Kreatív karácsonyi ajándék a párodnak

Te is minden évben gondban vagy azzal, hogy mit ajándékozz a párodnak karácsonyra? Nem csoda, egy férfinak nagyon nehéz vásárolni. A nők ezerféle apróságnak tudnak örülni, a pasiknak viszont elég határozott érdeklődési körük van (amihez mi sokszor minimálisan sem értünk). Ráadásul ők egyszerűen megveszik maguknak, amire vágynak, így amikor közeledik egy ajándékozós alkalom, sokszor ők maguk sem tudják megmondani, minek örülnének. De ezért Te találd ki, mi sem természetesebb 🙂

Kínjukban sokan nyúlnak az olyan sablonokhoz, mint a pulcsi, a nyakkendő, de ezekről sajnos a másik fél is pontosan tudja, hogy jobbat nem tudtak kitalálni. Ezt azért szeretnénk elkerülni, ha életünk párjáról van szó. Szerencsére nőként van egy dolog, amit be tudunk vetni, és biztos a pozitív fogadtatás: saját magunk!

Nem, nem arra a szintén elcsépelt ötletre gondolunk, hogy kösd át a derekadat egy piros masnival, és feküdj le meztelenül a karácsonyfa alá – egynek ez is elmegy, de ha ezután egy rutinszex következik, akkor tulajdonképpen nem tetted túlzottan oda magad.

Ajándékozz élményt!

Még van időd arra, hogy karácsonyig megtanulj néhány csábítási trükköt, és utánajárj esetleg pár szexpraktikának is, hogy emlékezetessé tedd a karácsony estét a párodnak. Lehetsz kreatív a helyszínnel kapcsolatosan, meglepheted a zuhany alatt, mutathatsz új pózokat, a lényeg, hogy valóban élmény legyen a szex, ne a megszokás vezéreljen!

Használj bátran kiegészítőket, akár ehető bugyit, illatos olajokat, szemfedőt, bilincset – engedd el a fantáziádat, ne a szégyenlősség győzzön. Hidd el, a legtöbb pasi odáig van egy kis vadságért az ágyban, és nagyon is tetszik nekik, ha egy kicsit magad mögött tudod hagyni a megszokásokat, és kapható vagy új dolgokra. Pláne, ha Te kezdeményezed őket!

Egy ilyen meglepetés sokkal jobb, mint az elcsépelt, sablonos bögre, nyakkendő, pulcsi, vagy egy cukimuki dísztárgy, ami aztán csak a polcon porosodik, és semmi hasznát nem lehet venni. És bár az ajándék célja, hogy a másik fél örüljön neki, az sem utolsó szempont, hogy ezzel magadnak is szerezhetsz egy (vagy több) kellemes éjszakát!

Töltsd le ingyenes anyagomat, Otthoni Csábítás 10+1 lépésben címmel, hátha találsz közte valami izgalmasat!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük