Unalmas a szex? Ne tőle várd, hogy felpörgesse!

Sajnos szinte általános jelenségnek mondható a párkapcsolatokban, hogy a szex egy idő után lapossá, unalmassá válik, és jelentősen megritkul. Ez azért baj, mert ahogy a szenvedély és az intimitás csökken, úgy lesz egyre több probléma magával a kapcsolattal is, míg végül teljesen tönkremegy. Egy párkapcsolatnak fontos alappillére a szex. Ha ez nem működik, akkor előbb-utóbb a többi része sem fog működni. Éppen ezért ügyelnünk kell arra, hogy a szexuális életünket rendszeresen felpezsdítsük.

Ha az első sorok olvasása közben úgy érezted, akár a ti kapcsolatotokról is írhattam volna, akkor itt az ideje változtatni, hacsak nem szeretnél új pasit a jövőben. Ha úgy érzed, a szex lapos, unalmas, és már nem sok örömödet leled benne, emiatt egyre ritkábban van kedved egyáltalán belekezdeni, akkor vedd a kezedbe az irányítást és változtass! Bizony, ezt akár te is megteheted.

Miért tőle várod a változást?

Nagyon gyakran tapasztalom azt, hogy a nők panaszkodnak, hogy ilyen-olyan probléma van a kapcsolatukban, nem jó a szex, a partnerük nem figyel rájuk, mindig ugyanabban a pózban akarja csinálni, mindig ugyanúgy, mindig csak pár percig tart, és nincs változás. Egy kérdést tegyél fel magadnak: vajon miért csak a férfi változtathat ezen a helyzeten? Te is ott vagy az ágyban, Te is részt veszel a szexben. Bármikor a kezedbe ragadhatod a gyeplőt, és dönthetsz úgy, hogy változtatsz a dolgok megszokott menetén. Miért rajta múlik minden?

 

Az, hogy hangulatba kerülj, a Te felelősséged

A legtöbb nő a pasitól várja, hogy fellobbantsa a vágyat a szexre, pedig ez szerintem mindenkinek a saját felelőssége. Tanuld meg nő létedre hangulatba hozni magad, hiszen a férfiak és nők ilyen szinten is másképp működnek, más dolgoktól, és más időintervallum alatt pörögnek fel. Fantáziálj, csinálj olyan dolgokat, amitől szexisnek érzed magad, tanulj meg csábítani, szeresd a saját testedet. Találd meg, ami számodra izgalmat okoz. Ez lehet egy izgalmas, erotikus könyv vagy film, fantáziálás, önmagad simogatása, és még sorolhatnám…

 

Ha Te unod, lehet, hogy ő is

Próbálj egy kicsit a másik fél fejével gondolkodni. Ha neked unalmas és egyhangú a szex, könnyen lehet, hogy neki is. Persze az is lehet, hogy neki ez így pont megfelelő, de ha nem mondod ki, hogy mi a problémád, akkor talán eszébe sem jut, hogy neked ez így nem felel meg. Vagy ha csak annyit mondasz, hogy „így nem jó”, előfordulhat, hogy életet párjának fogalma sincs, min kellene változtatnia, és azért nem változtat.

Ha szó nélkül a kezedbe ragadod az irányítást, és elkezded úgy alakítani a dolgokat, ahogy neked jó, az neki is segít abban, hogy lássa, mi az, amit szeretnél. Ráadásul izgatóan is hathat számára hogy, Te vagy a főnök az ágyban.

Ha tehát úgy érzed, lenne mit javítani a szexuális életeteken, ne a párodtól várd kizárólag a változást! Te magad is megteheted, hogy egy kicsit megfűszerezed a szexet, és kedved szerint változtatsz a forgatókönyvön. Esélyes, hogy ő is kedvet kap a kísérletezésekhez ezután.

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük