Hétköznapi Dívák/ Korsós Anita – Az önmegvalósító szingli

Hétköznapi Dívák fotózásunk következő modellje a 40+ kategóriában Korsós Anita. Olvassátok a vele készült interjút, tekintsétek meg a képeket!
Hogy érezted magad a fotózáson?

Fantasztikus érzés volt, régen nem volt már ilyen vidám és élményekkel teli napom. A fotózás mellett, ami nagyon profin és jó hangulatban zajlott, sokat beszélgettünk, nevettünk, igazán baráti és szeretetteljes volt minden perc, amit ott töltöttem. Nagyon köszönöm ezt a csodás élményt mindannyiótoknak, Alma, Gabi és Csaba!

Számodra mit jelent a Nőiesség?

Számomra a nőies nő befogadó, rugalmas, lágy, ugyanakkor tudja ki ő, és mit akar. A kisugárzása messziről észrevehetővé teszi, és egy pillantása képes felolvasztani a legerősebb ellenállást is. Láttátok az Egy Gésa emlékiratai c. filmet? Az a pillantás, az önbizalom megélése, maga a Nő számomra.

Mitől érzed magad Nőnek?

Amikor a külsőm is tükrözi azt a belső erőt, ami bennem van. Nekem fontos a csinos ruha, az ápolt külső, a tánccal, mozgással karbantartott, egészséges test. Sokszor pont ezekkel érem el, hogy a folyamat meg tud fordulni, van, hogy a külsőmből tudom meríteni azt a belső erőt, amitől ellenállhatatlannak érzem magam!

Melyik női szerep az, amiben legtöbbet vagy? (Anya, Feleség, Szerető, Dolgozó Nő)

Jelenleg a Dolgozó Nőt élem a mindennapjaimban, de a sok belső és külső munkának köszönhetően biztos vagyok benne, hogy a többi női szerepet is megvalósítom hamarosan.

Melyik a kedvenc női szereped, amire legjobban vágysz?  

A magával harmóniában élő, nagyvilági Díva.

Milyen kislány voltál gyermekkorodban?

Kövér és szorongó, félelmekkel és óriási szeretetvággyal teli kislány voltam. Rengeteget olvastam, a könyvek jelentették nekem azt a világot, amit kívül is szerettem volna élni.

Melyik az első emléked, amikor igazán Nőnek érezted magad?

Amikor 14 éves koromban mozogni és diétázni kezdtem, fogytam 14 kilót, és olyan ruhákat tudtam viselni, amik végre kiemelték az alapvetően csinos, homokóra alkatomat. Felvettek abba a gimnáziumba, ahová akartam menni, sikerült kontaktlencsére váltanom a szemüvegről, és kinyílt a világ!

Mi a legfontosabb tanács szerinted, amit egy Anya adhat a lánygyermekének?

Mindenképpen az, hogy szeresse önmagát! Hogy úgy tökéletes, ahogy van. Ha önbizalom van, onnan már bármilyen álmot el lehet érni. A másik fontos dolog, hogy tenni is kell érte, nem csupán álmodozni és várni, hogy majd a Sors intéz nekem ezt-azt.

Változtatnál e bármit magadon, ha igen, mit? 

Igen, pont ebben a folyamatban vagyok. Egy kicsit formálni szeretném a testemet, hogy újra visszanyerjem azt a formát, amiben igazán jól érzem magam. Belül? Nem, belül nem változtatnék, mert a fejlődés folyamatos, én csak próbálom minden nap jól érezni magam. Ez végigkíséri az életemet, nálam az állandó változás teljesen normális! És szeretem, amilyen vagyok.

Számodra mit jelent a szépség?  

A szépség nekem egyértelműen a test, szellem, lélek egységét, harmóniáját jelenti. Amikor egységben vagy önmagaddal, mondják is: úgy “egyben” vagy. A belső szépség pedig számomra a tisztaság, őszinteség, kedvesség és empátia keveréke.

Van e kedvenc női hősöd, akinek a bőrébe szívesen belebújnál?

Igen, az Alias sorozat CIA ügynöke, Sidney Bristow. Aki ha kell, kemény, ha kell, nőiesen lágy, szerető gyermek és csábító démon. A sorozatban gyakorlatilag minden részben más női szerepbe bújik. Na és persze közben megmenti a világot is mellesleg.. Emoji

Melyik Istennő vagy? (Artemisz, Athéné, Hesztia, Héra, Démétér, Perszephoné, Aphrodité)

Ez egy nagyon hasznos és érdekes tipológia, megcsináltam a tesztet is, bár sejtettem, hogy mi fog kijönni: 84 % Aphrodité.

Hasznosnak ítéled meg az ilyen kezdeményezéseket a nők önbizalomnövelése szempontjából, mit például ez a fotózás?

Rengeteg nővel, asszonnyal, lánnyal találkoztam, beszélgettem életem során ilyen dolgokról. És nem ismerek olyat, akinek ne lett volna álma, titkos vágya egy ilyen fotózás. Szóval igen, szerintem ez a leghasznosabb és leggyorsabb módszer ahhoz, hogy az önbizalmunk  érezhetően, és külső szemmel is láthatóan növekedni kezdjen.
Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy én most élhettem vele!

 A fotógalériát Anitáról ITT tekinthetitek meg!

Te is szeretnél hasonló képeket magadról, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Mi kihozzuk belőled a maximumot!

Bővebb információért érdeklődj a “Hétköznapi Dívák” fotózásról az alma@pirneralma.hu mail címen!

A fotókat készítette: Farkas Csaba

Sminkes: Viland Gabriella

Slylist: Pirner Alma

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük