Barion Pixel

Várj még egy percet!!!

Van még egy különleges ajánlatom a számodra!
FIGYELEM! Ha bezárod ezt az ablakot, az ajánlat végleg eltűnik!

Absolutely Woman Diéta
Egészség és szépség egy életen át

Tudom, hogy megszámlálhatatlan könyv van a piacon, ami az étkezéssel, diétákkal, egészséges életmóddal foglalkozik.

Azonban egyik sem nyújt egy átfogó, objektív és legfőképpen hosszú távú megoldást.

Ezért legújabb könyvemet olyan szemlélettel állítottam össze, amit nem csak én magam követek már 10+ éve, de Nők ezreinek segített már abban, hogy egészségesen tudják elérni a számukra ideális formát.

Ebben a könyvben nem általánosságokról van szó, és nem is egyszerű diétákról, vagy koplalásról és betarthatatlan étkezési szokásokról.

Hosszú távon fenntartható metódus!

Legyen vége az önsanyargatásnak és lemondásnak!

Az Absolultey Woman Club után tudhatod, hogy nem árulok zsákbamacskát. Mindent átadok Neked, amit én magam is következetesen alkalmazok az életemben. Nem is lehet ez másként, hiszen magamnak is a legjobbat akarom.

És Neked is egy könnyebb, örömtelibb élet lehetőségét szeretném megmutatni az Absolutely Woman Diéta könyvben.

Rengeteg tippet adok, amivel gyorsan lehet kevés alapanyagból, nagyon finom ételeket készíteni. El kell utazni és agyrém ilyenkor, hogy az új életmódodnak megfelelően egyél? Erre is van megoldásom Neked!

A könyvben bemutatott metódus és szabályok alapján könnyen tudsz jó döntéseket hozni.

Én magam is elfoglalt Nő vagyok, ezért pontosan tudom, hogy a napjaid időnként egy háborús film csatajelenetihez hasonlítanak a leginkább. Az Absolutely Woman Diet metódus ezt is figyelembe veszi.

Felnyitom a szemedet, hogy ne dőlj be a médiának: nem kell egy újabb fogyibogyó, nem kell minden napodat a csoda shake-kel indítani, vagy sanyargató diétákat betartani. Az élet nem erről kell, hogy szóljon és a számodra ideális formádat ezek nélkül is megtarthatod

A berögzült kifogásokat és tévhiteket eloszlatom és megmutatom, hogy bármilyen életkorban és bármilyen élethelyzetben tudsz jól választani! Nem kellenek milliók és szupermodell alkat. Hidd el, Neked is megy!

Megmutatom, hogyan tudod felfedezni a saját testedben rejlő potenciált és hogyan hekkeld meg a testedet! Ez mind lehetséges és elérhető számodra is!

A divatdiéták kora lejárt!

Tudom, hogy megszámlálhatatlan könyv van a piacon, ami az étkezéssel, diétákkal, egészséges életmóddal foglalkozik.

Azonban egyik sem nyújt egy átfogó, objektív és legfőképpen hosszú távú megoldást.

Ezért legújabb könyvemet olyan szemlélettel állítottam össze, amit nem csak én magam követek már 10+ éve, de Nők ezreinek segített már abban, hogy egészségesen tudják elérni a számukra ideális formát.

Ebben a könyvben nem általánosságokról van szó, és nem is egyszerű diétákról, vagy koplalásról és betarthatatlan étkezési szokásokról.

zölborsós pestós csirkés tészta

Nézd meg mit tartogat számodra
az Absolutely Woman Diéta:

 • Miért nem tudsz lefogyni és tartós eredményt elérni?
 • Mi a tiszta táplálkozás tízparancsolata?
 • Hogyan programozd újra a gondolkodásodat önmagadról?
 • Mi az a 7 lépcsőfok, ami a tökéletes életmódváltáshoz vezet?
 • Az evés és ami mögötte van! Hogyan szabaduljunk meg az érzelmi evéstől?
 • A fogyókúra megöli a lelkedet!
 • Abból főzz, amid van!
 • Hogyan vegyél rá egy férfit az életmódváltásra?
 • Mi az a biohacking és mik a lépései?
 • Könnyen elkészíthető receptek
 • Akiknek már sikerült – Absolutely Woman sikertörténetek
 • 40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.

Vélemények

Mit mondanak azok, akik már sikeresen alkalmazzák
az Absolutely Woman Diéta metódust?

Neked való ez a könyv?

Ez nem a Te hibád!

Szeretném, ha tudnád, hogy ezek a gondolatok mindannyiunk fejében ott járnak és az életünk egy bizonyos pontján mindannyiunknak álmatlan éjszakákat okoznak.

Nem csoda, hiszen a közösségi média ontja ránk a zavaros üzeneteket: a fitt, körzővel és vonalzóval megrajzolt test a jó! Legyél testpozitív, fogadd el magad úgy, ahogy vagy!

Fogadok, hogy ha megnyitod az Instagramot, akkor két egymás utáni poszt, ami szembejön veled, két teljesen különböző üzenetet fog Neked közvetíteni a testeddel kapcsolatban.

És akkor te pedig elvárnád magadtól, hogy megfelelj ezeknek az üzeneteknek.

Megnyugtatlak, mindkét üzenet egy hatalmas hazugság! Az extrém body positivity inkább beletörődés, mintsem elfogadás.

Az extrém fittségre való törekvés is inkább testképzavar és segélykiáltás, mint valóban egészséges élet és test. Tudom, mert én is ezt csináltam!

Eljött a Te időd!

Itt az ideje, hogy tegyél a testedért és önmagadért!

Formálj magadnak olyan testet, amivel tényleg elégedett vagy!

Ne egy számodra elérhetetlen testalkatú nő teste legyen számodra a vágyott ideál!

Ismerd meg a saját tested adottságait és formálj magadnak olyan testet, amit szeretni tudsz! Teljesen mindegy, hogy ez most aktuálisan divatos e vagy sem.

A Te saját gyönyörű tested legyen számodra az ideál!

Légy a saját magad múzsája és egyben saját magad szobrásza is!

Faragj magadnak olyan testet, amivel egész évben elégedett vagy és nem csak szezonálisan próbálod meg formálni, vagy valamilyen elvárt méretbe belegyömöszölni!

Ebben segítenek Neked a könyvben szereplő csodálatos receptek és az extra főzővideók is.

40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.

5 ok, hogy miért érdemes Neked is az Absolutely Woman Diéta metódust választanod:

Olvass bele a könyvbe!

Lehet, hogy azt gondolod: egy újabb könyv a diétáról, ezekkel már tele a polc.

Én viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem csak egy könyv! Az Absolutely Woman Diéta metódus egy lehetőség számodra! Egy életre szóló módszer, aminek a segítségével játékos formában tudod felfedezni a saját testedet, a testednek megfelelő életmódot és táplálkozást, megtalálhatod a Neked legjobb alapanyagokat és megismerheted a legjobb receptjeimet is.

Olvass bele a könyvembe most, és győződj meg róla Te magad, hogy ez nem csak egy újabb divatdiéta, hanem valóban A MEGOLDÁS.

Ráadásul 40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes receptet is találsz, csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.

Pirner Alma vagyok,

a könyv szerzője, az ABSOLUTELY WOMAN alapítója

18 év alatt több tízezer nővel találkoztam és beszéltem a munkáim során, valamennyiük történetét megismerhettem. 2015-ben kezdtem nőiesség-fejlesztéssel foglalkozni személyre szabott módszerekkel, ez az ABSOLUTELY WOMAN.

Számomra az egészség az elsődleges. Nem hiszek abban, hogy az egészségünket fel kell áldozni a szépség oltárán. Ezért is hoztam létre Az Absolutely Woman Diéta metódust, mert egy átfogó, holisztikus szemléletű módszert szeretnék átadni Neked a tested működéséről és arról, hogy hogyan hozd ki magadból tényleg a legtöbbet és legjobbat!

Magyarországon egyedülálló metódust kínálok, amit legjobb tudásom szerint, a velem dolgozó Nők visszajelzései és a saját tapasztalataim alapján állítottam össze, hogy az egészséges életmód és az ezzel járó gondolkodásbeli változtatás könnyed és egyszerű legyen Neked is!

Állj hozzá gyermeki kíváncsisággal az életmódváltáshoz, felejts el mindent, amit eddig hallottál és építs sziklaszilárd, új alapokat!
Fókuszálj az egészségedre, tanuld meg tisztelni és szeretni a testedet!

Élvezd az utadat, és ígérem, a végén az ajándék, sem marad majd el: a csodás, erős, nőeis, egészséges és energikus test, a lelki egészséged mellett!

Legyél önmagad legjobb verziója – a könyvem végigkísér ezen az úton!

Vélemények

A könyvről mondták

„A könyv fontos és letisztult étrendi ökölszabályokat mutat be, szem előtt tartva a leggyakoribb hazai egészségügyi kihívásokat – ezeken belül az ideális testsúly elérését-, valamint a női lélek étkezéshez, ételekhez való bonyolult viszonyát. Alma egyedinek tekinthető „fúziós” étrendje e tekintetben is sokak számára nyújthat testi-lelki megújulást egy olyan lendületes küldetés részeként, mint maga az Absolutely Woman-koncepció…”
BARTHA ÁKOS
élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató, a Táplálkozás-BeállításTM program alapítója
„Fontosnak tartom, hogy a téma szakértői ne csak az általuk hirdetett alapeleket tanítsák, de maguk is éljék meg azokat, és járjanak elöl jó példával. Alma így tesz, éppen ezért hiteles az általa képviselt rendszer. Ajánlom a könyvét.”
LAKATOS PÉTER
a Kortalanul módszer életminőség-szakértője
„Alma időtlen női értékeket képvisel. Klasszikus díva, nőtársai képviselője, mentora. Mégis megközelíthető. Kommunikációja kedves, nyitott, elfogadó. Gondolatai előremutatóak. Szeretem hallgatni, olvasni. Egyszerre megnyugtat és inspirál. Könyve igazi csemege lesz mind a léleknek, mind a gyomornak.”
PÉNTEK ENIKŐ
aerobikedző
„Végre egy hiteles könyv – egy hiteles embertől! Alma a legnagyobb küzdelmeken, diétákon, fogyókúrákon, megpróbáltatásokon ment keresztül, míg eljutott önmaga elfogadásához, a teste szeretetéhez, a teljes önismerethez. Az út során kidolgozott egy csodás módszert, amellyel önsanyargatás nélkül lehetünk fittek, és amely megtanít bennünket arra, hogyan teljesedhetünk ki nőként testileg-lelkileg! Olyan ez a könyv, mint egy szentírás a nőknek. Mindenki polcán ott kell legyen, aki küzd az érzelmi evéssel, saját magával, a démonjaival.”
KÖLLŐ BABETT
színésznő, műsorvezető

A főzés többé már nem egy újabb nyűg

Tisztában vagyok vele, hogy az életmódváltás és az egészséges táplálkozásra való áttérés az esetek 90%-ban az étkezésen bukik el.

Követhetetlen receptek, túl drága, vagy nehezen beszerezhető alapanyagok, sok előkészületet és hosszú elkészítési időt igénylő ételek. Ezek jellemzik a legtöbb sablon étrendet, amit mindenkire rá akarnak húzni.

Ebben a könyvben figyelembe próbálom venni az egyéni sajátosságokat is, és legfőképpen azt, hogy ne kelljen órákat állni a konyhában azért, hogy a család és Te magad is egészséges ebédhez, vagy vacsorához jusson.

40 könnyen elkészíthető receptet mutatok, csodás képekkel és leírásokkal.

Sőt! Még arra is adok változatokat, ha elutaztok és nem a megszokott konyhádban és eszközeiddel tudsz főzni, vagy nem tudsz úgy alapanyagot pakolni az útra.

40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.

snackek

smoothie-k

reggelik

főételek

desszertek

Ajándékok a könyvhöz

Most olyan bónuszokat is kapsz a könyvhöz, amik tökéletesen kiegészítik a könyvben tanult Absolutely Woman Diéta metódust és segítenek Neked abban, hogy még könnyebben, egyszerűbben el tudd sajátítani módszeremet.

AJÁNDÉK 5 db exkluzív főzővideó – egyenesen a konyhámból. Nem csak leírom, de meg is mutatom, hogy milyen könnyű elkészíteni az én módszerem által javasolt recepteket. Csodálatos képi világ, ínycsiklandó ételek, a képernyőn is átszivárgó illatorgia vár ezekben a videókban a hasznos információk mellett!

Ajándék letölthető írásos receptek – az 5 főzővideóhoz letölthető írásos recepteket is kapsz.

 • Egészséges reggeli 
 • Főétel húsos és vegán verzióban
 • Desszert, mely a legszigorúbb diétába is belefér
 • Napindító smoothie
 • Snack az egészségtudatosság jegyében

 

EXTRA Meglepetés: Az első 500 megrendelő ráadásul egy dedikált példányt kap tőlem.

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD?

STARTER
csomag

br. 6.990 Ft + szállítás
 • • Absolutely Woman Diéta könyv 40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.
 • • Az első 500 megrendelő dedikált példányt kap
 • • Bónusz 5 főző videó edukációs tartalommal és receptekkel, egy reggeli, egy főétel, egy desszert, egy smoothie, egy snack recept, letölthető írásos receptek

PRÉMIUM
csomag

br. 9.790 Ft + szállítás
 • Absolutely Woman Diéta könyv 40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.
 • Az első 500 megrendelő dedikált példányt kap
 • Bónusz 5 főző videó edukációs tartalommal és receptekkel, egy reggeli, egy főétel, egy desszert, egy smoothie, egy snack recept, letölthető írásos receptek
 • 60 lapos nyomtatott letéphető bevásárlólista

DELUXE
csomag

br. 12.790 Ft + szállítás
 • Absolutely Woman Diéta könyv 40 könnyen elkészíthető glutén-, cukor- és laktózmentes recept csodálatos étel fotókkal, Alma extra tippjeivel.
 • •Az első 500 megrendelő dedikált példányt kap
 • • Bónusz 5 főző videó edukációs tartalommal és receptekkel, egy reggeli, egy főétel, egy desszert, egy smoothie, egy snack recept, letölthető írásos receptek
 • • 60 lapos nyomtatott letéphető bevásárlólista
 • • AW Lifestyle Planner, egy digitális, letölthető, kinyomtatható vagy iPeden ki is tölthető tervező segédlet étrendtervezővel, napi teendők tervezővel, kiadás-bevétel tervezővel
népszerű

Milyen eredményekre számíthatsz az Absolutely Woman Diéta metódus elsajátítása után?

Megtanulod tisztelni és szeretni a testedet!
Megérted, hogy Nőként hogyan működik a tested és hogyan tudod meghekkelni a biológiádat!
Az életmódváltásod játékos és könnyű lesz, végre lerázhatod magadról a sanyargató diéták testet és lelket is megnyomorító láncait!
Újra kívánatosnak fogod érezni magad és békében élsz a testeddel!

Ezt nyújtja Neked az Absolutely Woman Diéta. Szépséget és egészséget egy életen át!

gyik

Maradtak még kérdéseid?

Olvasd át a leggyakoribb kérdéseket és biztosan megtalálod a választ!

Az első 500 megrendelő dedikálva kapja a könyvet. Ezen kívül gyere el bármilyen személyes rendezvényre, és írasd alá személyesen a példányodat, legalább találkozhatunk.

Ezért legújabb könyvemet olyan szemlélettel állítottam össze, amit nem csak én magam követek már 10+ éve, de Nők ezreinek segített már abban, hogy egészségesen tudják elérni a számukra ideális formát.

Ebben a könyvben nem általánosságokról van szó, és nem is egyszerű diétákról, vagy koplalásról és betarthatatlan étkezési szokásokról. Az Absolutely Woman Diéta metódus egy lehetőség számodra! Egy életre szóló módszer, aminek a segítségével játékos formában tudod felfedezni a saját testedet, a testednek megfelelő életmódot és táplálkozást, megtalálhatod a Neked legjobb alapanyagokat és megismerheted a legjobb receptjeimet is.

Ha szeretnél változást elérni az életedben, nem kell több, legyen napi 20-30 perc, amit beprogramozol az időbeosztásodba, és a könyv feldolgozására szánod. Ez egy tartalmas, hasznos énidős tevékenység lesz! Hiszen, az az idő, amit saját magad fejlesztésére szánsz, a leghatékonyabban megtérülő befektetés.

Az exkluzív főzővideókhoz a könyv olvasása során juthatsz hozzá, mert a könyvből QR kódon keresztül éred el ezeket.

A házhozszállítás díjai az alábbiak:

 • Belföldre: br. 2.000 Ft
 • Európa (kivéve UK és Svájc): br. 4.500 Ft
 • Egyesült királyság és Svájc: br. 5.715 Ft
 • Európán kívül: br. 6.985 Ft

A házhozszállítást a Webshippy végzi

Igen, tudsz rendelni külföldi szállítási címre is, az alábbi szállítási díjak mellett:

 • Európa (kivéve UK és Svájc): br. 4.500 Ft
 • Egyesült királyság és Svájc: br. 5.715 Ft
 • Európán kívül: br. 6.985 Ft

Belföld esetén 3-5 munkanap, külföld esetén 7 munkanap a szállítási idő, melyről e-mailben is fogunk téged tájékoztatni.

Kétféle fizetési mód közül választhatsz: Bankkártyás fizetés vagy PayPal

Ha bankkártyás fizetést választasz, akkor a gombra kattintva azonnal tudsz is fizetni a Barion biztonságos fizetési felületén.

PayPal választása esetén pedig a PayPal biztonságos fizetési felületén tudsz azonnal fizetni.

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is.

Nem. Kizárólag bankkártyás vagy PayPal fizetési mód választható. Elkötelezettek vagyunk az online fizetések felé, hiszen ez egy hibamentes, kényelmes, gyors megoldás, amely teljes mértékben biztonságos, nem igényel részünkről emberi beavatkozást, részedről pedig nincs tranzakciós költség, ahogyan plusz erőfeszítéseket sem kell tenned egy netbankba való belépéssel vagy egy bankfiók személyes meglátogatásával.

A vásárlás után, a visszaigazoló levélben lesznek a letöltési linkek és a hozzáférés a digitálisan letölthető anyagokhoz.

Megrendelés

ABSOLUTELY WOMAN DIÉTA - EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG EGY ÉLETEN ÁT

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!