Amit minden férfi szeretne egy kapcsolatban – akár tudatában van, akár nem

Olyan nő vagy, aki vonzza a férfiakat, bármerre megy? Legtöbbször törekednek veled egy hosszú távú kapcsolatra? Vagy inkább olyan, akivel szeretnek flörtölgetni, randizgatni, de nem mélyülnek el ezek a kapcsolatok legtöbbször?

Nézzük, mivel lehet felkelteni a férfiak érdeklődését, és fent is tartani hosszabb távon. Beszéljünk egy kicsit  a „cool” csajokról, és az ehhez kapcsolódó attitűdről.

A „cool” csajok viccesek és pozitivitást visznek minden történésbe, szituációba. Olyan élmény velük lenni, hogy újra és újra vágyik rá az ember. Minél több közös pozitív élményünk van az ilyen emberekkel, annál jobban vágyunk rá, hogy az életünk részei legyenek, lehetőleg minél többet.

A „cool” csajok mennek az áramlattal, ami a szociális életet illeti, és más élethelyzeteket, de amikor szükséges, elmondják és vállalják a nyílt véleményüket. A férfiak, főleg azok, akik elfoglaltak, és nagy nyomás nehezedik rájuk a munkájukban, szeretnek abban a kis szabadidejükben felhőtlenek és spontának lenni, jól szórakozni.

A „cool” csajoknak van véleménye és el tudják önállóan is foglalni magukat. Nem érzik azt, hogy kimaradnak valamiből, vagy kihagyják őket, amikor nem veszi őket körbe éppen társaság. Megtalálják a kielégülést a saját életükben is. Legyél felelős a saját boldogságodért, és érd is el azt, ne mástól várd. Egy férfinak az a vonzó, ha látja rajtad az elégedettséget és belső harmóniát, független attól, hogy éppen mi vesz körül.

A „cool” csajok tudják, hogy a nekik való férfi úgy fog cselekedni, ami nekik megfelelő, és nem vesztegetik olyanra az időt, akit meg kell változtatni, hogy megfelelő legyen számukra. Minél jobban próbálsz valakit olyan dologról meggyőzni, amit nem akar, vagy ami nem ő, annál frusztráltabb lesz, és menekül a kapcsolatból, mert nem érzi az elfogadást.

A „cool” csajok tudják, ahogy ők beszélnek és gondolkodnak magukról, a férfi is úgy fog róluk. Ha Te nem szereted, tiszteled magad, nem várhatod el azt, hogy mások ezt megtegyék. Ahogy Te bánsz magaddal, mások is úgy fognak Veled, ezt ne feledd!

A “cool” csajok a legjobb barátok is, a kapcsolatot velük átlengi a humor, játékosság és felhőtlenség is. Legyél szórakoztató és laza!

Tetszett a cikk, hasznosnak találtad? Nyomj egy LIKE-ot

Betekintenél privát életembe még jobban? Kövess az Instagram – on!

Kövess a Bloglovin’ -on, hogy minden alkalommal kapj értesítést, ha új bejegyzést írok! Csak 3 perc és nagyon könnyű regisztráció, hogy első kézből értesülj az újdonságokról! Legyél mindig képben!

Follow on Bloglovin

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük