Elindult a YouTube csatornám!

Hosszú idő után újra indult a YouTube csatornám, melyet Te szerkeszthetsz majd! Igen, komolyan gondolom, hiszen a legfőbb motivációm az volt az indulásnál, hogy minden olyan témára választ tudjak adni, amire valóban kíváncsi vagy.

Mire számíthatsz tőlem?

Rengeteg kérdés érkezik hozzám különféle fórumokon, ezért úgy döntöttem feldolgozom azokat, igyekezve megválaszolni őket a legjobb tudásom szerint. Mivel egy videó gyakran sokkal motiválóbb tud lenni, mint egy írás, ezért rengeteg videós tartalomra számíthatsz tőlem a jövőben. Terveim közt szerepel, hogy a szokásos csajos témák mellett komolyabb dolgokról is beszéljek majd, és folyamatos motivációval szolgáljak számodra a mindennapokban, mint egy virtuális tréner.

A csábítás, párkapcsolat, család, gyermek, sport, egészséges életmód, edzés és szépségápolás mellett előadásaimat is ezen a csatornán fogom publikálni, amit legtöbbször üzleti rendezvényeken tartok. Sokszor kérdezték, hol tekinthetők meg ezek az előadások, mert nem mindenki tud ott lenni ezeken az alkalmakon. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna, akiket érdekel, és akik nyitottak a folyamatos tanulásra, fejlődésre.

Induláskor rögtön két videóval szolgálok Neked, az egyik egy tipikus csajos, szépségtippes és praktikás, a másik pedig egy motivációs üzleti, csak hogy mindkettőbe már az elején belekóstolhass.:-)

 

 

Amit ígérhetek:

  • kendőzetlen őszinteség
  • rendszeresen bővülő tartalom
  • folyamatos motiváció és pozitív lendület
  • segítség minden témában
  • szokszínűség és humor

Mindezeket pedig maximum 20 percben, mert ennyi időt mindenki rá tud szánni a fejlődésre:-)

Hogy hangzik?! Ha elnyerte tetszésedet, iratkozz fel mielőbb YouTube csatornámra ITT, hogy első kézből értesülj a tartalmakról.

Ne feledd, a csatornámat Te szerkeszted! Írd meg nekem, mire vagy kíváncsi, hogy teljesíthessem a kívánságodat!

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük