Barion Pixel

IRATKOZZ FEL HOZZÁM, ÉS MEGAJÁNDÉKOZLAK AZ ALÁBBI MINIKURZUSSAL:

Back to Basics

Kezdd el az alapoktól, hogy az idei életmódváltásod végre tényleg örökre szóljon!

Időpont: 2023. január 23. – január 27.

Menjünk vissza együtt az alapokhoz, és fejtsük meg, miért nem sikerült eddig kitartanod az egészséges életmód mellett. 

Tarts velem az 5 napos, ingyenes Back to Basics Életmódváltó kurzuson, és fektesd le úgy az alapokat, ahogyan az az 1.800 nő, akinek a módszeremmel már sikerült megszabadulni az állandó fogyókúráktól és a felszökő kilóktól!

Van egy jó hírem: ezeket mind megtanulhatod az 5 napos BACK TO BASICS életmódváltó minikurzuson.

Mit kapsz, ha jelentkezel az ingyenes minikurzusra?

egészséges ételek bevásárlása

1.

Megismered, hogy hogyan vizsgáld felül az érzelmeidet – melyek az étkezéseid mögött vannak – és alakíts ki egy olyan napi rutint, mely valóban támogatja a céljaidat.

2.

Megtanulod lefektetni az új alapokat, kialakítani egy olyan esti rutint, mely támogatja a testedet és lelkedet egyaránt.

3.

Segítek, hogy hogyan válassz mozgásformát, mikor iktasd be a napodba az edzést, és mire számíthatsz, ha aktív életet kezdesz élni.

4.

Megtudod, hogy hogyan alakíts ki egy olyan személyre szabott étrendet, mely passzol az életviteledhez, ízlésedhez és energiaszintedhez is

Ki tartja tréninget?

Pirner Alma egészség coach

Pirner Alma

Holisztikus Egészség Coach

Pirner Alma vagyok, holisztikus egészség coach (Institute for Integrative Nutrition, New York), alkalmazott táplálkozástudományi nagykövet (Táplálkozás – Beállítás), az Absolutely Woman alapító tulajdonosa és a BIKINI BODY KIHÍVÁS megalkotója, az ABSOLUTELY WOMAN DIÉTA könyv szerzője.

16 évet töltöttem el az előadó-művészet világában, ahol egzotikus tánc világbajnoki címet is szereztem.

Misszióm a nők segítése és támogatása, testi, lelki és szellemi szinten, hogy önmaguk legjobb verziói lehessenek, elengedve a külvilág elvárásait, az összehasonlítgatást és a külső nyomást.

Módszereim egyediek és személyre szabottak, az egészségtudatosságot és fejlődést holisztikus szinten közelítem meg, ezért komplex megoldásokat kínálok a fejlődésre.

19 éve állok a nők szolgálatában, 2018 óta több mint 1.800 nő váltott sikeresen életmódot a módszeremmel.

Iratkozz fel hozzánk és megajándékozunk az alábbi minikurzussal!

BACK TO BASICS Életmódváltó Kurzus

Hová küldhetjük?

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot. A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, visszajátszást, az AWMN Lifestyle Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).