Bármit elérhetsz!

Álmaid megvalósítása lépésről lépésre

Szerintem aki azt mondja, nem számít a pénz, az nem mond igazat… Lehet, hogy nem a pénz maga az, ami fontos, hanem az, amit megvehetsz vagy megtehetsz belőle, de az eredmény ugyanaz, pénz nélkül kevesebb az életed. Nekem vannak jól bevált trükkjeim álmaim megvalósítására, amiből aztán anyagi bőség is adódik, amit évek, sőt évtizedek óta alkalmazok, eléggé sikeresen.

17 éves korom óta dolgozom, most 36 éves vagyok, mindig a saját lábamon álltam, a magam ura voltam, így most olyan szemszögből közelítem meg elsőként a témát, mint egyéni vállalkozó, cégtulajdonos.

Nézzük, nekem hogy sikerült!

 Álmodd meg! (Koronacsakra)

Legyen egy jó ötleted! Találj ki valamit, ami a Te nevedhez fűződik, ami még nincs Magyarországon, hozz be valami újat külföldről, gondolj újra egy régi módszert, amit felfrissítenél, nézd meg, mire van igény a piacon!

Vizualizálj! (Harmadik szem csakra)

Képzeld el pontosan, amit el szeretnél érni, akár csinálhatsz ennek a célnak egy “teremtő falat” is, online, vagy az irodádban, és rakj ki olyan fotókat, ahová el szeretnél jutni rövidebb, és hosszabb távon.

Öntsd szavakba! (Torokcsakra)

Fogalmazd meg magadban, pontosan mit szeretnél, és hogyan fogod ezt elérni. Milyen lépései lesznek célod megvalósításának, és kikkel szeretnél együttműködni ebben a projectben. Kezdj el beszélgetni emberekkel!

Szeresd nagyon! (Szívcsakra)

Vágyjál rá, és szeresd nagyon azt, amit kitaláltál! Enélkül nincs siker!

Akarat és összpontosítás! (Napfonatcsakra)

Akard nagyon, tudatosan, kitartóan, eltántoríthatatlanul, ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson, és határozottan indulj, cselekedj!

Vágy! (Hasicsakra)

Mostmár ellenállhatatlan vágyat érzel a fizikai megvalósításra is! Készen állsz a változásra!

Lépj a tettek mezejére!(Gyökércsakra)

Nincs más hátra, mint hogy megvalósítsad fizikai értelemben is a projectedet! Kezd el promózni a szolgáltatásod, keress üzlethelyiséget, és tedd meg az utolsó lépéseket!

Soha ne veszítsd el a hitedet, és ne engedd, hogy mások befolyásoljanak!

 

Úgy érzed, kell egy kis segítség álmaid megvalósításához? Tervezzük meg együtt az évedet, projectedet lépésről lépésre! Igényeld évtervező SKYPE konzultációmat ITT, hogy mielőbb valóság legyen az álmodból!

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük