Hogyan fekszel este a párod mellé?

Egy kapcsolat életben tartásához sok mindenre szükség van, de elsődlegesen szexre és szenvedélyre. Évek múltán az fogja a párkapcsolatodat megkülönböztetni egy szimpla baráti vagy lakótársi viszonytól, hogy van köztetek szenvedély, és időnként (remélhetőleg minél gyakrabban) összebújtok.

Éppen ezért okoz olyan gyakran problémát egy kapcsolatban a szex hiánya. Végleges elhidegüléshez, a kapcsolat végéhez is vezethet, ha nincs testiség. Ezt megtartani viszont nem könnyű. A kezdeti, szerelmes időszakban, mikor még őrülten vágysz a másikra, és még újdonság vele a szex, nincs gond. A nehezebb időszak akkor kezdődik, amikor már évek óta együtt vagytok, minden porcikáját ismered, tudod, mit tud nyújtani, tudod, mire vágyik.

Ez persze nem jelenti szükségszerűen, hogy az együttlétek lapossá és unalmassá válnak, hiszen kifejezetten előny, ha a társad tudja, mire vágysz az ágyban. De ha az újdonság varázsának elmúltával a szex is ritkul, az már lehet gond.

A férfi akkor érzi magát szeretve, ha van szex. Éppen ezért hül ki sok kapcsolat érzelmileg is a szexhiány miatt.

Próbálsz-e szexi lenni?

Hogy a szexet ne hagyd kihalni a kapcsolatodból, nem szabad várni a sült galambra, hanem tenned kell érte. De nyilván az sem járható út, hogy mindig Te kezdeményezel, hogy legyen valami, mert ettől nem fogod azt érezni, hogy a másik kívánna. Érdemes kicsit ösztönözni arra, hogy ő is kezdeményezzen.

Ismerős feleséggel esett meg, hogy nagyon jó volt a kapcsolata a férjével, szerették egymást, de a szex valahogy nehezen ment, legalábbis nehezen kezdtek bele. A férj volt a passzívabb, nem kezdeményezett. Érezhető volt, hogy amúgy szereti a feleségét, és ezt el is mondta, de ez valahogy elmaradt. Aztán egyszer leültek beszélgetni, és a férj elmondta, hogy vonzónak találja ám az asszonykát, és napközben sokszor benne van a késztetés, hogy na ma este, mikor hazaérnek, lerakták a gyerekeket, végre… aztán eljön az este, gyerekek alszanak, mindketten lezuhanyoznak, a felesége pedig befekszik mellé pólóban, bő pizsamanadrágban, zokniban, és nyakig betakarózik. És ettől valahogy elmúlik a késztetés.

Nyilván nem az a lényeg, hogy ne aludj úgy, ahogy neked kényelmes. De mindig, minden alkalommal a pizsamás, takaró alá rejtőzött feleséget látta a férj, aki marhára nem úgy nézett ki, mint aki szexre vágyik. Nem kellett egyébként csipkés tanga és fűző (bár időnként az is kellemes adalék lehet), elég volt annyi, hogy a pizsigatya a szekrényben maradt, és kivillant a csipkés bugyis fenék a takaró alól. Egy apróság, ami arra utalt, hogy igen drágám, kapható vagyok…

Szóval gondolkodj el egy pillanatra: Te milyen üzenetet közvetítesz a párodnak azzal, ahogy mellé fekszel?

 

1 válasz
  1. Mimosza
    Mimosza says:

    Ez mind érdekes, de…mivan ha a hölgy része nem kívánja a szexet, akkor a férfinak mit kéne tennie?Általában a nőkkel van a baj, a férfiak 95%-a bármikor kapható a szexre.A férfiaknak kéne tippeket kitalálni, arról sehol nem lehet olvasni.

    Válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük