Hogyan menj a pasi agyára?

Megvan a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film? Ott eléggé ki van sarkítva a téma, kissé eltúlozva mutatja be a nők jellemző “hülyeségeit”, illetve hogy mire allergiásak a férfiak. Nem is csoda, hiszen a cél az, hogy a főszereplő nő direkt elriassza a párját, méghozzá záros határidőn belül.

A helyzet azonban az, hogy a valóságban is léteznek olyan dolgok, amik elől a férfiak sikítva menekülnek, és döbbenetesen sok nő követi el ezeket a hibákat. Persze önmagunkat megtagadni nem tudjuk, hiszen nőből vagyunk, de azért mégiscsak érdemes lehet tisztában lenni azzal, hogy meddig mehetünk el, ha szeretnénk, hogy újdonsült párunk sokáig mellettünk maradjon.

Vajon mi az, amivel az őrületbe kergetjük a pasikat valójában?

Duma, duma, duma és duma

Sok pasi szerint aranyos, hogy a nők sokat beszélnek – egy bizonyos szintig. Ha viszont tényleg reggeltől estig mondod a magadét, közben meg sem kérdezed, hogy neki milyen napja volt, és egyfolytában a barátnőktől hallott legújabb pletykákról beszélsz, vagy arról, hogy mekkora a feneked, illetve milyen színű körömlakkot kent a körmösöd rád, valószínűleg nagyon hamar meg fog unni. Próbálj olyan témákról beszélgetni vele, amik esetleg őt is érdekelhetik, a körmeidet és a pletykákat pedig hagyd meg a csajoknak.

Ellenőrizgetés

Én értem, hogy imádod, és szeretnéd mindig tudni, hogy merre jár, hiszen aggódsz érte, illetve a számolod a perceket, hogy mikor találkoztok újra. De ha állandóan kérdezgeted, hogy merre volt, kivel volt, mit csinált, meddig volt ott, akkor úgy is érezheti, hogy számonkéred őt, és minden percét ellenőrizni szeretnéd. Ez pedig menekülésre készteti. Érthető, hogy szereted, de vedd tudomásul, hogy egy kapcsolaton belül is kell személyes teret adni a másiknak, különben menekülőre fogja.

A hiszti

A férfiak nem szeretnek drámázni, mi nők viszont olykor nagyon is, hiába állítjuk az ellenkezőjét. Ha van valami nézeteltérés, azt természetesen meg kell beszélni, a drámát azonban érdemes elhagyni, akkor is, ha teljesen igazad van, és jogos a kiakadás. Az első ilyet még csak-csak elnézi a férfi, de ha rendszeressé válnak a hatalmas balhék, könnyen lehet, hogy gyorsan eltűnik az életedből, és keres egy nyugisabb nőt. A hiszti egyébként is gyerekes, inkább mellőzd!

Múltban és jövőben élés

Expasikról és múltbéli dolgokról beszélni, panaszkodni, vagy folyamatosan aggódni a jövőn nagyon fárasztó és idegesítő a másik számára. Vannak emberek, amik képtelenek a jelenben lenni, és jól érezni magukat. Mindig “máshol” vannak, és másról beszélnek, mindig komolykodnak, nem tudnak csak úgy LENNI. Tiszteld meg a férfit azzal, hogy ha vele vagy, legyél 100%-osan vele! Az életben és az ágyban egyaránt.

Folyamatos aggodalmaskodás

A félelmeink 90%-a teljesen alaptalan, és soha nem fog megtörténni. Egy nő, aki folyamatosan az alakja miatt aggódik a tükör előtt, és panaszkodik a pasijának, hogy mennyire öreg/löttyedt/dagi vagy bármi más, egyáltalán nem SZEXI. A férfiaknak gőzünk nem volt arról, mi a narancsbőr, ameddig a nők ezt el nem mesélték és meg nem mutatták nekik. Utána lettek kritikusabbak a nőkkel. Kiábrándító, amikor egy nő panaszkodik és aggodalmaskodik folyamatosan, és semmi se jó neki. De annál szexibb és vonzóbb, amikor egy NŐ magabiztos. Erre mondják a férfiak: Jó a kisugárzása. Tudod miért? Mert van önbizalma!

Nem találtad még meg a Nagy Ő-t? Legújabb ingyenes anyagomban írtam 8 tippet, melyet jobb, ha megfogadsz, ha még keresed az igazit!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük