Barion Pixel

A csúf igazság
az életmódváltásról:

Ezért bukik el 10-ből 9 nő, aki fittebb szeretne lenni

Ez az az előadás, amiben lerántom a leplet a fogyasztói társadalom működéséről, a divatdiétákról, a közösségi média képmutató világáról és minden egyébről, ami lehetetlenné teszi, hogy elérd álmaid formáját. Tekintsd meg az előadás felvételét, ahol lerombolom a mítoszokat és eléd tárom a kendőzetlen igazságot!

head_csufigazsag

INGYENES, csak kérned kell

3 napig
visszanézhető

ONLINE, bárhol megtekintheted

Pontosan tudod, mit kéne tenned

Mégsem csinálod…

Mindenki tudja, hogyan KÉNE egészségesebben élni, hiszen a csapból is ez folyik. Ez azonban nem olyan egyszerű, különösen NŐKÉNT.

Ez egy nagyon speciális élethelyzet, melyben nincs idő minden nap edzőterembe járni, órákat főzni és drága kiegészítőket fogyasztani.

Közben sokszor hatalmába kerít minket az érzelmi evés, mert lelkileg nem vagyunk jól. És akkor nem számít, hogy tudjuk, mit kellene (t)enni, MÉGSE CSINÁLJUK.
közeli kép Pirner Almáról, sportos ruhában

Ha egy nőnek nincs rendben a lelke, soha nem fog tartós eredményt elérni. Soha nem lesz tartósan boldog, fitt és egészséges…

Szerencsére azonban van megoldás!

Az elmúlt 6 évben nők ezreivel dolgoztam együtt, így több ezer esettanulmányom van mindenféle korcsoportból. Ezek alapján pontosan tudom, hogy mi mindenre van szükség ahhoz, hogy nőként elérd önmagad legjobb formáját és megalapozd a hosszú távon fenntartható fittséget.

head2_web

Az előadás szerzője:

Pirner Alma

Holisztikus egészség coach, nőiesség mentor

„Több mint két évtizede vagyok vállalkozó, emellett pedig feleség és anya…ennyi szerep mellett tökéletesen megértem, ha te is úgy érzed, hogy semmire nem jut időd. Ezen az előadáson éppen ezért egy modern nőkre szabott megközelítést kapsz.”

  • 2019. óta Alkalmazott Táplálkozástudományi Nagykövet, korábban pedig aerobik, jóga, aerial jóga és pilates oktatói, valamint személyi edzői és beautyrobic oktatói vizsgát szerzett.
  • 2020-ban holisztikus egészség és lifecoach diplomát szerzett a New York-i Institute for Integrative Nutrition egyetemen és tagja a Nemzetközi Egészség Coachok Szervezetének.
  • 2021-ben elindult az Absolutely Woman táplálék-kiegészítő termékcsalád, mely kifejezetten nőknek fejlesztett, 100% tisztaságú és hatóanyag tartalmú termékekből áll.
  • 2022-ben megjelent a harmadik könyve, az ABSOLUTELY WOMAN DIÉTA – Egészség és szépség egy életen át, mely a nőket segíti a tartós és nem önsanyargatáson alapuló életmódváltásban.
  • 2023-ban Innermetrix tanácsadó lett, ami a világ egyik legkomplexebb személyiség, viselkedés, motiváció és tehetségelemző profilja, ezáltal a lehető legszemélyreszabottan tudja segíteni a hozzá fordulók munkáját, figyelembe véve a személyiségüket is.

Amit megtudsz az ingyenes felvételből:

Mítoszok
és manipuláció

Meg fogsz lepődni, mennyi tévhit (és hazugság) övezi ezt a témakört. Az előadáson felfedem az életmódváltás csúf igazságát.

A döntéseid
(és ami mögötte van)

Megismerheted a döntéseid valódi okát. Olyan dolgokat hozunk a felszínre, amelyekkel más programokban és kurzusokban nem foglalkoznak.

Nőkre
szabott tippek

Felejtsd el a közhelyes, általános tanácsokat. Itt kifejezetten nőkre szabott tippeket fogsz kapni - amelyek már több ezerszer beváltak.

Regisztrálj, hogy megnézhesd a videót!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, és már élvezheted is a szemfelnyitó előadás felvételét!

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot. A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, videófelvételt, az AWMN Lifestyle Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.