Barion Pixel

Évtervező workshop Pirner Almával december 30-ig kedvezményes áron

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc

Az élet túl rövid ahhoz, hogy a túlélésről szóljon:

sajátítsd el a produktivitás tudományát!

Túl sokan robotolják végig az életüket célok nélkül, csak túlélve a mindennapokat. De ennek nem feltétlenül kell így lennie! Tudatos időbeosztással, reális célok kitűzésével Te is képes leszel megvalósítani azt, amit szeretnél. Tarts velem Évtervező workshopomon, ahol együtt megtervezzük a 2024-es évedet!

2024. 01. 13.
szombat

10:00 - 17:00

Online
Zoom-on

keresztül

ws_head

Tervezd meg velem az éved!

Hatékonyság mindenáron…?

Sokan azt hiszik, hogy akkor lehetnek igazán hatékonyak, ha végigpörgik a nap 24 óráját. Ez egy óriási tévedés, így legfeljebb a teljes kimerülésig lehet eljutni. 

Az Évtervező workshopon ezért nem azt fogom neked megtanítani, hogyan tudsz mindent belezsúfolni a napodba. Ehelyett azt mutatom meg, hogyan tudsz rövidebb idő alatt eredményesebb lenni. Véletlenül sem szeretnénk 24 órában hajtani magunkat, hiszen nem azért élünk, hogy folyton dolgozzunk.

A jó időbeosztás nem erről szól, hanem arról, hogyan teremthetsz az életedben egyensúlyt:

noiszerep1

Hogyan tudod úgy elvégezni a feladataidat, hogy maradjon is energiád?

Hogyan tudsz minden téren egyenletesen jól teljesíteni?

Hogyan találhatsz időt magadra, arra, hogy feltöltődhess?

Ezen a workshopon elsajátíthatsz minden technikát, melyek segítségével szuperproduktív lehetsz.

_MG_0476_Full felbontás_Andras Lung PHY® 1 (2) (1)

Tudtad, hogy a legtöbb ember soha nem éri el a kitűzött céljait?

Elég lelombozó, igaz? Ha nem tervezel aprólékosan, nem jelölöd ki a mérföldköveket, nem látod magad előtt a megvalósítás útját, a céljaid csak lógnak a levegőben.

Itt azonban nem csak arról fogunk beszélni, hogyan vázold fel a terveidet, mert az még kevés.

Valószínűleg Te is minden évnek úgy indulsz neki, hogy millió célt tűzöl ki és komolyan is gondolod. Vettél már noteszt, amibe ezeket felírtad, el is indultál a megvalósítás útján, aztán egyszer csak elfogyott a lendület.
…és azt vetted észre, hogy már megint mindjárt év vége és semmit sem sikerült elérned abból, amit szerettél volna.

Szerintem nem tervezni a legnehezebb, hanem a terveket BETARTANI.

Hiába tudod, mit kellene csinálni, ha a tudást nem tudod átültetni a gyakorlatba. Éppen ezért, ezen a workshopon a tervezésen kívül megtanítom azt is, hogyan tartsd magad a terveidhez és hogyan legyen energiád végigvinni őket akkor is, ha az élet megpróbál mindent felülírni (ahogy az lenni szokott).

Ez a workshop neked való, ha…

Amiről biztosan szó lesz a workshopon:

1. A célok helyes kitűzése

Sokan tűznek ki irreális célokat vagy rögtön a hegy csúcsára akarnak ugrani, így hamar elvész a lendület. Mi kell ahhoz, hogy valóban dolgozni akarj a megvalósításon és ne halogasd?

2. Priorizálás

Nem minden egyformán fontos, és neked nem kell mindenben 110%-ot nyújtani, pláne nem azonnal. Tanuld meg felállítani a sorrendet!

3. A határok meghúzása

Ki mondta, hogy mindent neked kell csinálni? Egyáltalán nem muszáj mindent magadra vállalni, nemet mondani nem bűn - viszont nem megy mindenkinek könnyen.

4. Visszamérés és elszámolhatóság

Fontos, hogy az elért eredmények láthatóak legyenek, hogy meggyőződj a saját hatékonyságodról. Ha látod, mennyi mindent értél már el, az is arra ösztönöz, hogy menj tovább.

5. A váratlan akadályok kezelése

A tervek betartásának legnagyobb ellenségei a váratlan helyzetek. Ha felkészülsz rájuk és minden problémára van megoldásod, nem tudnak megakasztani.

Pirner Alma, az Absolutely Club Elit kör alapítója

A nap végére kész terved lesz a 2024-es évre: felállítjuk a legfontosabb céljaidat és kidolgozzuk hozzájuk a stratégiát.

+AJÁNDÉKCSOMAGGAL is készülök neked! 🎁

Ki kalauzol végig a hatékony időbeosztás világán?

Pirner Alma

Nemzetközi Holisztikus Egészség Coach, My Body&Life Balance Specialista, az Absolutely Woman Club alapítója

“Az elmúlt 10 évben rengeteg évtervező, céltervező és time-management workshopot, illetve előadást tartottam. Én magam 21 éve vagyok vállalkozó, emellett pedig feleség és anya. 7 éve vezetem az online cégemet és 4 éve az Absolutely Woman CLUBOT.

Sokan nem értik, hogyan fér bele ennyi minden az életembe. A válaszom pedig mindig ugyanaz: a kiváló time-managementnek köszönhetően nekem az idő a barátom és nem az ellenségem.”

Az idő pénz…
fektess be az idődbe!

- Optimalizáld a feladataid és váltsd pénzre a felszabaduló órákat -

Ha elsajátítod a tudatos tervezés technikáját, úgy valósulhatnak meg a céljaid, hogy közben nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, energikusabb lehetsz, mint eddig bármikor.

Egy olyan tudás kerül a birtokodba, amiből egész életedben profitálhatsz, hiszen a segítségével mindig képes leszel megtartani az életedben az egyensúlyt, mindig tudsz majd időt teremteni arra, amire érdemes.

A workshop ára 49.990 Ft.

Ennyibe kerül, hogy jövőre már olyan életet élj, amilyet szeretnél! Megéri?

Pirner Alma kék ruhában, laptoppal

Ha részt veszel a workshopon…

Megértheted, miért nem éred el a céljaidat és hol hibázol az időbeosztásoddal. Komplex megközelítésből vizsgáljuk meg az időhöz való hozzáállásodat.

Megmutatom, hogyan készülhetsz fel a váratlan akadályokra és hogyan kezelheted jól, ha valami megakaszt a céljaid megvalósításában.

Olyan konkrét technikákat adok a kezedbe, amiket akár már holnap bevezethetsz a mindennapjaidba, hogy végre meg tudd teremteni az egyensúlyt az életedben.

Kérdések, amik talán benned is felmerültek…

Ha úgy érzed, nincs időd a workshopra, az a legbiztosabb jele, hogy jönnöd kell! Gondolj bele: egyetlen szombat, és Te jelenleg ennyi időt sem tudsz szakítani magadra. Szerinted ez rendben van így?

Ha erre rászánod magad, egy nap alatt meg tud változni a hozzáállásod az időhöz. Konkrét technikákat kapsz, hogy többé ne jelentsen problémát az időd beosztása. Nem éri meg egyetlen nap FULL FÓKUSZ az életedből?
Az idő PÉNZ. Ez tény, jobb ha Te is így tekintesz rá. Ha most befekteted ezt az összeget abba, hogy a jövőben produktívabb lehess, olyan tudást szerzel meg, amivel aztán képes leszel konkrétan pénzt is keresni. Hiszen, ha kevesebb idő alatt el tudod végezni a fontos feladatokat, akkor több időd marad másra. A workshop így könnyen visszahozza az árát.

Igen, én ezen az egy napon minden szükséges tudást, technikát átadok, ami ahhoz kell, hogy a jövőben hatékonyabb lehess.

Már 6 éve tartok Évtervező workshopokat, rendszerint hatalmas sikerrel: évről évre teltházas a program. Az Absolutely Woman Clubban is a time-managementtel kapcsolatos segédanyagaim a legnépszerűbbek.

Csak azt tanítom, amit én már kipróbáltam és nekem bevált – így személyesen tudom garantálni, hogy a módszereim működnek.

Ha uralod az idődet, uralod az életedet. Vedd át végre az irányítást!

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.