Milyen szexet akarnak a férfiak?

Hosszú távon a legtöbb párkapcsolatban előkerülnek a szexszel kapcsolatos problémák. Általában bizonyos idő után ütközik ki, ha nem teljesen ugyanazok az igények ezen a téren, hiszen eleinte még tombol a vágy, ami később kezd el csitulni. Bár sokan azt mondják, a tél a “kuckózós” évszak, és a nagy összebújásoké a főszerep, tapasztalatok szerint mégis inkább a befelé fordulás és depresszió dominál a nőknél. Na de végre túl vagyunk ezen a nehéz időszakon, és jön a tavasz, megjelentek az első napsugarak, és elkezd újraéledni jó esetben a vágy is! Itt a Húsvét, és jó pár hosszú hétvégével is megörvendeztet minket ez az év, amikor kihasználhatjuk az együtt töltött minőségi időt, és felkorbácsolhatjuk kicsit a hormonokat.

Na de nézzük, mi kell a férfinak?

A szex az egyik alappillér: ha nem működik, akkor a kapcsolat sem működik igazán jól. Éppen ezért érdemes törekedni arra, hogy tudjuk, mire vágyik a másik, és ezt normális keretek között adjuk is meg neki. Ha az ember megkapja, amire vágyik, elégedettebb és boldogabb lesz, így a kapcsolat is nagyobb eséllyel marad egyben. A férfiak akkor érzik szeretve magukat, ha van szex, ezt tudatosítani kell magunkban.

A párod megtartásában tehát komoly szerepe van annak, hogy tudd, milyen szexre vágyik, és azt meg is add neki. Nyilvánvalóan nem arról van szó, hogy a magad igényeit helyezd háttérbe, és rendeld magad alá a párodnak. De ha látod, hogy valami nincs rendben, viszont nem szeretnéd, hogy a kapcsolat tönkremenjen, érdemes tenni azért, hogy egy kicsit közelítsetek egymáshoz.

Általában a férfiaknak más a fontos a szexben, mint a nőknek – ezt kellene valahogy összehangolni (zseniálisan kitalálta a természet, nehogy véletlenül magától működjön valami).

Többet, vadabbul, spontánabban

Ez a három szó elég jól jellemzi, mit szeretne az átlag pasi. A nők általában sokkal inkább a minőségre mennek, mint a mennyiségre, beérik kevesebb alkalommal, ha az teljes mértékben kielégítő. A férfiak nem így működnek. Nagy általánosságban gyakrabban igénylik a hancúrozást, éppen ezért első körben a mennyiséget kell valamilyen szinten közelíteni egymás igényeihez.

A férfiak szeretik, ha a nő aktív az ágyban – ne csak hagyd magad, mert az igen lelombozó számukra. Látni akarják, hogy élvezed, és abszolút benne vagy a játékban. Vetkőzd le a gátlásaidat, vedd elő a kreatív énedet, a fantáziádat. Fűszerezd meg kicsit a dolgot meglepetésszerűen: egy forró öltánc, egy érzéki masszázs, egy sokat mutató fehérnemű. Gyakorlatilag bármi, ami nem mindennapos nálatok, rengeteget hozzá tud tenni az együttlétek hangulatához.

Te se szoktad engedni, hogy a párod a nap folyamán „csak úgy” elkapjon egy körre? Hiba! Mi, nők talán kevésbé tudunk erre hirtelen ráhangolódni a napi teendők mellett, de a pasikat ez nagyon beindítja. Semmi probléma nem lesz, ha néha hagyod magad egy kicsit elcsábítani – a házimunka megvár. Attól már egyenesen odáig lesz a párod, ha néha kezdeményezel is ilyesmit.

Lehet, hogy kezdetben úgy érzed, ezek a dolgok távol állnak tőled, de ha megpróbálsz kicsit engedni, szinte biztos, hogy Te is jobban fogod élvezni az együttléteket!

+1 EXTRA MEGLEPETÉS

  • Hoztam Neked egy izgalmas tréninget Húsvét alkalmával, a limitált kiadású, érzéki és szexis LAPDANCE online tanfolyamomat, mely csak most elérhető ebben formában!

  • Nézd meg a részleteket a gombra kattintva, és legyél Te a legszexibb nyuszilány idén!