Milyen a jó feleség?

Arról már ejtettem szót korábban, hogy vajon milyen az álomnő, mi az, amit a férfiak többsége keres egy nőben. Ez azonban leginkább arra az időszakra vonatkozik, amikor ismerkedő szakaszban vagyunk. Egy potenciális feleséggel kapcsolatban már teljesen más a helyzet, hiszen itt már arról van szó, hogy évtizedeket élünk le jó esetben azzal, akit sikeresen meghódítottunk. Ha hosszútávú elköteleződésre vágysz, akkor természetesen adódik a kérdés számodra is, hogy vajon milyen a jó feleség a férfiak szerint, illetve milyen az a nő, akivel el tudják képzelni az életüket.

Persze a prioritások teljesen eltérőek lehetnek, hiszen a férfiak sem egyformák. Egyszerűbb azt felsorolni, hogy mi az, amitől a legjobban félnek majdani feleségükkel kapcsolatosan, azaz milyen nőt NEM szeretnének maguk mellé:

 Házisárkányt

Biztosan Te is sok példát látsz, főleg régi házasoknál arra, amikor a feleség igazi házisárkány típus: folyton veszekszik a férjével, parancsolgat, semmi sem jó neki, egész nap áll a bál. A legnagyobb probléma az, hogy sok nő azzá válik az évek múlásával, és amit az elején szeretett, “cuki” volt a pasiban, az kezdi el idegesíteni később, amit szóvá is tesz nap mint nap. A legtöbb pasi ettől teljesen kivan, és nem is igazán értik, hogyan juthat el a dolog idáig – pont ezért félnek attól, hogy velük is megeshet. Ha hosszú házasságot akarsz, ne legyél sárkány típus.

 Magával nem törődő, elhanyagolt feleséget.

Ez nagyon sok kapcsolat rákfenéje, és félreértés ne essék, nem csak a nőkre vonatkozik. Mindkét fél hajlamos belekényelmesedni a kapcsolatba egy idő után, és már nem próbál annyira tetszeni a másiknak. A férfiak sörhasat eresztenek, a nők felszednek pár kilót, elfelejtenek sminkelni, otthon is csinos ruhákat hordani, pedikűrözni, odafigyelni magukra. Maradj nő a kapcsolatban, legyél csinos – ne csak az ő kedvéért, saját magadért is! És ne csak akkor, amikor elmész otthonról, mondjuk dolgozni. Ez keltheti azt  benyomást a férfiban, hogy a külvilágnak jobban szeretnél tetszeni, mint neki.

 Olyan feleséget, akit nem érdekel a szex.

Ez is gyakori a régóta együtt lévő pároknál. Az elején napi szinten megy a vad hancúrozás, aztán idővel ritkul. Súlyosabb esetben el lehet jutni arra a szintre is, hogy jó, ha havi egyszer van szex, és az is rutinszerű. Érthető, hogy bele lehet fásulni a mindennapokba, de ha fektetsz energiát abba, hogy aktívan tartsd a szexuális életedet, és fűszerezd, valószínűleg ugyanezt kapod vissza – így esélyesen a Te érdeklődésed is fennmarad! Lehet hitegetni magunkat azzal, hogy szex nélkül is működik egy kapcsolat, mert olyan jól “megvagyunk”, de azt hívják barátságnak. A férfiak pedig nincsenek meg szex nélkül, jobb ha tőlem tudod. Ha otthon nem kapják meg, más módon kompenzálnak.

 

Készítettem Neked egy ingyenes anyagot, melyben sok érdekességet és hasznos infót találsz azzal kapcsolatosan, hogyan maradj izgalmas hosszú távon is, hiszen az unalom és megszokás az első számú gyilkosa a kapcsolatoknak.

Kattints IDE, és töltsd le MOST!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük