Hét ok, amiért minden nőnek táncolnia kellene!

A tánc boldoggá tesz, felszabadít, és nem utolsósorban sokkal szexibbé tesz! Nem hiszed el? Próbáld ki! Rengeteg pluszt adhat neked, ha rendszeresen táncolsz, és nem csak arra gondolunk, hogy esetleg lekúszik rólad néhány plusz kiló a heti többszöri mozgás hatására. A tánc ugyanis sport, de valahogy mégis több annál, ugyanis nemcsak a testedet, hanem a lelkedet, az életedet is karbantartja, ha szánsz rá egy kis időt.

Miért érdemes táncolni?

  1. A tánc boldogsághormont szabadít fel, azaz szó szerint boldogabb leszel, ha rendszeresen táncolsz! Ezért a tánc hatással lesz a mindennapjaidra, az általános közérzetedre. Sokkal energikusabb és jobbkedvű lehetsz, amit a környezeted is hamar észre fog venni.
  2. A tánc abszolút női energia. Segít felszabadítani magadat, segíti az önelfogadást, növeli a testtudatot, javítja az énképet.
  3. Javítja a tartásodat. Tudod, mennyi minden múlik a tartáson? Teljesen más benyomást kelt egy szép tartású, határozott kiállású nő, mint egy görnyedt, földet bámuló. Ha eddig voltak problémák a tartásoddal, és magad is úgy láttad, hogy nem tudsz úgy fellépni, ahogy szeretnél, ezen a tánc változtathat!
  4. Átlépheted a saját határaidat. Táncolni elkezdeni egy szégyenlősebb embernek nagyon nehéz, mert zavarban érezheti magát. De megéri belevágni, mert nagyon gyorsan átlépheted a saját határaidat, és egyre jobban kitolhatod őket. Az önbizalmad ezzel párhuzamosan lesz egyre nagyobb, ami pedig pozitívan befolyásolja a kisugárzásodat, vagyis azt is, hogy mások milyennek látnak!
  5. Fejlődik a mozgáskulturád, összehangolja a jobb és bal agyféltekédet azáltal, hogy a táncórákon minden mozdulatot mindkét irányba elvégeztek jó esetben.
  6. Észrevétlenül formálja az alakodat. Ha gyűlölöd az izzasztó edzéseket, és már akkor azt várod, hogy befejezhesd, amikor elkezded, a tánc lehet a neked való mozgásforma! Nem érzed kényszernek, így észrevétlenül mozogsz annyit, hogy meg tudd őrizni az alakodat, és tartsd a súlyodat. Ha fölösleggel küzdesz, az is könnyedén lekúszhat rólad úgy, hogy közben jól érzed magad.
  7. Kapsz egy fegyvert a kezedbe. Bármilyen táncra jársz is, a mozgáskultúrád hatalmasat tud fejlődni. Ezt pedig akár a hálószobában is alkalmazhatod, a kapcsolatod felturbózására! Hidd el, egy ilyen meglepetés minden férfit feltüzel! Ha bevállalósabb vagy, tanulhatsz direkt öltáncot, vagy rúdtáncot – garantáltan megfűszerezi a szexuális életedet!

Te döntöd el, hogy inkább magánórában vagy csoportos órákon, esetleg workshopokon tanulnál e. A lehetőségek tárháza végtelen, nézd meg a részleteket ITT!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük