Milyen legyek az első randin, hogy legyen második?

Előre lelövöm a poént, nem lesz olyan recept, ami biztosan garantálja, hogy második randi is legyen. Egyszerűen azért nem, mert minden férfi más, mások a prioritások, és ami az egyiknek bejön, az a másiknak pont kevésbé. Vannak azonban olyan szarvas hibák, amiket ha elkövetsz, akkor szinte garantálható, hogy második találkára már nem kerül sor, és meglepően sok nő szalad ebbe bele. Ahhoz, hogy nagyobb esélyed legyen arra, hogy másodszorra is elhívjon a kiszemelt férfi, meg kell próbálnod ezeket a tipikus bakikat elkerülni, hogy jobb benyomást kelts.

Nem arról van szó, hogy ne add magadat a randin, véletlenül sem. Csupán mi, nők néha hajlamosak vagyunk nem észrevenni magunkat, ami a férfiak számára sokszor visszatetsző lehet. Nyilván mindenki szeretné a legjobb oldalát mutatni, odafigyelve magára. Ez nem arról szól, hogy fordulj ki magadból, és mutass egy teljesen más képet, de azért nem árt, ha az alábbiakat megfogadod.

Mik ezek a hibák?

 Csak beszélsz, beszélsz és beszélsz, megállás nélkül

A férfiak nagy részének ez baromi fárasztó, ráadásul elég visszatetsző is, hogy nem kérdezel róla, nem érdeklődsz iránta csak mondod a magadét folyamatosan. Az érdeklődés egy randin jó esetben kölcsönös, és egyáltalán nem baj, sőt, kifejezetten hasznos, ha ez a kommunikáció során is megnyilvánul. Mindenki szeret magáról beszélni, de azért tudni kell az egészséges határokat, és érdeklődést kell mutatni a másik felé is. Próbálj meg kérdéseket is feltenni, meghallgatni a válaszokat anélkül, hogy belevágnál a szavába. A hallgatást is tanulni kell, de ez fontos része a pozitív kommunikációnak, ami hosszú távon a párkapcsolatodban is hasznos lehet majd.

Faggatod

Az előzőnek pont az ellentéte, amikor szinte kihallgatáson érzi magát a férfi, mert folyamatosan kérdezgeted, és várod a választ. Az élete minden apró területére rákérdezel: mivel foglalkozik, mit csinál a szabadidejében, hány kapcsolata volt, kivel, milyen barátai vannak stb. Persze az normális, ha témaként felmerül a munkátok, vagy a hobbitok, de az a jó, ha erről sikerül kölcsönös alapon elbeszélgetni. Ha te csak sorold a kérdéseket, a másik pedig válaszolgat rá, annak eléggé faggatózás szaga van, és nem valószínű, hogy szimpatikus leszel tőle. Ha valamiről szeretne, úgyis fog részletesen beszélni, ha pedig valamiről csak érintőlegesen számol be, talán nem véletlen. Jobb ilyenkor nem feszíteni további kérdésekkel a húrt.

 Megjátszod magad

Egy randin mindenki a legjobb formáját szeretné hozni, ez világos. De azért ne vidd túlzásba: nagyon sokszor maga az érintett észre sem veszi, hogy mennyire ordít róla messziről, hogy nem természetesen viselkedik, minden mozdulata mesterkélt, és még a nevetésén is hallatszik, hogy sokat gyakorolta. Nem túl vonzó egy olyan nő társasága, akin ennyire látszik, hogy nem képes elengedni magát, és nem tud feloldódni. Ilyenkor általában nem kerül sor több találkára. Olyan ruhát válassz, amiben kényelmesen, de csinosan érzed magad, olyan sminkben menj oda, amit tudsz viselni, mert nagyon visszatetsző, ha látszik, hogy ez csak miatta és az alkalomra “készült”, egyébként pedig nagyon távol áll tőled. Te is akkor tudsz a lehető legtermészetesebb lenni, ha önazonos vagy, viselkedés és külső tekintetében is.

Írtam neked egy 9 lépésből álló ingyenes anyagot, mely szerintem segítség lehet, ha éppen a randizás fázisában vagy, és olykor bizonytalan. Kattints IDE, és töltsd le MOST!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük