Barion Pixel
Pirner Alma, az Absolutely Woman márka alapítója

Elsöpörhetetlen vágy él bennünk,

Nőkben, hogy megtaláljuk és fejlesszük nőiességünket, szabadon élhessünk testben és lélekben, közben pedig sikeresek és kiegyensúlyozottak legyünk a munkában és magánéletben egyaránt.

Köszöntelek!
Elsöpörhetetlen vágy él mindannyiunkban, hogy megtaláljuk és fejlesszük nőiességünket, szabadon élhessünk testben és lélekben, bírálat és ítélkezés nélkül. Közben pedig sikeresek és kiegyensúlyozottak legyünk a munkában és magánéletben egyaránt.

Ismerd meg Almát és az Absolutely Womant!

Legtöbbször elvárásoknak szeretnénk megfelelni, és úgy élni, hogy szeressenek minket, közben pedig mi nem tudjuk igazán szeretni önmagunkat. A rengeteg lehetőség ellenére, amit a mai világ tár elénk, sokszor mégis nehéz élni a szabadságunkkal. Sokféle vélemény és igazság között lavírozva kell megtalálni a saját utunkat, de van egy nagyszerű hírem:

Nem vagy egyedül!

Hogyan segítünk neked?

Online tréningek

Szereted a szabadságot, kötetlenséget? Beosztani saját idődet, saját tempódban fejlődni az otthonod kényelméből? Akkor online tréningjeinket imádni fogod, hiszen minden megtalálható a repertoárban, amire egy Absolutely Womannek szüksége lehet!

Club

#AW LIFESTYLE
legyen életviteled a nőiesség

Szakíts napi 30 percet magadra, és legyél nőiesebb, szexisebb, fittebb, sikeresebb az Absolutely Woman Clubbal!
Folyamatos motiváció, 100+ tudásanyag és egy támogató, összetartó, előítéletektől mentes női közösség vár rád!

Teljesedj ki Nőként, hozd ki magadból és az életedből a legtöbbet Alma személyes mentorálásával, aki már többezer nőnek segített elérni céljaikat, helyreállítani önbizalmukat! Minden Nő más, de mindannyiunkban közös, hogy vágyak, célok, törekvések vezérelnek minket!
Rólunk

Az Absolutely Woman küldetése,

hogy Magyarország kiemelkedő szakértőivel karöltve támogasson abban, hogy olyan nővé válj, akivé válni szeretnél és olyan életet élj, amilyet megérdemelsz.

Minden Nő megérdemli, hogy megvalósíthassa Önmagát az élet minden területén, és kiteljesedjen azokban a női szerepekben, melyek neki fontosak. A közösség ereje és támogatása hatalmas húzóerő a nehezebb napokon, egy igazi védőháló, mely megtart, egy hely, ahol önmagad lehetsz.

Erről szól és tudásanyagaival, szolgáltatásaival ebben segít az Absolutely Woman, melynek közössége ma már százezernél is több nőből áll, előfizetéssel elérhető Clubja pedig 700-nál is több Nőt támogat a világ 16 országából céljaik és egy boldog élet elérésében.

NŐIESSÉG. HARMÓNIA. KITELJESEDÉS.

Éld az életed!

3 részes interaktív videós tréning

A harmónia, önbizalom, kisugárzás és nőiesség mind olyan fogalmak, melyeket szinte minden nő el akar érni, vágyik rá, hiszen mindenki boldog akar lenni és teljes életet szeretne élni a lehető legtöbb női szerep megélésével.

E célt azonban nagyon nehéz elérni, hiszen ezek a fogalmak sokszor megfoghatatlanok, és a mai rohanó világunkban, amikor rengeteg szerepben kell elfoglalt nőként helyt állnunk, szinte mindig mi vagyunk a listánk utolsó helyén.

Te azt az életet éled, amire vágysz?

Ebben a 3 részes interaktív tréning sorozatunkban, 3 egymásra épülő videóval segítünk neked is visszavenni az irányítást az életed fölött, megtalálni az egyensúlyt, az őszinte örömöt az életed különböző területein! Közösen tervezzük meg az utadat, hogy önmagad példaképévé tudj válni.

A KÖNYV, AMI MÁR 3000+ PÉLDÁNYBAN KELT EL

NŐIESSÉG MESTERFOKON – Legyél önmagad legjobb verziója!

Absolutely Woman.

Az „abszolút nő” ideálja ugyanúgy változik időről időre, mint ahogy a külső ideál is.
Ami régen trendi, menő és szexi volt, ma már csak egy poros, szép emlék a fekete fehér fotókon és filmeken.
Viszont mindig is léteztek és létezni is fognak olyan egyetemes eleganciájú és kisugárzású nők, akik generációk hosszú sorában hagynak majd nyomot és vívnak ki csodálatot.

Ahol már találkozhattál velünk

Shop

Absolutely Woman étrendkiegészítők

Célunk, hogy megtaláld Magadban azt a Nőt, akivel minden nap elégedett vagy, akire büszkén gondolsz, és aki önbizalmat ad Neked. Néha ehhez mindenkinek szüksége van külső segítségre, olyan hatóanyagokra, amelyek elősegítik és látványosabbá teszik a változást.

Ha az Absolutely Woman étrendkiegészítői mellett döntesz, egy egészséges útját választod a tested formálásának, a lelked harmonizálásának és az anti-agingnek is, kompromiszumok és felesleges adalékanyagok nélkül.

Lelki harmónia | Sugárzó és karcsú test | Anti-aging és egészségmegőrzés

Lelki harmónia
Sugárzó és karcsú test
Anti-aging és egészségmegőrzés