A legjobb karácsonyi ajándék: segíts a párodnak újra megtalálni önmagát!

Sokan kezelik a legnagyobb természetességgel, hogy a párkapcsolatok egy idő után megváltoznak, ellaposodnak, kihuny a tűz. Már nem is akarunk annyira megfelelni egymásnak: nem érdekel, ha hízunk egy kicsit, otthon előnytelen ruhákat veszünk fel, nem borotválkozunk, nem foglalkozunk a hajunkkal stb. Minden törekvés arra, hogy jól nézzünk ki, csak azokra az időszakokra korlátozódik, amikor elmennénk otthonról, csupán a párunk kedvéért már nem erőltetjük meg magunkat.

Mindez mindkét nemre igaz, de érdekes módon a nőknek sokkal gyakrabban róják fel, kissé igazságtalanul. Persze nem feltétlenül kell ennek így lennie: ha teszel érte, akkor te is, és a párod is olyanok maradhattok, mint a kapcsolat elején.

Sok férfi azért húzza le a párját, és napi szinten gyepálja az önbizalmát, nem támogatja semmiben, mert nem akarja, hogy változzon, hogy jobb nő legyen. Fél, hogy ha ezeket megteszi, kinyílik (a nő) számára a világ, észreveszik más férfiak is, és veszélyben a pozíciója. Ilyet csak nagyon gyáva és gyenge férfiak tesznek, akik attól érzik valakinek magukat, ha a párjukat lehúzzák. Te biztosan nem ilyen vagy, de ez a jelenség sajnos általános. Sok férfinak nincs ereje, türelme, kitartása, elszántsága, szorgalma változni, ezért az asszony se változzon….

Mit tegyél, hogy a párod ne változzon negatív irányba:

1. A legfontosabb, hogy te se hanyagold el magad. Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy borotválatlan, sörhasat eresztett, susogós melegítőt viselő férfi panaszkodik fennhangon, hogy a neje már nem 50 kiló, hanem 60 (részletkérdés, hogy esetleg két gyerek után), nem igyekszik, hogy tetsszen neki, és már nem is ugrálja úgy körbe, mint a kapcsolat elején. Te ugyanúgy nézel ki, mint 5-10 éve? Te még mindig nagyon igényes vagy és adsz magadra? Kiveszed a részed az otthoni feladatokban? Ha a válaszod igen, olvashatsz tovább. Ha nem, akkor előbb ezeken gondolkozz! Semmit nem várhatunk el a másiktól, amit mi nem adunk meg neki.

2. Segíts neki! Ha úgy látod, hogy szeretné megőrizni, vagy visszahozni a nőiességét, de nem nagyon tudja, hogyan is kellene, adhatsz némi támogatást. Ha már van gyerek, ajánld fel, hogy biztosítasz neki minden héten X időt fodrászra, kozmetikusra, vagy akár tornázni, edzeni. Ha nincs gyerkőc, akkor is biztasd, hogy lépje meg ezeket, lehet, hogy csak egy kis noszogatás hiányzik. De soha ne bántón, beszólogatva próbáld motiválni! Esetleg ketten is belekezdhettek bármi újba, ami a javít a kapcsolatotokon, a közös élmények mindig pozitív löketet adnak.

3. Ha a kezdőlökés nincs meg, van egy ötletünk: közeleg a karácsony, ami remek alkalom arra, hogy meglepd a párodat valami olyasmivel, ami segít neki visszatalálni önmagához. Ajándékozd meg online tanfolyamaink egyikével, így ötleteket, motivációt kaphat a változtatásra. Ha kicsit bevállalósabb, akár tánctanfolyamaink is érdekelhetik. Mindketten jól jártok: ő újra jól fogja érezni magát a bőrében, Te pedig visszakapod azt a nőt, akibe beleszerettél! Csak Te se felejts el ugyanaz a férfi maradni.

Nézd meg ajándékutalványainkat ITT, amit azán beválthat az megajándékozott bármire, amire a legnagyobb szüksége van!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük