A nőiség varázsa

A női lét maga a misztérium, maga a varázslat. Ezernyi lehetőséget tartogat számunkra, számos úton, melyek végén ott rejlik a kiteljesedés lehetősége. Mégis azt tapasztalom, egyre többen akadnak el ezen az utón, és felejtik el, milyen hatalmas kegy, és csoda, hogy női testbe születhettek!
Nézzük meg milyen is a NŐ?

A Nő bölcs!

Határozott, tudja, mit akar, mégis gyöngéd, mert már nincs szüksége arra, hogy versengjen, harcoljon, vagy mindenáron bizonyítson. Felismerte a benne rejlő szépséget, tehetséget és bölcsességet. Meri használni az eszét, de nem fitogtatja tudását. Hisz a megérzéseinek, a szíve a legjobb iránytű. Tudja, hogy egyedi és értékes, és hogy méltó a boldogságra és a beteljesülésre, mivel felismerte az önmagában rejlő értékeket.

A Nő ragyog!

Egy igazi Nő mer látszódni és ragyogni, de nem feltünősködik, mert pontosan tudja, hogy úgy is észreveszik. Nem a drága ékszerek, a sok smink, a kihívó ruha teszi láthatóvá, hanem a kisugárzása, a magabiztossága, önazonossága. Nem követi a trendeket, hanem diktálja azt, van stílusa. Meri vállalni önmagát. Valóban elfogadja és szereti a testét. Ismeri minden porcikáját, pontosan ismeri minden hegnek, és minden kis ráncnak a jelentőségét, és történetét, ezért nem szégyelli azokat.

A Nő, olyan mint a víz

Áramlik, mint egy folyó, és szelíden kitartó lelkierővel utat tör magának, a legszilárdabb akadályokon keresztül. Mélysége van, és lágyan ölel körül, akár egy hullám. Folytonosan megéli a befogadást, az elengedést, a szülés és a születés csodáját. Mindig mer változni, újjászületni. Bármikor kész a teljes átalakulásra, mert az élete folytonos erőfeszítés nélküli változás. Nem elégszik meg felszínes ismeretekkel önmagáról, folyamatosan fedezi fel önmaga természetét, megismeri ezzel a női lét misztériumát.

A Nő szabad

Nem ragaszkodik senkihez, és semmihez, nem akar birtokolni sem eszméket, sem tárgyakat, sem embereket, mert hisz a szabadságban. Párkapcsolatban is meg tudja őrizni lelke egy részének függetlenségét, és tiszteletben tartja a másik fél szabad akaratát is.

A Nő bátor

Nem fél szeretni, nem vár senkire, nem hibáztat, nem mutogat ujjal senkire. Mer szembenézni a legnagyobb félelmeivel, meri meghaladni önmagát, elhagyni a komfort zónáját saját fejlődése érdekében.

A Nő teremt

A mágikus nő igazi varázslónő, alkimista, aki képes megteremteni az álmait, megidézni a szükséges változást az anyagi világban. Mindig történik valami, mert folyamatosan figyel, érez, kapcsolódik a világhoz és folyamatosan teremt.

Hogyan lehetsz mágikus Nő?

Ahhoz, hogy ilyen sugárzó, teremtő, kreatív és vonzó nővé váljak, meg kell kérdeznem magamtól, hogy hogyan állok magammal, a saját nőiségemmel? Meg tudom élni azt? Felmerem vállalni önmagamat, mint nőt? Vonzónak találom magamat, mint nő? Elfogadom és kiélem a vágyaimat?  Merek-e látszódni, ragyogni? Vajon ki tudok állni magamért? Kiállok az elveim mellett? Tudom képviselni az értékrendemet?  Tudom, hogy mi jó nekem? Van elég tapasztalatom, hogy tudjam, mi okoz nekem örömöt, és mi az, amivel bántom magam? Tudom, merre van az én utam? Meg tudom élni a szerelem és a szexualitás szentségét? Tudom magamról, hogy szép és különleges vagyok? Tisztában vagyok a saját érzéseimmel, és azok tisztaságával? Merem követni a szívem sugallatát? Tudok rendet teremteni a káoszból, egységet a kétségből? Elhiszem, hogy méltó vagyok a szeretetre, az igaz szerelemre és a boldogságra?

Keressük ezekre a kérdésekre közösen a választ szerdán 18 órától, női körben! Együtt mindig könnyebb! ☺

Dobi Dia

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük