Önbizalmat karácsonyra!

Ha a legjobb barátnőd éppen mélyponton van, nagy segítség neki, ha mellette vagy, támogatod, és megpróbálsz némi jó tanáccsal szolgálni, ami kimozdíthatja ebből az állapotból. Van azonban az a pont, ahol nem elég, ha „csak” mellette vagy, támogatod, és tartod a vállad, amikor kell. Ha azt látod, hogy kezd tényleg súlyossá válni a helyzet, itt az ideje, hogy tényleges segítséget keress neki!

Vannak szerencsésebb nők, akiknek jól működik a párkapcsolatuk, nincs gondjuk az önbizalmukkal, a külsejükkel. De valljuk be, ők vannak kevesebben. A nőknek a legjobb barátja lehetne az önbecsülésük, sajnos azonban sok esetben inkább a legnagyobb ellenségük. Borzasztó kritikusak tudunk lenni magunkkal szemben, és ez súlyosabb esetekben odáig mehet, hogy a mindennapokat is megkeseríti az önutálat: megmérgezi a párkapcsolatot, vagy éppen akadályozza az ismerkedést.

Hasonló helyzetben van a barátnőd is? Segíthetsz neki, hogy megtalálja magában a NŐT, a vonzó, nagybetűs NŐT, aki igenis képes arra, hogy olyan legyen, amilyen lenni szeretne. Aki képes helyrehozni a párkapcsolatát, újra magába bolondítani a párját, vagy épp meghódítani a kiszemeltjét.

Sokszor a közvetlen környezet nem tud megfelelő tanácsot adni, mert elfogult, érintett, befolyásolják az érzelmek, és persze nem szeretnénk megbántani az illetőt. Inkább csak egy “vállat” tudunk nyújtani, ahol kisírhatja a bánatát, de tényleges segítséget nem igazán.

Az a nő, aki szereti önmagát, szexi

Ha segíteni akarsz a barátnődnek, adj neki lehetőséget, hogy felturbózza az önbizalmát! Közeleg a karácsony, ebből az alkalomból pedig meglepheted olyan tréningekkel, amik pontosan erre irányulnak! Te tudod, pontosan az élete melyik területe problémás, mire van leginkább hatással az önbizalomhiánya: pont ott kell megfogni! Nézd meg online tréningjeimet, és ajándékozd meg azzal, amire szerinted leginkább szüksége van! Ha szeretnéd támogatni, akár Te is belekezdhetsz vele együtt – a jó is lehet még jobb, mindent fel lehet turbózni egy kicsit!

Segítek elsajátítani a csábítás mesterségét akár arról van szó, hogy a kiszemeltjét szeretné meghódítani, akár a házasságán javítana, és férje fejét csavarná el újra. Ha elégedetlen a külsejével, megmutatom, hogyan dolgozhat hatékonyan az alakján, és hogyan találja meg azt, ami előnyös számára, hogyan szeretheti meg önmagát. Egy-egy tánctanfolyammal pedig hatékonyan meg lehet fűszerezni a szexuális életet is – hidd el, ez sokszor bőven felér egy párterápiával!

Élmények ajándékozása, melyek hatásai eltartanak hsszú hónapokon át mindig sokkal többet érnek, mint egy tárgy. Pozitív irányba befolyásolják éltünket, összekovácsolnak minket, új lendületet adnak és újult erőt!

Nézz körül ajándékutalványaink között, és válasz kedvedre, amit a megajándékozott aztán arra vált be, amire a legnagyobb szüksége van!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük