Legyél istennő otthon!

A párkapcsolatok nagy része egy idő után eljut arra a pontra, hogy egy kicsit ellaposodik, langyossá válik. A kezdeti lángolás alábbhagy, jönnek a szürke hétköznapok. Ahogy egyre jobban megismered a párodat, a mindennapok kevésbé lesznek izgalmasak. Már ritkábban okoz meglepetést, sokszor előre tudod, mire mit fog felelni, hogyan fog reagálni, mit fog csinálni, ha hazaért. Ez ad egyfajta kellemes biztonságot, de az biztos, hogy nem segít megőrizni a tüzet a kapcsolatban.

Fura kettőség ez az egész, mert egy bizonytalanabb párkapcsolatban, ahol kiszámíthatatlanabb a partner, izgalmasabbak a hétköznapok. Persze mindannyian tudjuk, hogy nőként erre nem lehet alapozni, mert a biztonságra törekszünk. Na de akkor mit tehetünk?

És a tűz bizony nem marad fenn magától, ezért tenned kell. Ha nem akarsz egyszer csak arra eszmélni, hogy már csak elvagytok egymás mellett, de nem igazán érdekel a másik, a szex pedig, ha van, szintén csak rutin – nos, akkor ideje a kezedbe venni kicsit a dolgokat! Tudom, tudom, most felmerülhet a gondolat, hogy miért pont te tegyél, és miért nem tesz ő? Szerintem ez nem egy verseny. Tedd meg, amit tudsz, és nézd meg, mire elég. Biztos vagyok benne, ismerve a férfiakat, hogy jól fognak reagálni az igyekezetedre. Ők nincsenek birtokában annak a tudásnak a csábítás tekintetében, mint a nők, de partnerek mindenféle izgalmas dologban, ezt garantálhatom.:)

Légy egy kicsit dög!

Igen, jól olvastad. Minden nőben van egy kis dög, minden nő képes csábítani. Lehet, hogy azt hiszed, neked ez nem megy, mert nem vagy olyan szép, nem vagy olyan jó nő. De az az ember, akinek a csábításáról éppen beszélünk, valamiért mégis veled van, évek óta! Hidd el, ő biztosan lát, látott benned valamit, ami annak idején megfogta! Na, hát ezt az oldaladat varázsold most elő. Hidd el, hogy szexi vagy, hogy igenis azért választott téged, mert Te tetszel neki. Ezt használd ki, és csavar el a fejét! Újra és újra! Ha régen be tudtad dobni magad, mostanában miért nem?

Na de hogyan…?

Az otthoni csábítás külön művészet, hiszen már ismeri minden porcikádat, nehéz neki újat mutatni. De nem is lehetetlen! A lényeg mindig az apró részletekben rejlik. Vess be olyan dolgokat, amiket egyébként nem szoktál a hétköznapokban. Hagyd a rutint!

Szánj egy estét kettőtökre, de ez alatt nem csak a szexet értjük! Add meg a módját, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, tegyél fel egy szexi sminket. Főzz, vagy rendelj egy jó vacsit, szerezz be finom pezsgőt. Beszélgessetek, élvezzétek egymás társaságát! Egy közös fürdő, egy kis masszázs, egyéb kényeztetés… biztos, hogy mindkettőtök fantáziáját beindítja! Hagyd a végére a tűzijátékot, garantált a felejthetetlen élmény!

Ha tippekre van szükséged a megvalósításhoz, töltsd le 10 lépéses segédletemet az otthoni csábításhoz!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük