Hogyan növeld gyorsan és hatékonyan a vonzerődet?

Sokan vágynak boldog párkapcsolatra, sikeres munkára, és arra a bizonyos kisugárzásra, karizmára, vonzerőre, amitől  az attraktív embereket nem lehet nem észrevenni.

Amikor belépnek egy terembe, és OTT vannak, jelenlétük van. Kisugárzásuk mindenkire hatást gyakorol, és senkit nem hagy hidegen.

Mondják sokan, a belső értékek sokkal jobban számítanak, mint a külső…ezzel csak részben tudok egyet érteni, hiszen első benyomást csak külső és kisugárzás alapján, és csak egyszer lehet tenni valakire.

Mely nemcsak a munkádban elengedhetetlen, bármilyen területen is dolgozol, de az ismerkedésben, társasági életben is.

Félreértés ne essék, itt most nem “csak” a külsőről beszélek, sőt! Arról  a belső kisugárzásról, ami ellenállhatatlanná tesz sok embert, szeretnek a társaságukban lenni, felkelti az érdeklődést pillanatok alatt, és kibillenthetetlen.

Nem mindenki születik így, azonban ez is, mint minden más az életben, szerencsére tanulható, fejleszthető.

Márpedig ki ne szeretne hatást gyakorolni másokra? Nézzük, mit tehetünk!

Legyél tudatában vonzerődnek

Képzeld azt, hogy egy mágnes vagy. Általában szoktál hatást gyakorolni az emberekre? Sok barátod van, vagy inkább felületes ismeretségek? Amikor beszélsz, figyelnek rád az emberek? Nők és férfiak egyaránt?Hogyan reagálnak? Nehéz fenntartanod az érdeklődést? Az első feladatunk, hogy  pontos tudatában kell lennünk a vonzerő szintünknek, ezután tudjuk elkezdeni a munkát. Ha úgy érzed, túl alacsony, nem azt jelenti, hogy a helyzet reménytelen. Csak eddig nem voltál elég tudatos a fejlesztésében.

Ne legyél túl reaktív

Semmi sem visszataszítóbb a legtöbb ember számára, mint egy túlzottan reaktív fél.
Senki nem szereti azt érezni, amikor beszélget, mintha egy aknamezőn sétálgatna, ami bármikor robbanhat. Honnan tudod, hogy reaktív típus vagy e? Egyszerű. Reagálsz vagy inkább válaszolsz egy beszélgetésben? Gondolkozol azon, milyen hatással lesznek szavaid, cselekedeted a másik félre? Vagy minden, ami épp kikívánkozik belőled, kimondod?
Nyugodt és megfontolt vagy? Először megpróbálod megérteni a másik felet, utána várod, hogy megértsenek?

A túlzott reaktivitás mérgező az emberi kapcsolatokra, és gyorsan egyedül találja magát az, aki ezen nem változtat.

Vigyázz magadra

Semmi nem vonzóbb annál a külvilág számára, mint amikor valaki igazán törődik magával. Mit értek ezalatt? A képességed, hogy mind a 7 alapszükségletedet kiteljesítsed.

1. Érzelmi szükséglet

Van lehetőséged feldolgozni érzelmeidet és kiadni magadból őket? Ez lehet egy barát, terapeuta, közösség, vagy bárki, aki segít feldolgozni érzéseidet. Jót és rosszat egyaránt.

2. Spirituális szükséglet

Ez nem azt jelenti, hogy vallásosnak kell lenned. Csak annyit tesz, gyakorolni a spiritualitást nap mint nap. Hiszel valamiben, ami nagyobb hatalom, vagy erő, mint Te?

3. Intellektuális szükséglet

Eteted az agyadat is? Vagy csak a TV előtt ülsz, és nézed? Tanulsz valamit folyamatosan és fejleszted magad? Vagy szerinted “jó vagy úgy, ahogy vagy”?

4. Fizikai Szükséglet

Jársz edzésre, és odafigyelsz a táplálkozásodra? Hiszel abban, hogy az vagy, amit megeszel, és a tested a templomod? Mennyire érzed jól magad a bőrödben?

5. Szexuális szükséglet

Ez nem azt jelenti, hogy csak a szexről kell szóljon minden…:-) DE! Van rendszeresnek mondható szexuális életed? Szexinek és magabiztosnak érzed magad?

6. Anyagi szükségletek

Van állandó munkád és megélhetésed? Dolgozol anyagi fejlődéseden? Tudod, hogyan kell kezelni a pénzt? Vagy sokkal nagyobb lábon élsz, mint igazából megengedhetnéd magadnak, és szinte mindened hitelre van? Esetleg egyik napról a másikra élsz?

7. A Szenvedély szükséglete

Van valami, ami beindít, felvillanyoz? Bármi! Amit szenvedélyesen szeretsz, amiben kiélheted magad?

A képesség, hogy kiteljesítsed ezeket a szükségleteket, hoz harmóniát és egyensúlyt az életedben. És minél nagyobb a harmónia, annál attraktívabb vagy a külvilág számára!

Adok Neked most 9 instant önbizalom növelő gyakorlatot, teljesen INGYEN!

Itt találod: https://absolutelywoman.hu/letoltes-9-onbizalom-novelo-gyakorlat/

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük