Segítség! Nőnek születtem!

Baj van a világgal?

Hivatásomból adódóan sok nővel van szerencsém találkozni. Legtöbbjük arra panaszkodik, hogy vágyik egy erős, oltalmazó, igazi férfira, aki a gondját viseli, aki mellett biztonságban érzi magát, akire lehet számítani, de nem talál ilyet, nincsenek manapság igazi Férfiak. Bevallom őszintén, pár éve még én is így gondoltam. Többnyire a férfiakat, a társadalmat, a rohanó világot okoltam.
Sokuktól hallom, hogy szeretnék megélni a női minőséget, de fogalmuk nincs hogyan kellene ezt megtenni. Hogyan lehetnének nőiesebbek? Egyáltalán minek ezzel foglalkozni, hiszen női testbe születtünk, hát akkor nők vagyunk. Vagy ez manapság már mégsem ennyire egyszerű?

Ki a hibás?

Erről elkezdünk beszélgetni. Mi lehet a jelenség hátterében? Hol lehet a férfiak? Kihaltak? Vagy már mind elkelt? Hogyan lehetek nőies nő? Ki számít manapság jó nőnek? Vannak olyan nők, akik nem nőiesek? Van megoldás? Talán bennünk is van valami hiba?

Mi, Nők is hunyók vagyunk!

Egy bimbózó kapcsolatban a nő általában még tudatában van saját szépségének, erejének, kisugárzásának, ilyenkor még megéli, megkapja a férfi imádatát, csodálatát. Valósággal ragyog, a egyensúlyban van, vonzó. Idővel sok nő elveszíti saját magát, kiesik a középpontjából, és egyre inkább elkezdi a férfi életét élni, neki akar megfelelni, így egyre inkább függésbe kerül attól, hogy a férfi mit gondol, mit mond, mit csinál. Már nem sugárzik, már nem kerek egész, már csak fél. Megjelenik a félelem benne, amitől a varázsereje így csökken, míg végül elfogy. Elveszíti önmagát.
Jó esetben ezt észreveszi, rosszabb esetben, tudatában sincs annak, hogy szép lassan eltűnt az egyénisége, a csábereje, a bája, a nőiessége.

Elvesztettem önmagam!

Ha jön is egy felismerés, hogy valami épp haldoklik benne, hogy valami belül nagyon nincs rendben, akkor is jöhet egy újabb illúzió. Még pedig az, hogy majd akkor lesz újra vonzó, kívánatos, teljes, egész, harmonikus, ha a partnere, azaz a férfi megváltozik. Újra olyan lesz, mint a kapcsolat elején. Nem belülről várják a megoldást, hanem kívülről, a másiktól. Pedig amint bent, úgy kint. Hárítás helyett vállalni lenne érdemes a felelősséget. Arra lenne szükség, hogy a bizonytalanságból visszatérjünk a bizonyosságba, a magabiztosságába, a középpontunkat lenne célszerű újra megtalálni.

A nő árad

Minden esetben belőlem árad ki a szépség, a lágyság, a kedvesség, az a Női Eszencia, amire a Férfi fel tud figyelni, ez az energia, amire ő reagálni tud. Amíg kétségben vagyunk magunkkal, hogy élhetnék meg az egységet bárki mással? Amíg én nem élem meg magamban a nőiességet, nem áramoltatom a női energiáimat, hogyan várhatom, hogy egy ízig-vérig férfi álljon be mellém? Ha egy férfitól várom, hogy engem nővé tegyen, akkor vállalom én az életem alakulásáért a felelősséget? Vajon kit hagyok ki ebből az egész folyamatból ebben az estben? A helyes válasz: önmagamat!
Amíg nem bízok és hiszek magamban, más hogyan bízhatna bennem? Amíg nem tartom kívánatosnak, vonzónak, szerethetőnek magam, addig hogyan várom el, hogy más ezt meglássa bennem? A válasz: sehogy.

Felelősséget vállalok a döntéseimért!

Van azért egy jó hírem is! Mindenen lehet változtatni. A döntés mindig az én kezemben van. Ha nem kívülről várom továbbra is a megoldást, hanem elkezdek befelé figyelni, a saját válaszaimat megkeresni, a saját utamat járni, tapasztalni, akkor megtörténhet a csoda. Belülről válok azzá a Nővé, aki lenni szeretnék. Megtalálom magamban az a női minőséget, aki méltó társa a Férfinak. A megoldás minden esetben bennünk van. De néha jól jön egy kis segítség.

Megtalálom magamban a NŐT!

Ha szeretnéd megtapasztalni magadban ezt az ősi női erőt, ezt a befogadó, szelíd minőséget, a finom esszenciát, akkor a programunk Neked szól! Több oldalról támogatjuk meg a kinyílásod, hogy belső ragyogásod újra megnyilvánulhasson a világban. Számos módja van annak, hogy a hétköznapokban megéljük a női energiát, ha kicsit tudatosabbak leszünk, és odafigyelünk. Ez mélyen belül bennünk van, ezzel születtünk, csak vagy nem tanultuk meghasználni, vagy valamikor, valamiért elfelejtettük.
A zene és a tánc nagyon sokban tud segíteni, hogy összekapcsolódjuk ezzel a lágy, szexuálisan is vonzó minőségünkkel, hogy felszabadultabbak és oldottabbak legyünk. Az önkifejezés minden módja arról szól, hogy megmutassam a világban, hogy ki vagyok, mit érzek, mit gondolok.
Kellemes utazást! ☺

Várunk nagy szeretettel SANSUAL SATURDAY programunkon!

Dobi Dia

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük