Barion Pixel

SIKERESEN MEGVÁSÁROLTAD AZ AW DIET KÖNYVET!

Várj még egy percet!!!

Van még egy különleges ajánlatom a számodra!
FIGYELEM! Ha bezárod ezt az ablakot, az ajánlat végleg eltűnik!

Próbáld ki most egy hétig,
990 Ft-ért az absolutely woman clubot!

Az “Absolutely Woman Diéta” könyv megvásárlásával hatalmas lépést tettél egy jobb életminőség felé
Ne állj meg itt!

Ismerd meg közelebbről az Absolutely Woman Method életmódrendszert, azt a holisztikus módszert, ami nekem is segít irányítani az életemet és megőrizni az alakomat.

A könyvem új olvasójaként szeretnélek megajándékozni azzal a lehetőséggel, hogy most 1 hétig szuper kedvezményes áron kipróbáld az Absolutely Woman Clubot!

7 NAPOS PRÓBAIDŐSZAK

br. 990 Ft 8. naptól normál havidíj: 6.990 Ft
  • 1 HÉTIG teljes jogú tagságot kapsz. A következő normál havidíj a 8. napon kerül levonásra, ha addig nem mondod le a tagságod.
  • 150+ videós tudásanyag, hanganyag és olvasmány
    Az AW Tudástár gyakorlatias, átlagosan 30 percet igénylő, szórakoztató tartalmait és kihívás anyagait magazinként és kurzusokként is fogyaszthatod. Összértékük több mint 1.400.000 Ft.

Élj az egyedi és egyszeri ajánlatommal!

A CLUBTAGSÁGGAL kapcsolatos információkat külön e-mailben fogod megkapni. 

Ha nem érdekel az ajánlat, nincs más teendőd, mint bezárni ezt az ablakot.

Az e-mail fiókodban már vár rád az “AW Diéta – Egészség és szépség egy életen át” c. könyv vásárlásáról szóló visszaigazoló email.

Köszönöm a vásárlásod!

Vár Rád az

ABSOLUTELY WOMAN CLUB,

ahol készen kapod a lehetséges megoldásokat a problémáidra!

A CLUB-ban több száz, szakértők által készített, szórakoztató videós és írott tudásanyagot érsz el, amik segítenek, hogy hatékonyabban és élvezetesebben töltsd a napjaidat, és kihozd a legtöbbet magadból és a női szerepeidből.

Az egyéni fejlődési terved szerint tanulsz, ha éppen arra vágysz, vagy töltődsz és jól szórakozol, amikor végre kikapcsolódnál.

Kukkants be a CLUB belső felületébe! 

Nyilvánosan csak évente kétszer nyitjuk meg a CLUB kapuit!

Szakértőinkkel együtt a fejlődésedet szolgáló közeget biztosítunk neked.
Szeretnénk, hogy te teljes erőbedobással koncentrálhass a live-okra, a személyes eseményekre, és arra, hogy a gyakorlatba ültesd, amit megtanultál.

Épp ezért az Absolutely Woman CLUB kapuit csak évente kétszer nyitjuk meg az új csatlakozók számára.
Ha ezt a lehetőséget elmulasztod, lehet, hogy több hónapot kell várnod, hogy közénk tartozz.

A tagságodat bármikor lemondhatod, ha nem tetszik, amit kapsz.

Nem kell kockázatot vállalnod, nincs minimális idő, melyet el kell töltened a CLUBban.

De jó, ha tudod, hogy a CLUB jelenlegi 700 tagja átlagosan legalább 2 évig velünk marad – mert itt készen kapod a megoldási lehetőségeket a problémáidra.

Vajon elég bátor vagy, hogy végre tegyél is valamit magadért?

Pirner Alma, az Absolutely Club Elit kör alapítója

gyik

Gyakori kérdések és válaszok

Havonta 6.990 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak. Most egy hétig 990 Ft-ért csatlakozhatsz a klubhoz. Amennyiben egy hét után velünk maradsz, nem mondod le a tagságod, a 8. napon fogja megterhelni a bankkártyádat a rendszer a normál havi tagsági díjjal, 6.990 Ft-tal.

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, majd kattints a Csatlakozom a Clubhoz gombra, és ezt követően átirányítunk a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktivvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Bariontól).

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Igen, természetesen. A közösség online, a kurzusokat és tréning anyagokat egy online felületen éred el bárhonnan, ahol van interneted. Bankkártyával tudsz regisztrálni és fizetni, mely alkalmas az online vásárlásra.

A Club havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz. Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.

A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fog szerepelni.

Természetesen a saját tempódban dolgozhatod fel őket. Nincsenek kötöttségek! Amíg aktív Club tagsággal rendelkezel, addig minden anyagot elérsz. Abszolút Te döntöd el, éppen mire van szükséged, mely területeken fejlődnél. Persze megvan a maga előnye annak, ha be tudsz csatlakozni egy-egy havi témához, hiszen valószínűleg akkor, adott időpontban más Club tagok is éppen azon a témán dolgoznak majd. A legfontosabb, hogy alakíts ki egy olyan ÉNidőt magadnak, amikor önmagad fejlesztésével foglalkozol. Így tudod maximálisan kihasználni a Club nyújtotta előnyöket, feldolgozni a tananyagokat, és végső soron elérni a céljaidat.

Nem, viszont kizárólag a Club tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Egy zárt online felületen érheted el a szöveges és videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.
Természetesen az előfizetésedet bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelölt módok valamelyikén.

A Club Facebook csoportjához majd a próbaidőszak után tudsz csatlakozni, amennyiben velünk maradsz egy hét után is. Nincsen szükséged Facebook profilra a Clubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Club Facebook csoportja nyújt, és a havi LIVE coaching és mentorálásom minden előnyének kihasználásához már igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz.
Természetesen a Club tartalmait, mint például a havi 4 új tudásanyagot, az Absolutely Woman tudástárát, a KimeNŐ-k időpontját, a havi LIVE coaching és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Club weboldalának belső felületén.