Ne csak megszerezd, tartsd is meg!

A nagy Ő-t megtalálni nem könnyű, és sokan azt gondolják, hogy ha már sikerült, hátradőlhetnek: megvan életük párja, innentől már megy majd a maga útján minden. Nem kell többet teperni, izgulni, küzdeni. Aztán jön a nagy koppanás, amikor egy haldokló kapcsolatban találják magukat, ahol a nagy Ő már nem figyel rájuk, esetleg egy szép napon közli, hogy inkább be kellene fejezni.

Alapszabály, hogy SOHA, semmilyen körülmények között ne vedd természetesnek a másikat. Nem, onnantól, hogy megszerezted, nem egyértelműen a Tied, nem birtoklod, nem a tulajdonod. Veled akar lenni, mert jól érzi magát veled, szeret. De ha Te hátradőlsz, már nem próbálsz neki tetszeni, nem próbálsz a kedvére tenni, akkor nem fogja magát jól érezni, és szép lassan a láng is kezd kialudni.

Nincs az a jó nő a földön, aki megtehetné, hogy nem foglalkozik a párjával, nem csábít, nem dobja be magát, mert nincsen rá szüksége, enélkül is lángol a tűz hosszú éveken át. Nálunk se lángol a tűz magától, elárulom…

Nem kell körbeugrálni, de figyelj oda rá!

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az életednek a párod körül kell forognia – nem kell, hogy mindig, minden pillanatod róla szóljon, mert az meg már a másik véglet. Inkább csak arra ügyelj, hogy rá IS jusson figyelem. A szürke hétköznapokba színt visz, ha egy finom, gyertyafényes vacsival várod, mikor hazaér a munkából, ha megleped egy szexi fehérneművel, egy illatos, forró fürdővel, egy erotikus masszázzsal, egy vetkőzőszámmal stb.

Apróságok, minimális felkészülést igényelnek, de fenn tudod tartani velük az újdonság varázsát, az érdeklődést. És ha te így állsz hozzá, valószínűleg viszonzásra is számíthatsz, így tényleg izgalmas maradhat a kapcsolatotok!

Kerüld el a langyos pocsolyát

A legtöbb, jónak induló kapcsolat halála a megszokás, befásulás, a belekényelmesedés. Nehéz elkerülni, hogy egy idő után természetesnek vegyük a másik jelenlétét, de ha idáig eljutunk, csak idő kérdése, hogy mikor jön rá valamelyik fél, hogy nem boldog – még akkor is, ha egyébként teljesen összeillő emberekről van szó. Ilyenkor szokott jönni egy konstans boldogtalanság, vagy a kifelé kacsintgatás.

Minimális energia befektetéssel viszont ez megelőzhető, és megtarthatjátok a kapcsolatotok lendületét. Akkor miért várnátok meg, míg eljuttok idáig? Mindig vannak apró jelek, hogy távolodtok a másiktól. Ilyenkor érdemes lépni, és nem várni, hogy majd megoldódik magától. Minél jobban kihal egy kapcsolatból az intimitás, annál nehezebb visszahozni.

Készítettem neked egy ingyenes útmutatót, melyben 10+1 ötletet találsz, melyek egyszerűek, könnyen kivitelezhetőek, és feldobhatod vele a hétköznapokat (is).

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük