Szexinek akarod érezni magad? Szánj időt a csajos dolgokra!

Egy nő számára nagyon fontos, hogy jól érezze magát a bőrében. Ha nem elégedett a testével, ha nem szereti magát, akkor csupán önmaga árnyéka lesz. Nem tudja kibontakoztatni a szépségét, nem tud vonzó lenni akkor sem, ha egyébként semmi gond nincs a külsejével, mert az örökös szorongás, bizonytalanság, rossz közérzet bizony kívülről is meglátszik.

A nők többségének nincs szüksége másra, csak egy kis önbizalomra ahhoz, hogy valóban ki tudják hozni magukból a legjobbat. A dolog neheze, hogy megtalálják, mi az, ami pozitív hatással van az önbizalmukra, a nőiességük előcsalogatására. Te is hasonló gondokkal küzdesz? Lehet hogy csak táncolnod kellene!

Ha meg akarod élni a nőiességedet, csinálj csajos dolgokat!

Egyszerű recept, de általában bejön. Szánj időt magadra, arra, hogy nőiesebb lehess! Mikor voltál utoljára fodrásznál? Mikor tettél fel utoljára egy szép sminket? Szőrtelenítés? Egy kényeztető masszázs?

 

Tisztában vagy e egyáltalán azzal, hogy milyen élethelyzetben érzed magad nőnek? Szexinek? Csábítónak?

Mik zak a tevékenységek, külsőségek amik befolyásolnak, mit gondolsz magadról?

Ezek apróságnak tűnnek, lényegtelennek, olyasminek, ami elhagyható, ha úgy érzed, nincs rá időd. Hiszen mi történik akkor, ha nem szárítja be a fodrász a hajadat? Semmi, jó lesz úgy is, ha magadnak szárítod meg, vagy hagyod csak úgy megszáradni. Otthonra, vagy a sarki boltig nem sminkelsz, mert minek, télen nem látszik, hogy szőrös a lábad, és masszázs nélkül is lehet élni. Tudod, mi ezzel a valódi probléma? Az, hogy teljesen elfelejtesz magaddal foglalkozni!

Ha a tükörből mindig egy semmilyen hajú, sápadt, karikás szemű, fásult nő néz vissza rád, ne csodálkozz, hogy nem fogod szeretni azt a valakit. Tenned kell azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, időt kell magadra szánni. Ha semmit nem teszel azért, hogy a nőiességedet ápold, mitől éreznéd magad nőnek?Csak egyszer kell elhatároznod magad, venni egy nagy levegőt, belevágni, és máris teljesen más lesz a közérzeted, és a viszonyod önmagaddal! Ápold a külsődet, foglalkozz magaddal, mozogj sokat, és meglátod, mennyivel több energiád lesz, és mennyivel könnyebb lesz szeretned magad!

Gondolj csak bele! Mi 15-20 perc az életedből, ami ahhoz kell, hogy jobban érezd magad?!

Semmi. Viszint az “énidő” mindig csodákra képes. Azt jelenti, tiszteled és szereted magad, emellett pedig hatással van a külsődre, kisugárzásodra is!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük