Miért nincs magadra napi 20 perced?

Miért nincs magadra napi 20 perced?

Elsősorban a kisgyerekes édesanyák problémája szokott lenni, hogy nem teljesen elégedettek az alakjukkal, de egyszerűen úgy érzik, nincs elég idejük arra, hogy ezen változtassanak. Tény, hogy az anyák élete nem könnyű, számos fronton meg kell felelniük, és sokszor úgy érezhetik, hogy az egész nap egy nagy rohanásból áll.

Ezt én is ismerem, hiszen nekem is van gyerekem. Éppen ezért fejlesztettem ki egy kiváló módszert arra, hogy könnyen formában tudjam tartani magam. Csupán 20 percet kell naponta tornára szánni, már ezzel is óriási eredmények érhetők el. Ha kicsit utána olvasol, megtudhatod, hogy többet ér a anpi 20 perc mozgás, mondjuk heti 5 alkalommal, mintha egyszer állsz neki edzeni a héten 1,5 órát…

De nekem 20 percem sincs…

Úgy érzed, hogy 20 percet sincs? Én hiszek neked. De azért gondold csak végig őszintén, és szépítés nélkül a napodat. Hányszor van, hogy leülsz, leeresztesz, és 20 percig csak bambusz ki a fejedből? Hányszor van, hogy 20 percig a telefonodat nyomkodod, vagy csak rajta marad a szemed a tévén, és nem igazán csinálsz érdemlegeset? Ugye, hogy sokszor? Mindenkinek van üresjárata napközben, csak észre sem veszi. Ha viszont ezekre van időd, akkor nyilvánvalóan mozgásra is lenne, csak egy kicsit jobban oda kellene figyelned az időbeosztásodra.

Olyan nincs, hogy nem találsz 20 percet, amikor tudsz magaddal foglalkozni. Olyan van, hogy sajnálod azt a 20 percet arra, hogy tornázz. Ha gyereket lefektetted aludni, biztos, hogy van ennyi időd, de akár neki is bohóckodhatsz, ha ébren van. Csak persze rendet is kellene rakni, ott a mosatlan, nagyon fáradt is vagy, úgy érzed, hogy nincs kedved mozogni. Mindez érthető, de változtatni csak akkor tudsz, ezen ha megengeded magadnak, hogy 20 percet magadra szánj a szennyes összeszedése helyett – mellesleg addig a párod is összeszedheti.

Ha előbb kelsz fél órával, vagy később fekszel ugyanennyivel, már nyertél is 20 percet!

Ha így végiggondolva mégiscsak tudnál találni 20 percet a napodban arra, hogy kicsit formába hozd magad, ajánlom figyelmedbe nagyon hatékony és mindent átmozgató 20 perces edzés programomat!

Ráadásul teljesen INGYEN! Kattints IDE, és nézd meg a programot ITT!

Hajrá! 🙂

2 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük