Szilveszteri romantika – nem csak hangos bulival végződhet az év!

Jójó, persze, amíg fiatal az ember, és nincsenek gyerekei, nyilván ki nem hagyná a szilveszteri bulit. Egyébként is, milyen már otthon ülni szilveszterkor, ha nem muszáj? De eljön az idő, amikor szülővé válunk, és már nem olyan egyszerű nekiindulni az éjszakának december 31-én – és ami azt illeti, talán kedves sincs olyan sok. Persze ha vágysz egy kis ereszd el a hajamra, és a nagyszülők vállalják a bébiszitter szerepét, az is szuper. De ha otthonmaradós este van tervezve, annak is megadhatod a módját!

Attól, hogy otthon maradtok, még nem kell 9-kor kidőlni, vagy beletörődve nézni a tévében adott rosszabbnál rosszabb kabaréműsorokat. Inkább használjátok ki, hogy a gyerekek úgyis hamar kidőlnek, és töltsetek együtt egy kis időt!

Egy nyugodt, mozizós este kettesben?

Emlékszel még az összebújós mozizásokra a kapcsolatotok elején? Idézzétek fel! Keressetek előre néhány jó filmet, készítsetek be popcornt, más nasikat, üdítőt, és persze egy kis pezsgőt, és mehet a filmmaraton, amíg bírjátok! Nem az a direkt romantikus program, de nagyon jól tud esni ez a fajta lazítás az év utolsó napján együtt, összebújva, finomságokkal!

Kicsit forróbb hangulatot szeretnél? Tedd emlékezetessé az év utolsó éjszakáját!

A romantika mellett az erotika is főszerepet kaphat szilveszter éjjel, ha valami forróbbra vágysz. Ez egy remek alkalom arra, hogy egy kicsit különlegesebb éjszakát éljetek át együtt. Ne egy szokásos együttlét legyen, adjátok meg a módját! Kezdhettek egy finom vacsival, kis pezsgővel, közös forró fürdővel, ami előtt egy erotikus vetkőzőszámmal is meglepheted a párodat! Valószínűleg értékelni fogja az igyekezetedet, és egy felejthetetlen együttlétre számíthatsz.

 

Szülőként már nyilvánvalóan kevesebb időtök van egymásra, ezért fontos, hogy amikor van alkalmatok kettesben lenni, és egymásra figyelni, az valóban minőségi időtöltés legyen. Ha már nem a bulizásról szól a szilveszter, miért ne szólhatna kettőtökről? A kapcsolatotoknak mindenképpen jót fog tenni az extra odafigyelés!

Ha merítenél pár ötletet, de még nem láttad az ingyenes Otthoni Csábítás 10+1 lépésben anyagomat, kattints IDE, és töltsd le most!

Tervezzétek meg a 2018 – as évet!

Mi minden év utolsó napján értékeljük az elmúlt évet, átbeszéljük, mi sikerült, mi volt meglepetés, mi volt a legnagyobb kudarc. Mindent átbeszélünk, és kiértékelünk, majd elkezdjük megtervezni a 2018-as évünket. Fontos, hogy mindketten saját magatoknak is tervezzetek, és közösen is. Ha van kedvetek, írjátok le, vagy készítsetek egy “vision-board”-ot, ami egy olyan tábla, ahová képeket, idézeteket, gondolatokat, terveket és célokat tudtok kitenni. Minden nap, amikor elhaladtok előtte, vethettek rá egy pillantást, ami moivációként szolgál majd a mindennapokban.

Ha úgy érzed, elkelne a profi segítség a következő éved megtervezéséhez, még van pár szabad hely ÚJRATERVEZÉS workshopomon, ahol segítek nem csak a konkrét céljaidat kitűzni, de a stratégiát is felépíteni, hogy garantáltan valóság legyen az álomból.

Kattints IDE, és nézd meg az ÚJRATERVEZÉS – hogy ne sörétes puskával lőjünk csukott szemmel workshopom részleteit!

 

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük