Ez itt az Absolutely Woman Club!

A hely, ahol minden támogatást megkapsz, hogy végre megtaláld az egyensúlyt a női szerepeidben!

Próbáld ki most egy hétig,
990 Ft-ért!

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni!

Bemutatom neked az AW Clubot:

Számodra is kihívást jelent...

Ahelyett, hogy a csodákra várnál, inkább élesszük fel együtt a benned szunnyadó, sokoldalú szupernőt!

Abban támogatunk, hogy olyan nővé válj, aki…

TUDJA ÉLVEZNI az ÉLETET!

Mit nyújt az Absolutely Woman Club?

Közösség és támogatás

Folyamatos motivációt, mentorációt kapsz céljaid eléréséhez – és egy támogató, összetartó, előítéletektől mentes női közösséget is! Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre! A közösség ereje és támogatása hatalmas húzóerő lehet a nehezebb napokon. Egy igazi védőháló, mely megtart. A közösség olyan hely, ahol önmagad lehetsz.

Fejlődés és Énidő

Harmónia a tanulás és a szórakozás között – attól függően, hogy éppen mire van szükséged.
A szakértői tartalmakon túl nagy hangsúlyt fektetünk a lelki egyensúly és a minőségi szabadidős tevékenységek beillesztésére a hétköznapokba.

Hozzáférés az AW tudástárhoz, kurzusokhoz és kihívásokhoz

Már a csatlakozásodkor 150+ videót és írásos anyagot bocsátunk rendelkezésedre a CLUBOT átszövő témákban – melyek közül kedvedre válogathatsz. Összértékük több mint 1.400.000 Ft.

Az összefüggő kurzusok a te világod? Vagy jól jönne egy több napos kihívás, hogy a tudás rögtön gyakorlattá váljon? Itt mindegyikre lehetőséged van, neked csak választanod kell!

A CLUB tudástára ráadásul havonta 4 új tartalommal bővül!

Élj ma estig elérhető kedvezményes ajánlatommal:
Próbáld ki most egy hétig,
990 Ft-ért!

Szakértők, akikre számíthatsz:

Pirner Alma

AZ ABSOLUTELY WOMAN CLUB ALAPÍTÓJA

„Az elmúlt 19 évben rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem, melyek által megértem a nők kihívásait és nehézségeit. Segítséget és támogatást tudok nyújtani, hogy megtalálják saját útjukat, ezáltal harmonikusabb életet élhessenek, mely a környezetük javára is válik.

2015-ben, a kisfiam megszületésekor döntöttem úgy, hogy kitágítom személyes határaimat az online oktatással és vállalkozással. Így született meg 2016-ban az Absolutely Woman.

Pontosan tudom, hogy elsöpörhetetlen vágy él mindannyiunkban, hogy megtaláljuk és fejlesszük nőiességünket. Hogy szabadon élhessünk testben és lélekben, bírálat és ítélkezés nélkül. Közben pedig sikeresek és kiegyensúlyozottak legyünk a munkában és magánéletben egyaránt.

Nagyon kevesen születtünk úgy, hogy igazán meg tudjuk élni a nőiességünket, élvezzük és megfelelő módon használjuk azt. Azonban ez a folyamat tanulható, az út pedig nagyon élvezetes! Nincsenek sémák és metódusok, melyek mindenkire egyaránt ráhúzhatóak. Az AW módszernek az a lényege, hogy elfogadja, mindenki teljesen egyedi. Ezért a megoldások is személyre szabottak.

Építsd fel a saját világodat, melynek Te vagy a Királynője. Nem királyné, nem királylány, és nem is királykisasszony. Hanem egy igazi KIRÁLYNŐ, egy IGAZI ABSOLUTELY WOMAN.”

Ebben segít neked velem együtt Magyarország kiváló szakértői, akikkel találkozhatsz az Absolutely Woman CLUBBAN.

YURKOV Kovács Orsolya

nemzetközi stílustanácsadó

Szabó Doris

Szépségmentor, író, a Lélekkontúr című könyv szerzője

Bolya Imre

karizma tréner

Bartha Ákos

élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató

Bojti Andrea

klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus

Gálik Klára

stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

...és még sokan mások, akik támogatnak és segítenek az utadon.

Ezeken az alappilléreken dolgozunk együtt hétről hétre:

BELSŐ SZÉPSÉG, LELKI EGÉSZSÉG

Pozitív kisugárzás nincs belső béke és sugárzó önbizalom nélkül, melynek alapja, hogy a lelki egészségedre is odafigyelj. Érezd, hogy különleges, fontos és hasznos vagy. Nyugalmat sugárzó, magabiztos, lelkileg erős SZUPERNŐ. A belső fejlődésre és a stresszkezelésre legalább annyi energiát fektetünk a CLUBBAN, mint a külső szépségünkre!

ÉLETMÓD

A tested is tükrözheti a belső szépségedet. Elérheted top formádat, megtanulhatod, hogyan hozd ki magadból azt a feszes testű, formás nőt, akit gondolatban már el is képzeltél. Kialakíthatsz a segítségünkkel egy olyan életmódot, mely valóban hosszú távon is tartható és életed végéig elkísér. Étrendek, mozgásvideók és minden, ami ahhoz kell, hogy egészséges legyél és annak is érezd magad.

KÜLSŐ

A kulcs az igényesség és ápoltság, hogy megtaláld a saját stílusodat, mellyel tündökölhetsz. Élj a nőiességeddel és mutasd meg azt a világnak, amit szeretsz magadon. Öltözködés, szépségápolás, stílus, hogy jól érezd magad a bőrödben és hatást gyakorolj a külvilágra. Olyan nő legyél, akire emlékeznek.

IKIGAI – Találd meg a MIÉRT-edet!

Tudod, azt, ami miatt érdemes felkelned. Ami tovább lendít a nehéz napokon és holtpontokon. Ami miatt azt érzed egy nehezebb időszakban is, hogy van értelme az életnek. Megtanítunk, hogyan találd meg a MIÉRT-edet! Hogyan motiváld magad, hogy ne a külvilágtól függjön a tettvágyad, hanem a belső tűztől, ami folyamatosan lobog benned!

KAPCSOLÓDÁS a KÜLVILÁGHOZ

Az emberi kapcsolatok az alapja a boldogságnak és sikernek is. Ismered a mondást, hogy annak a 6 embernek az átlaga vagy, akikkel a legtöbb időt töltöd? Megtanulhatsz kapcsolatokat építeni. Jól kommunikálni – magánéletben és üzletben egyaránt. Képes lehetsz rá, hogy úgy érvényesítsd az érdekeidet, hogy az mindenkinek jó legyen. Minél jobb a kapcsolati hálód, annál jobban boldogulsz.

PÁRKAPCSOLAT

Sikeresen működtetheted női energiáidat, melyek nemcsak a szívednek kedves férfira, de rád is visszahatnak, magabiztosabbá tesznek. Megélheted, kibonthatod nőiességedet, felemelheted magadat és társadat is szupernő mivoltoddal. Párkapcsolatodba érzéki erők, új energiák költöznek. Élvezd a szexet és légy nyitott!

NŐI SZEREPEK

Jobban menedzselheted az idődet, megtanulhatod a tányérokat ügyesen, okosan pörgetni. Anyaként, feleségként, társként, dolgozó nőként is helytállni. Elsajátíthatod a nemet mondás művészetét és határaid meghúzását. A priorizálást és céltervezést, úgy, hogy közben az utat is élvezed. Teremtsd meg a harmóniát az életedben és a női szerepeid között! Éld a saját életedet, ahogy neked jó!

ANYASÁG-CSALÁD

Az egyik legcsodásabb és legfelelősségteljesebb női szerep, ami minden szépsége mellett, sokszor nagyon megterhelő. Tananyagaink segítenek a család harmóniájának kialakításában és fenntartásában. Ötleteket adunk a minőségi idő eltöltésére a számodra fontos emberekkel. Sőt, szakértőink abban is segítenek, hogyan kezelheted jól a gyermekedet.

A dolgozó nő – LADYBOSS

Saját vállalkozásról, önállóságról álmodozol? Meglépheted a rég áhított változtatást, mert kellő önismeretet, tudatosságot kapsz a változtatáshoz. Az Absolutely Woman módszer a munkában is megadja neked a döntéshez, tervezéshez szükséges szabadságot, bátorságot.

LIFESTYLE

De mit érne a tanulás, ha nincs mellette szórakozás és feltöltődés? Inspirációs tippeket kapsz ebben a témában is. Megmutatjuk, hogyan tudod úgy eltölteni az ÉNIDŐDET, hogy igazán lélekemelő legyen és új élményekkel gazdagodj!

Miért fogod szeretni ezt a közösséget?

Csatlakozz az ABSOLUTELY WOMAN CLUBHOZ és élvezd a tagságodat!

CLUBTAGKÉNT hozzáférsz az AW tudástárhoz, kurzusokhoz és kihívásokhoz

A CLUB zárt felületén elérhető videók és írásos anyagok segítségével könnyebben veheted a hétköznapok kihívásait. Úgy alkottuk meg őket, hogy a sűrű időbeosztásodba is kényelmesen beilleszthesd az anyagokat. Vágj bele a változatos témákat felölelő összefüggő kurzusokba! Élvezd a szórakoztató és érdekes tartalmakat, vagy építs be új szokásokat a több napos kihívásoknak köszönhetően!

Élvezheted a közösség és a támogatás erejét

Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre.

Lesz Énidőd, mely által fejlődhetsz és töltődhetsz

Bebizonyítjuk neked, hogy a teljesítmény záloga a pihenés. Megmutatjuk, hogyan találhatod meg újra azt az énedet, aki szívből tud nevetni és igazán megéli a pillanatokat.

Részt vehetsz a havi tematikus ONLINE előadáson és LIVE coachingon, személyesen Almával, azaz velem 🙂

A LIVE-on havonta egyszer élőben beszélhetjük meg a tanultakat. Tapasztalatot cserélhetünk, értékes mentori tippeket kaphatsz a haladásodhoz. Minden hónapban egy adott témát dolgozunk fel. Ráadásul ajánlásokat is kapsz, hogy a tudástárból mivel egészítheted ki a tanultakat a havi témához kapcsolódóan.

3 havonta találkozhatunk is a KimeNőkön

Jól megérdemelt kimenő a közösség tagjaival. Együtt élünk át szellemben, lélekben feltöltő élményeket. Borkóstoló, koncert, színházi előadás, vacsora vagy VIP-mozi… Igazi élményekkel gazdagodunk. A KimeNŐ-t személyesen én szervezem, és bárki csatlakozhat – önköltségesen.

Az AW CLUB virtuális kártyával azonnali kedvezményeket élvezhetsz

Egy virtuális kártya, ami mindig emlékeztet arra, hogy egy igazán exkluzív közösség tagja vagy. A virtuális tagsági kártyát e-mailben kapod meg a csatlakozás után.  A későbbiekben kedvezményesen vásárolhatsz és vehetsz igénybe szolgáltatásokat online és offline egyaránt.

Csatlakozz Te is hozzánk,
most mindössze 990 Ft-ért!

Hogyan garantáljuk, hogy elérd a célodat a CLUBBAL?

#0

Nulladik lépésként részt vehetsz egy tanfolyamon, ahol megtanítunk, hogyan tűzz ki célokat és fókuszálj rájuk, hogyan csinálj időt magadnak az életedben a fejlődésre és töltődésre.

Megmutatjuk:

  • hogyan tudod feldolgozni a kurzusokat és tudásbázist,
  • hogyan igazodj el az oldalon
  • és milyen módszer áll a legközelebb a személyiségedhez, ami által a legtöbbet tudod kihozni a CLUBBÓL.

#1

Párkapcsolati, nőiesség és holisztikus egészség coachként, virtuális mentorként 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a nőknek való segítésben, kapcsolattartásban, közösségépítésben. Sokakat támogattam abban, hogy felépítsék és megéljék nőiességüket, sikeresebbé tegyék párkapcsolatukat és megtalálják a harmóniát az életükben.

#2

Magyarország legjobb szakértői segítik utadat a Clubban, hasznos tartalmaikkal, kurzusaikkal, videós és írásos anyagaikkal, minden női életterületre kiterjedően, akár a külső, akár a belső fejlődésed a cél.

#3

Az eddigi Absolutely Woman tréningeken, workshopokon több mint 120.000 tanítvány vett részt. Az ő bizalmuk a legjobb garancia arra, hogy te is élvezni fogod a folyamatot, ahogyan megtalálod önmagad.

#4

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül. Ahol a csapattól folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé. Ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást.

#5

Az Absolutely Woman Club egy hiánypótló, átfogó rendszer – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem a hazai piacon. A külsődet és belsődet egyaránt tréningezheted vele: a módszer a test, lélek és szellem összhangjának jegyében működik. Nemcsak a nőiesebb megjelenésről, a fittebb életről vagy az önbizalomról beszélünk, hanem minden területről, mely az egyensúlyhoz elengedhetetlen.

#6

Évek óta sikeresen építem az énmárkámat és szervezem a vállalkozásomat a családi élet mellett. Amellett, hogy másoknak segítek, önmagamat is folyamatosan fejlesztem – és bízom benne, hogy az eredményeim Számodra is magukért beszélnek. Hiszek abban, hogy ha jó szándékkal és következetesen dolgozol, képes leszel Te is sikerre vinni a vállalkozásodat vagy szintet ugrani a karrieredben!

Kivételes ajánlat: csak most
990 Ft-ért
egy hetes próbaidőszakra csatlakozhatsz!

gyik

Gyakori kérdések és válaszok

Havonta 6.990 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak. Most egy hétig 990 Ft-ért csatlakozhatsz a klubhoz. Amennyiben egy hét után velünk maradsz, nem mondod le a tagságod, a 8. napon fogja megterhelni a bankkártyádat a rendszer a normál havi tagsági díjjal, 6.990 Ft-tal.

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, majd kattints a Csatlakozom a Clubhoz gombra, és ezt követően átirányítunk a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktivvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Bariontól).

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Igen, természetesen. A közösség online, a kurzusokat és tréning anyagokat egy online felületen éred el bárhonnan, ahol van interneted. Bankkártyával tudsz regisztrálni és fizetni, mely alkalmas az online vásárlásra.

A Club havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz. Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.

A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fog szerepelni.

Természetesen a saját tempódban dolgozhatod fel őket. Nincsenek kötöttségek! Amíg aktív Club tagsággal rendelkezel, addig minden anyagot elérsz. Abszolút Te döntöd el, éppen mire van szükséged, mely területeken fejlődnél. Persze megvan a maga előnye annak, ha be tudsz csatlakozni egy-egy havi témához, hiszen valószínűleg akkor, adott időpontban más Club tagok is éppen azon a témán dolgoznak majd. A legfontosabb, hogy alakíts ki egy olyan ÉNidőt magadnak, amikor önmagad fejlesztésével foglalkozol. Így tudod maximálisan kihasználni a Club nyújtotta előnyöket, feldolgozni a tananyagokat, és végső soron elérni a céljaidat.

Nem, viszont kizárólag a Club tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Egy zárt online felületen érheted el a szöveges és videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.
Természetesen az előfizetésedet bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelölt módok valamelyikén.

A Club Facebook csoportjához majd a próbaidőszak után tudsz csatlakozni, amennyiben velünk maradsz egy hét után is. Nincsen szükséged Facebook profilra a Clubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Club Facebook csoportja nyújt, és a havi LIVE coaching és mentorálásom minden előnyének kihasználásához már igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz.
Természetesen a Club tartalmait, mint például a havi 4 új tudásanyagot, az Absolutely Woman tudástárát, a KimeNŐ-k időpontját, a havi LIVE coaching és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Club weboldalának belső felületén.

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni!

Csatlakozás

Absolutely Woman Club

Most kedvezményesen, egy hetes próbaidőszakkal!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!