Karácsonyi ajándékötletek, amikért garantáltan rajonganak a nők

Közeleg a karácsony, az év legszebb ünnepe… és a legnagyobb agybaj, legalábbis azoknak, akik valamiért nem éppen profik az ajándékozásban. Vannak, akik mindig tudják, hogy ki minek örülne, ráadásul annyira profik és szervezettek, hogy már szeptemberben, de legkésőbb októberben megvan a karácsonyi ajándékuk az összes családtagnak. Jó nekik, de nem mindenki ilyen, sokaknak elég komoly nehézséget okoz kitalálni, mit is szeretne a másik, még ha jól ismerik is. A férfiak pedig hajlamosak arra, hogy az utolsó pillanatra hagyják. Hidd el, tudom, miről beszélek. Amikor Karácsony előtt egy hónappal elkezdtem megvenni a család ajándékait, közölte a férjem, hogy SENKI nem veszi meg ennyivel előtte az ajándékokat….szerinte.

Minek örül egy nő?

Azt mondják, egy nőnek könnyebb ajándékozni, mint egy pasinak. De valójában csak több a sablonajándék lehetőség: parfüm, kence, dísztárgy, mert „a csajok szeretik az ilyesmit” stb. Egyik sem egy telitalálat valójában, szóval ha tényleg jó ajándék a cél, aminek a másik örül is, ennél jobban meg kell erőltetned magadat.

Tegnap pont volt egy rádiós műsorban egy betelefonáló nő, aki azt mondta, “lehetne, hogy idén inkább ne tusfürdőt kapjon?” :-)))

Szóval, mire is vágyik egy nő? Nyilvánvalóan mindenkinek eltérőek az álmai, de egy valami biztos: szeretik, ha kapnak időt, amit magukra fordíthatnak. Kiváltképp akkor, ha sokat dolgoznak, vagy esetleg már édesanyák, és a család mellett alig marad én-idő. Én már csak tudom, hiszen én is anyuka vagyok: ajándék minden perc, amikor egy kicsit foglalkozhatok magammal is – nem mellesleg erre szükség is van, hogy ne veszítsük el önmagunkat.

A nők imádják a csajos programokat, az önismereti, önbizalom növelő kurzusokat, amikor női közösségben lehetnek, fejlődhetnek, nőiesedhetnek. Ha valódi örömet akarsz szerezni a párodnak, barátnődnek, lánytesódnak, ajándékozz neki én-időt karácsonyra!

De pontosan hogyan?

Ha ismered pontosan, mire vágyik, vagy tudod azt, miben szenved éppen hiányt, akkor nyert ügyed van. Ha azonban nem vagy vele 100%-osan tisztába, mi tetszene neki leginkább, az ajándékutalvány tökéletes megoldás, mert akkor Ő választhat, és arra használja fel, amire valóban szüksége van.

Az Absolutely Woman repertoárjában minden megtalálható, válogass kedvedre.

Önbizalom tréning, életmódprogram, táncóra, otthoni edzés és táncprogramok, személyes coaching, hogy kihozza magából a maximumot? Nézd meg a teljes repertoárt, az ajándékutalványok ezekre mind beválthatók. A garanciát pedig én vállalom személyesen! 🙂

Stresszmentes ünnepeket!

Ismerd meg az Absolutely Woman ajándékutalványokat,

ÉS AJÁNDÉKOZZ EGY IGAZÁN IZGALMAS MEGLEPETÉST!