Hétköznapi Dívák/Tömösváry Panna – A bimbózó tulipán

Hétköznapi Dívák

1-2 hónappal ezelőtt egy új és érdekes projectet indítottunk útjára Hétköznapi Dívák címmel. A fotózás lényege, hogy bemutassuk az “örök” Nőt, kortól és külső adottságoktól teljesen függetlenül. Nem modelleket és táncosnőket választottunk. Hétköznapi Nőket. Olyanokat, akikkel nap mint nap találkozhatsz. Amilyen Te is vagy. Nekik segített profi csapatunk, hogy kihozzuk belőlük a maximumot, és a legnőiesebb oldalukat mutathassák be, egyéni stílusukat megőrizve, egy professzionális fotózás alkalmával.

Az új és nagyon hálás témánk demo anyagának elkészítéséhez 3 Nőt választottunk, 20-as, 40-es és 60-as korosztályból.

Tömösváry Panna – A 20- as bimbózó tulipán

Elsőként Tömösváry Pannát szeretném bemutatni, és a vele készült interjút! Panna igazi sugárzó fiatal lányka, a 20-as korosztályból.

Olvassátok a vele készült interjút, remélem tetszeni fog!

A fotósorozatot ITT megtekinthetitek!

 • Hogy érezted magad a fotózáson?

Fantasztikusan. A személyiségem minden oldalát megmutathattam. Voltam bájos hercegnő, szexi díva és csábító démon.

 • Számodra mit jelent a Nőiesség?

Szerintem egy nő akkor éli meg igazán a nőiességét, ha minden női szerepben megállja a helyét, úgy hogy az számára nem okoz kihívást, hanem belülről fakad.

 • Mitől érzed magad Nőnek?

Amikor elmegyünk a barátommal valahová, mindig megbámulnak más fiúk, a barátomnak pedig dagad a melle a büszkeségtől, hogy vele vagyok, és irigykednek rá. Olyankor én igazi Dívának érzem magam, akire vágynak a férfiak, de hozzám se érhetnek, mert én mást választottam.

Attól, ha függetlennek érzem magam annak a biztos tudatában, hogy a barátom mindig mellettem van és védelmez.

 • Melyik női szerep az, amiben legtöbbet vagy? (Anya, Feleség, Szerető, Dolgozó Nő)

Mivel a barátommal már lassan 4 éve vagyunk együtt és már második éve lakunk együtt inkább már Társnak tekintem magam, mint egyszerű Barátnőnek.

 • Melyik a kedvenc női szereped, amire legjobban vágysz?

Mivel még se Feleség, se Anya nem voltam ezekre nagyon vágyok, de nem akarok semmit se sürgetni. Igyekszem megélni a jelenlegi szerepemet, hiszen később semmi nem jön már vissza.

 • Milyen kislány voltál gyermekkorodban?

Igazi, kiscsaj! Imádtam öltözködni, „sminkelni”, anyukámat mindig megkértem, hogy fesse ki a körmöm. A tévében is mindig a hercegnős meséket néztem és hangosan hirdettem a Disney örök igazságát: Hallgass a szívedre!

 • Melyik az első emléked, amikor igazán Nőnek érezted magad?

Már kiscsoportos óvodás koromban is szerettem öltözködni. Anyukám kendőit tekergettem magam, ellopkodtam a szemhéjfestékét és a rúzsát és „kisminkeltem” magam. Ezután egész nap énekeltem és a házban táncoltam és igazi Disney-hercegnőnek éreztem magam.

 • Mi a legfontosabb tanács szerinted, amit egy Anya adhat a lánygyermekének?

Ne másoknak akarjunk megfelelni, csak saját magunknak. Bármit is hozzon az élet, csak olyan dolgokat csináljunk, amiben önmagunk lehetünk.

 • Változtatnál e bármit magadon, ha igen, mit? (kívül és belül egyaránt)

Szerintem nincs az a nő, aki ne akarna változtatni magán valamit.

Nekem sokan mondják, hogy milyen jó alakom van, minek diétázok, sportolok, nem kell nekem fogyni. És ekkor én mindig kihangsúlyozom, hogy nem diétázok és nem is fogyókúrázok, csak szeretném, ha a testem olyan tápanyagokhoz jutna, amit fel is tud használni. Amikor egy kisebb zsírpárnát nézegetek magamon, nem azért akarom eltüntetni, hogy csontkollekció legyek, hanem ha már ilyen jó géneket és testalkatot köszönhetek a szüleimnek, akkor szeretném kihozni belőle a maximumot.

Mivel én 8 évig egy teljesen egészségtelen, sportmentes életmódot éltem az elmúlt egy év gyökeresen megváltoztatta a személyiségemet is. Kitartóbb lettem, céltudatosabb. Sajnos még mindig nagyon magamra veszem, ha valaki akár irigységből akár a rúdtánc, mint sport ismeretének hiánya miatt negatív kritikával illet, vagy csak kiderül, hogy a hátam mögött kibeszél, vagy egyszerűen csak nem tud az én értékrendemmel azonosulni és ezt a szememre is veti. A belső tulajdonságaim közül ezen szeretnék változtatni. Nem akarom magam más emberek véleménye miatt rosszul érezni.

 • Számodra mit jelent a szépség?

Számomra a szépség a személyiségünk kiteljesedése. Az én szememben egy nő akkor szép, ha látszik rajta, hogy harmóniában él önmagával, és sugárzik a boldogságtól, az élet szeretetétől. Ezért is tartom fontosnak, hogy a saját boldogságunkat és személyiségünket tartsuk elsőként szem előtt. Amikor másoknak akartam megfelelni, amikor azt akartam minden áron, hogy elfogadjanak, szeressenek például a középiskolás osztályomban, nem voltam boldog. Most magammal törődök, azzal hogy én szeressem magam, én fogadjam el magam és ennek meg is lett az eredménye. A Dollhouse Stúdióban olyan barátokra leltem akik, tényleg engem szeretnek. Nem a ruháimat, nem a telefonomat, nem a sminkemet, és nem csak azért vannak velem, hogy utána a hátam mögött kibeszélhessenek, hanem mert szeretünk együtt lenni, motiválni egymást az edzéseken.

 • Van e kedvenc női hősöd, akinek a bőrébe szívesen belebújnál?

Igazából szeretek a saját történetem hősnője lenni. Sokszor képzelem azt, hogy az életem egy film. Szeretek minden pillanatot, érzelmet maximálisan megélni.

 • Melyik Istennő vagy? (Artemisz, Athéné, Hesztia, Héra, Démétér, Perszephoné, Aphrodité)

Aphrodité

 • Hasznosnak ítéled meg az ilyen kezdeményezéseket a nők önbizalomnövelése szempontjából, mit például ez a fotózás?

Igen, nagyon örülök, hogy egyre több ilyen kezdeményezés van. Jó lenne, ha minden nő megtanulná csodálatosnak érezni magát.

 

Te is szeretnél hasonló képeket magadról, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Mi kihozzuk belőled a maximumot!

Bővebb információért érdeklődj a “Hétköznapi Dívák” fotózásról az alma@pirneralma.hu mail címen!

A fotókat készítette: Farkas Csaba

Sminkes: Viland Gabriella

Slylist: Pirner Alma

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük