Az első randinak nagy a tétje – így sikerülhet tökéletesen!

A párkeresés nehéz, szinglinek lenni pedig sokak számára nyomasztó, pláne, ha már nem húszéves az ember lánya. Érthető, hogy ha végre kezd valami összejönni, és közeleg az első találkozás, lázban égsz, és szeretnél tökéletes lenni, próbálod a lehető legjobb benyomást kelteni. És ezen a ponton állj is le egy pillanatra, mert sokszor pont ez a túlbuzgóság a probléma.

Természetesen nem mondom, hogy ne készülj a randira, de ez a görcsös hozzáállás kilométerekről látszik, és ha ennyire meg akarsz felelni, egyszerűen túl sok leszel. Tudatosítsd magadban, hogy nem minden múlik rajtad: van ott még egy ember, és a körülmények is befolyásolhatják, hogy sikerül a találka.

Ha mindezt végiggondoltad, és egy kicsit lehiggadtál, visszatérhetsz ahhoz a kérdéshez, hogy Te milyen is leszel azon a randin, csak már egy kicsit hidegebb fejjel gondolhatod át. Itt nem arról van szó, hogy teljesen mást kell mutatnod, ami vagy, félreértés ne essék.

De lehet, hogy vannak olyan berögzött szokásaid, ami nem nyerő, és ígyis-úgyis érdemes rajta változtatnod.

Mire is figyelj oda?

• Nyilván elsőként az merült fel benned, hogy mit fogsz felvenni, hiszen nőből vagy, ez egyértelműen az egyik legfontosabb kérdés. És nem véletlenül, hiszen az első benyomás fontos, és másodpercek alatt, ránézésre alakul ki. Az is nagy hiba, ha alulöltözöl, és az is, ha túlöltözöl – találd meg a középutat. Ne mutass sokat, de ne is nézz ki úgy, mint egy apáca!
• A közösségi oldalak korában ne hagyd ki a lehetőséget, hogy csekkolhatod a kiszemeltedet előre! Ezzel máris találhatsz beszédtémát, hiszen megtudhatod, mi érdekli, és nem kell amiatt aggódnod, hogy majd kukán ültök egymás mellett.
• Gondold át a programot! Nagyon könnyű rábólintani egy vacsorameghívásra, de amikor éppen szeretnél a legjobb formádban tündökölni, biztos, hogy az evés a legjobb program? Nem mintha nem lenne nagyszerű élmény egy kellemes vacsora, de eleinte sokan feszélyezve érzik magukat, ha mások előtt kell enniük – ilyen szempontokat is gondolj át!

 

A lényeg, hogy magabiztosnak érezd magad, hiszen ez az a “megfoghatatlan” dolog, amire gerjednek a pasik. Az önbizalom szexi! De csak egy olyan nő lehet tökéletesen magabiztos, ami tud viselkedni, öltözködni, minden helyzetet megfelelően kezelni, és ismeri a mindenkori etikett szabályait. Azt pedig gondolom nem is kell mondanom, hogy ezek nem csak az első randin válnak a  javadra.

További tanácsokra van szükséged? Szeretnéd tudni, miről célszerű beszélni egy randin és milyen témákat kerülj? Ingyenes útmutatónkban 9 tippet találhatsz a tökéletes első randihoz!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük