Barion Pixel

Ha nincs szenvedély, akkor csak szenvedés van

Hogyan éleszd újra NŐKÉNT a tüzet önmagadban és a párkapcsolatodban?

Túl régóta élsz már a kihunyt lángok között, ahol a szürkeség és az apátia uralkodik, igaz? Akkor tudd, hogy ennek nem kell így maradnia. Ebben az ingyenes előadásban elhozom neked azt a tudást és energiát, amire szükséged van ahhoz, hogy újra fellobbantsd magadban és a párkapcsolatodban is a szenvedélyt. Csatlakozz hozzánk, ha az életet nem csak túlélni, hanem élvezni szeretnéd!

INGYENES, de regisztrációhoz kötött

2024. 05. 06. (hétfő)
19:00 - 20:30

ONLINE 100% élő adás, kérdezési lehetőséggel

“Valóban ennyi lenne az élet?”

A mai világban, ahol a félelem és a bizonytalanság árnyékában élünk, könnyű elveszíteni az irányt. Talán te is évek óta csak túlélésre játszol, elfeledkezve arról a szenvedélyről és erőről, ami valójában benned van. De vajon így akarod leélni az egész életed?

Rengeteg nőnél tapasztalom, hogy a tűz nemcsak önmagában, hanem a párkapcsolatában is kihunyt. Sokan már csak mint idegenek vagy barátok élnek egymás mellett, nem nőként és férfiként. Pedig nem kell, hogy így legyen!

A tudatosság korában nem eshetünk a múlt hibáiba. Mi vagyunk az a generáció, amely képes újra lángra lobbantani az elveszett szenvedélyt – a munkában, a tanulásban, az utazásban, és igen, az ágyban is.
Ezért ezen az előadáson elvezetlek a szenvedély forrásához. Megtanulhatod, hogy milyen lépéseken keresztül éleszthetőek fel azok az érzések, amelyek újra színessé, izgalmassá és élvezetessé teszik az életed minden területét!
kep_01

Az előadást tartja:

Pirner Alma

Holisztikus egészség coach, nőiesség mentor, író, párkapcsolati tanácsadó, az Absolutely Woman alapítója

„Mindig is áthatotta az életemet a szenvedély: akár a színpadon voltam, akár sportoltam, akár dolgoztam. Korán felfedeztem, hogy mindegy, mit csinálunk, csak így érdemes, mert ha nincs szenvedély, akkor jön a szenvedés.

Egyszerre vagyok feleség, édesanya és vállalkozó, így a női szerepek közti egyensúly életem egyik mozgatórugója. Több mint két évtizede foglalkozom nők életvezetésével, a testi-lelki jóllétükkel, és azt kutatom, hogyan lehet hosszú távon fenntarthatóvá tenni az egyensúlyt az életünkben – izgalmas tapasztalásokat szerezve – hogy aztán amikor visszatekintünk, úgy érezzük, kihoztunk mindent az életünkből, amit lehetett és élveztünk minden egyes pillanatot.

2024. május. 6. - hétfő

19:00 - 20:30

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Szenvedély
és önreflexió

Feltárjuk, hogy mi hiányzik az életedből, és hogyan ébresztheted fel azokat a mély, lelkesítő érzéseket, amelyek régen vezettek. Különös figyelmet fordítunk az önreflexiós kérdésekre, amelyek segítenek felfedezni a saját utadat és a belső tüzedet.

Párkapcsolat és a női minőség megélése

Megtapasztalhatod, hogy a szenvedélyes élet nem csak egy álom, hanem valóság is lehet. Kitérünk arra, hogy egy párkapcsolatban hogyan éleszthető fel újra a vágy, és hogyan élhető meg a szexualitás egy mélyebb, örömtelibb szinten.

Energiamenedzsment és IKIGAI

Átadom módszert, amivel magasan tudod tartani az energiaszintedet a mindennapok során, illetve abban is segítek, hogy az erősségeiden keresztül megtaláld azt, amit a japánok csak úgy hívnak: IKIGAI - a létezés oka, a boldogság záloga.

Fontos: Az előadás végig élőben zajlik majd, a végén pedig a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz (és mások kérdéseiből is rengeteget tanulhatsz)

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.
Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot. A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, visszajátszást, az AWMN Lifestyle Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.