5 tipp, hogyan zárd le tökéletesen az évet, és legyen boldogabb párkapcsolatod

Az ünnepek közeledtével sokszor nem úgy zárjuk az évet, ahogy azt szeretnénk, mert a készülődés lendülete túlságosan elragad minket, és a szeretetteljes, intim, meghitt pillanatok helyét átveszi az év végi stressz. A munkahelyen, valamint a készülődés, menü és ajándék tervezés miatt is. Mert szeretnénk ha minden a lehető legtökéletesebbre sikerülne.

Közben pedig nem vesszük észre, hogy csak azt nem adtuk meg magunknak és a szeretteinknek, ami talán a legfontosabb az életben, a figyelmet és a minőségi időt.

Tudom, hogy nőként úgy érezzük, a karácsony az az ünnep, ahol aztán végképp kibontakozhatunk, hisz  sokaknak fontos a tökéletes díszítés, a több fogásos ebéd és vacsora, a rokonlátogatás, és minden, ami hozzá tartozik az ünnepekhez.

Ha meg valami nem úgy sikerül, ahogy elterveztük, azt személyes kudarcként éljük meg.

De álljunk csak meg egy pillanatra!

Ahelyett, hogy a maximalizmustól túlfűtve túlzottan felpörögnél, nyugodj inkább le egy kicsit így az év vége felé, és élvezd ezt az időszakot, az intimitásra és a romantikára helyezve a hangsúlyt.

Értékeld az elmúlt évet!

Érdemes ilyenkor számot vetni, mennyi minden történt veled az elmúlt évben. A jó és rossz dolgok egyaránt fontosak, hiszen a rosszból tanulunk, a jóért pedig hálát adunk. Írd össze mik voltak a fő dolgok ebben az évben, amik változást hoztak benned, akár kívül, akár belül, és értékeld őket. Írd le, mit tanultál a negatív dolgokból, vesd papírra, miért és kinek vagy hálás.

Nyugodj le, és engedd meg magadnak a pihenést!

Tudod, amilyen otthon a ház asszonyának a kedve, olyan lesz a környezetének is. Ha egy NŐ rosszkedvű, frusztrált, fáradt vagy negatív otthon, még a növények se úgy nőnek a cserépben :).  Nem beszélve a társad vagy a gyermeked hangulatáról. Találd meg azokat a dolgokat, amik kikapcsolnak, feltöltenek, ragaszkodj az ÉN idődhöz. Menj el masszőrhöz, kozmetikushoz, egy kis wellnessre, pedikűr-manikűrre, jógázni, vagy bárhová, ahol kellőképpen el tudsz lazulni, fel tudsz töltődni. Így tudsz majd adni később a környezetednek is.

Engedd el a maximalizmust.

Lehet, hogy Te vagy a legjobb Anya, Feleség, Szakácsnő, de mindig mérlegeld  milyen áron vagy az. Ha folyamatosan csak pörögsz, ugrálsz, kapkodsz, sertepertélsz, szinte semmit nem kap belőled a családod az ünnepek alatt és a vendégek sem egy karácsonyi vacsoránál. Inkább érd be kevesebbel, de adj magadból többet.

Tudom, hogy sok nő ez alapján méri, mennyire jó, de hidd el, mások nem biztos, hogy ez alapján fognak véleményt formálni rólad.

Ajándékozz okosan!

Mi hosszú évek óta élményeket ajándékozunk egymásnak, nem kellenek a tárgyak, a sokadik apróság, ami csak felkerül a polcra, vagy bekerül a szekrénybe, és gyorsan elfelejtődik. Ellenben egy jó kis élmény összekovácsolja a párokat és a családokat. Persze ha van gyermekünk, úgyis lesz fizikai ajándék is, de a kisfiam például a korábbi utazásainkat, és azt, hogy ott mi történt, milyen állatokat látott vagy kikkel találkozott, sokkal többet emlegeti, mint azt, hogy a századik autóját is megkapta.

Dobd be magad!

Törekedj tudatosan arra, hogy az Ünnepek ne csak a családról és a rokonságról szóljanak, hanem kettőtökről is a pároddal. Sajnos az intimitás a legtöbb kapcsolatból bizony hiányzik, és a hétköznapokban mindenről beszélgetünk, kezdve a bevásárlás, ház felújítás, főzés, csekkek befizetése, gyerek óvodája vagy iskolája, de valahogy kettőnkről nem igazán.

Mikor volt utoljára egy meghitt este, amikor meggyújtottál pár gyertyát, kibontottál egy finom italt, készítettél pár harapnivaló ínyencséget, kikapcsolva hagytad a tévét, messzire eltetted a telefonodat, és csak egymással foglalkoztatok?

Beszélgettetek kettőtökről, kit mi tesz boldoggá, mik voltak ebben az évben a legszebb pillanatok, milyen új álmok, célok és vágyak vannak a következő évre nézve?

Ezek azok a beszélgetések és élmények, amik hozzátesznek újra és újra a kapcsolatunkhoz, és képesek mélyíteni az intimitást még évek múltán is.

Ilyenkor vegyél fel egy kicsit csinosabb ruhát, ami lehet egy szép köntös, fehérnemű, vagy babydoll is, hiszen a férfiak egyértelműen nagyon vizuálisak, és számít, mit látnak. Mutasd meg neki újra és újra, mennyire jól választott, és azt, hogy Te egy igazán különleges nő vagy, aki messze kiemelkedik az átlagból.

Legyen most az ünnep még meghittebb és szebb mint eddig! Figyeljetek egymásra!

Az én Mikulás ajándékom számodra:

SEXY SANTA Exotic Dance Cardio Special Edition

  • Szeretném Neked kellemesebbé és persze érzékibbé tenni a karácsonyi készülődést, és elhalmozni mindenféle hasznos tanácsokkal, praktikákkal.

  • Legyen Tiéd MOST a különleges, kizárólag erre az alkalomra készült LIMITÁLT programom, mely csak 4 napig elérhető! Idén legyél Te a legszexibb Mikuláslány, és a legötletesebb “feleség”, ami a karácsonyi ajándékozást illeti, aki ráadásul egy ügyes konyhatündér is, mert olyan ünnepi menüt rittyent, ami még az egészséges életmódba is belefér, sőt!

  • 2 videós és 3 írásos anyag lesz a Tiéd a különleges Mikulás program keretén belül. Ismerd meg a részleteket a gombra kattintva!