A gondolataid teremtik a holnapot

Vigyázz mit gondolsz, még valóra válik!

A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy minden egyes gondolata teremtő erővel bír. Ezt lehet nem használni, és hagyni a gondolatokat szabadon szárnyalni, vagy lehet tudatosan használni, igazi teremtésre és megerősítésekre.A megerősítés minden olyan pozitív vagy negatív kijelentés, amit teszünk, akár csak magunkban is. Ha a megerősítéseidet következetesen és tudatosan alkalmazod, megszabadulhatsz hiedelmeidtől, és igazi csodák történhetnek Veled.

Az Élet egyszerű, legtöbbször amit adunk, azt kapunk vissza. Ezt sokszor nehéz megérteni, mert a mögöttes felsőbb jót nem látjuk rögtön, vagy az egónk nem engedi láttatni azt, amin esetleg nekünk kellene változtatni. Miért ne fordítanánk gondolkodásunkat a saját javunkra?Hogy nekünk dolgozzanak, és ne ellenünk.

Teremtsd meg az életed!

Írd fel megerősítéseidet, amit fontosnak találsz, és ismételgesd őket akár naponta többször is, magadban, vagy ha egyedül vagy, tükör előtt ezt hangosan is megteheted. Naponta felírhatsz 1-1 dolgot, de egyszerre is akár 10-20 megerősítést. Amikor koncentrálsz ezekre a megerősítésekre, elkezd megváltozni a gondolkodásod, és a belső hang rögtön reagál, félelemmel vagy szeretettel.Ha a félelmet érzed, köszönd meg magadnak a reakciót, és tudatosítsd, ez egy olyan megerősítés, amit sokszor meg kell tegyél, míg nem teljesen elmúlik a félelem, és szeretetté alakul. Ez az a pillanat, amikor élvezed, vagy nem élvezed az életed. Ezekkel a megerősítésekkel többet kell majd dolgoznod, de hidd el, megéri!

Hát nem csodálatos dolog tudni, hogy Te vagy a felelős az életedért, és tudatosan teremthetsz? Nincs vesztegetni való időd, tedd le végre a negatív gondolatokat, és ültess pozitívakat a helyére. Olyan lehetőségeid vannak az életben, amelyet messze nem tudsz elképzelni. Láss neki a változtatásnak és vedd kézbe az Életed még ma!

Az én kedvenc megerősítéseim

  1. Elengedek minden nehézséget, és mindig jó hangulatban vagyok!
  2. Meg tudom csinálni!
  3. Teljes védelem alatt állok minden szinten!
  4. Harmóniában vagyok Önmagammal, és minden rendben van körülöttem!

Pozitív megerősítés Neked

Ura vagyok a gondolataimnak, és a boldog, szeretetteljes, örömteli és pozitív gondolatokat választom a napi 24 órájában, a hét mind a 7 napján.

Szeretem az Életet, és Élet Szeret Engem.

Extra TIP

Ne felejts el Hálát adni azért, amid van, és amiben részed van! A hála többszörös szorzó!

Úgy érzed, nem megy egyedül? Találjuk meg közösen a Neked megfelelő utat! Írj nekem egy személyes konzultációért!

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük