Napi 20 percedbe kerül, hogy szexibb legyél!

Nekem erre nincs időm. Ez a leggyakoribb kifogás a nők részéről az edzés elhagyására. Nem vagy elégedett a testeddel, gyűlölöd a mérleget, a tükröt még jobban, de hogy tegyél valamit…? Ja, azt nem, hiszen Te elfoglalt vagy, nem érsz rá ilyenekre, hiszen ott a gyerekek/gyerekek, főzni kell, szalad a lakás, dolgozni kell. Így is totál kész vagy estére, hát mikor lenne neked még időd és energiád tornázgatni!?

20 perc. Ennyi kellene az életedből egy nap ahhoz, hogy jobban nézzél ki. Ennyi idő még azzal is elmegy, hogy leülsz kicsit bambulni, miután leraktad a gyereket aludni délután. Vagy míg megiszod a kávédat, zuhanyozol stb. 20 perced csak akkor, nincs, ha nem akarod igazán! Felejtsd el végre a kifogásokat, és miután letetted a törpéket aludni, mozogj egy kicsit. Meg fogsz lepődni, de nem leszel nyúzottabb, sőt: több energiád lesz, mint addig!

Az edzés úgy működik, mint a dinamó. Minél többet nyomod, annál több lesz az energia. Kiegyensúlyozottabb leszel, nyugodtabb, elégedettebb, önbizalommal telibb, a “sex drive” – od felpörög, és nem csak testben, de lélekben is fiatal maradsz. Ez nem csak neked jó, de a környezetednek is. Nem beszélve arról, hogy milyen példát mutatsz esetleg a család többi tagjának.

Mire elég egy 20 perces edzés?

Mindenre! Összeállítottam egy programot, amit ha követsz, pontosan ennyi idő alatt át tudod mozgatni minden porcikádat, így napról napra jobban nézhetsz ki, és persze jobban is érezheted magad a bőrödben.

Előfordulhat, hogy edzőterembe járni valóban nincs időd, és különböző csoportos tornákat sem tudsz beiktatni, mert olyan időpontokban van, amit nem tudsz megoldani. Vagy ott, ahol élsz, erősen korlátozottak a lehetőségek.

De ez nem ok arra, hogy elhanyagold magad, hiszen tornázni otthon is lehet! Nem kell beletörődnöd abba, hogy nem tudsz változtatni a külsődön. A 20 perces edzés videómmal akkor edzel, amikor csak szeretnél, a saját otthonodban, így tényleg minimális időráfordítást igényel.

Ha elhatározod, hogy teszel végre magadért, szinte azonnal változást érhetsz el. Nem fogod tehetetlennek érezni magad, nem érzed úgy, hogy nem irányítod a saját életedet.

Apró, de határozott lépés a változás felé, ha időt és energiát szánsz arra, hogy formáld az alakod, és jobban nézz ki. Nem mellesleg a mozgás következtében az energiád is több lesz – és mi másra van szüksége egy elfoglalt nőnek, anyának, mint még több energiára? Naugye.

Nézd meg ITT, milyen szuper idő és költséghatékony programot készítettem neked! Elárulok egy titkot. Én is minden nap ezzel edzek, amikor nincs időm terembe járni. Sőt! Az utazásaim alkalmával is ezt veszem elő, mert bárhol, bármikor elvégezhető!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük