Barion Pixel

Legyél erős, legyél szexis, igazi nő, és érezd jól magad a testedben!

EXOTIC DANCE GODDESS TRÉNING

Köszöntelek az EXOTIC DANCE GODDESS TRÉNINGEMEN!

Minden nap ugyanolyan, és persze mindig magadat szorítod háttérbe. Minden más fontosabb, mint az, hogy te végre jól érezd magad a bőrödben és úgy egyáltalán, nőként a világban. Persze érzed néha, hogy “szűk a kabát”, és olyan jó lenne kicsit magaddal is törődni, mozogni, végre jól érezni magadat, hogy ne rohanjon el melletted az élet.

Nem foglalkoznak a nőiességükkel, nem fejlesztik magukat, de van bennük egy folyamatos és sokszor megfogalmazhatatlan hiányérzet, hogy olyan jó lenne másképp élni.

Egy olyan világba vezetlek most be, ahol a legszenvedélyesebb mozgásformán keresztül élheted meg nőiségedet. Velem tartasz?

Jó lenne elégedettebbnek lenni önmagaddal, vonzóbbnak és csinosabbnak lenni, és ÉLVEZNI, hogy NŐ vagy?

és többezren fordultak meg nálam különféle kurzusokon és workshopokon. A probléma szinte mindig ugyanaz volt, nem volt önbizalmuk, nem érezték jól magukat a bőrükben, izgalmasabbak, szexisebbek, nőiesebbek és persze BOLDOGABBAK szerettek volna lenni. Annyi csodának voltam szemtanúja, amikor metamorfózisszerűen hernyóból pillangóvá változtak, hogy el sem hinnéd!
de nem tudod, hol és hogyan kezdj bele. Időhiányban szenvedsz, de érzed belül, olyan jó lenne egy kicsit a benned rejlő igazi nagybetűs NŐT is fejleszteni, felszínre hozni.
és napi több órát a fejlődésednek szentelni. Elfoglalt életet élsz, a munkád mellett ott van a család, esetleg gyermek, és az egyéb napi szintű elfoglaltságaid.

A kulcs a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Egészen addig, amíg rutinná, életvitellé válik az Absolutely Woman Lifestyle.

Miért állnál meg az alapoknál,

amikor össze is kötheted ezeket a mozdulatokat, hogy szuper koreográfiák szülessenek? Hogy végre ne csak részletekben és darabokban, hanem teljes egészében lásd és érezd az egzotikus tánc elsöprő és szupernőies erejét.

A magabiztosság tanulható, fejleszthető,

mint ahogy a nőies kisugárzás és vonzerő is. Miért választanál egy férfias sportot, amikor a lehető legnőiesebben is formálhatod alakodat, javíthatod a tartásodat, sőt, magassarkúban is megtanulhatsz profin járni, táncolni? Mindezt persze a lehető legkényelmesebben, a saját otthonodban.

Képzeld el, milyen érzés lesz

Miért hallgass rám?

Én leszek a virtuális személyi edződ 

Több, mint 30 éve része a tánc az életemnek,

18 évesen pedig a legnőiesebb műfaj mellett tettem le a voksomat, ez pedig a revü, a Burlesque és az egzotikus tánc volt. Állhattam a Moulin Rouge színpadán szóló táncosként 3 éven át, bejártam az egész világot Ausztráliától Kanadán át showműsoraim-mal.

Elnyertem az egzotikus tánc világbajnoki címet is,

ami szó szerint megkoronázta a pályafutásomat. A zene és a tánc az életem.

18 éve pedig azon dolgozom,

hogy ezt más nőknek is átadhassam az óráimon és programjaimban. A tánc formálta az alakomat annyi éven át, adott tökéletes tartást, magabiztosságot, nőiességet, testtudatot, szép izomzatot és rugalmasságot, ezért ez még a mai napig is az egyik kedvenc mozgásformám.

Többezer nőt tanítottam személyesen

a workshopjaimon, csoportos és magánóráimon, és még mindig hatalmas lelkesedéssel vetem bele magam az újabb kihívásokba, amikor valakiből kihozhatom a nagyon mélyen szunnyadó ízig-vérig érzéki nőt.

Az EXOTIC DANCE GODDESS TRÉNINGEM azért egyedülálló, mert:

Azért fog neked segíteni, mert:

Az EXOTIC DANCE GODDESS, egy moduláris felépítésű tréning, táncos és fitness anyagokkal,

VIDEÓNKÉNT 20 PERCES BLOKKOKKAL, MELYEK KÉT RÉSZRE VANNAK OSZTVA.

Először 10 percben megtanítom neked az adott koreográfiát, elmagyarázva részletesen a mozdulatokat, hogyan kell szépen kivitelezni, mire kell odafigyelned.

Majd következik a második 10 perces rész, amikor zenére gyakorolunk egymás után ismételve a mozdulatokat, megállás nélkül, hogy rutinná váljon, és létrejöjjön a zsírégetés.

Bármikor megállíthatod, visszajátszhatod a betanítás részt, hogy csak akkor lépj tovább, amikor már jól megy az adott mozdulat. Amikor pedig megvan a rutin, jöhet a szórakoztató rész, a zenére gyakorlás, ameddig csak jól esik!

4 komplett táncos videót kapsz, mindegyikben betanítással és zenére gyakorlással:

2 Fitness videót is kapsz, mely elengedhetetlen, ha igazán nőiesen szeretnél mozogni.

3 írásos anyagom is a Tiéd, mely hatalmas hasznodra válik, ha komolyan veszed az életmódváltást és fogyást.

!!! FONTOS !!!

Az EXOTIC DANCE GODDESS Tréningem nem tartalmazza az EXOTIC DANCE CARDIO Tréning videóit! Így ha te már korábban azt megvásároltad, akkor is bátran lépj a következő szintre ezzel a Tréningemmel. 🙂

Brutál AJÁNDÉKOKAT raktam neked össze, amiket a Tréningen felül kapsz, ha most csatlakozol! Annyira komplexek, hogy önállóan is megállnák a helyüket.

eBook

Edd magas szexisre – A francia nők titkai

Gyönyörűek, nőiesek, kecsesek, fittek és sugárzóak! Mi a Titok? A harmónia, és a folyamatos egyensúlyra törekvés, ami miatt annyira önbizalommal telik és vonzók. Soha nem túl sokak és közönségesek, mégis van bennük valami izgalmas, csábító, önbizalommal teli, vonzerejük pedig lenyűgöző. Nincsenek elhízva, pedig semmit nem vonnak meg maguktól. Most megtudhatod Te is a TITKOT!

Videó

10+1 tipp a konyhából

Pillants be a konyhámba, én hogyan csinálom! A videóban megosztok veled pár tippet, melyek hasznosak lesznek a mindennapi életedben. Tudom, hogy te is elfoglalt vagy és biztosan nincs időd egész nap a konyhában tevékenykedni, hidd el, nekem sem. Pont ezért lesz hasznos neked ez a videó.

Videó

10 tévhit a fogyókúráról és az edzésről

Nap mint nap szembe jönnek velünk különféle fogyókúrás tanácsok és metódusok, hogyan kellene edzenünk és milyen ételeket érdemes fogyasztanunk, ha sikerre szeretnénk vinni egy diétát. Ebben a videóban górcső alá veszek olyan tévhiteket, melyek garantáltan eltávolítanak a célodtól. Ne ess abba a hibába, amiben mások!

Videó

Proteinsüti Alma módra

Ki mondta, hogy nem lehet finom és ínycsiklandó édességeket készíteni, ha odafigyelsz az alakodra és le kell mondanod egy süteményről? Elhoztam neked a kedvenc receptemet, mely alacsony szénhidrát tartalmú, fehérje alapú, emellett pedig mennyei az íze és igazán tápláló. Diétád nem kell, hogy lemondásokon alapuljon!

Mennyit ér és mennyibe kerül az EXOTIC DANCE GODDESS Tréningem?

Egy biztos, ilyen tréning, mely ennyire az alapoktól mutat és tanít meg mindent, és otthon is végezhető, nincs még egy a “piacon”. Hogy mégis segítsem a döntésed, leírom az én áraimat, elvégre velem, tőlem fogsz tanulni itt is, csak virtuálisan.

Magánórák velem már egyáltalán nem elérhetőek, ritkán tartok táncos workshopokat kizárólag Clubtagoknak.

A probléma csak az, hogy ott nem tanítok alapokat, csak koreográfiát. Ha nem tudod az alapokat, nem fogod tudni követni, hiszen kimaradt a nulladik lépés, és nem is azt fogod látni a tükörben, amit szeretnél.

Egy olyan szuper árat találtam ki Neked, amely tényleg visszautasíthatatlan! És tudod miért teszem? Mert hiszem, hogy van olyan megoldás, amivel elérjük az álomalakot, ami nem szenvedésen alapszik. Mert tudom, hogy ez nem egy újabb edzés, vagy egy újabb koreográfia, hanem egy “Lifestyle”, mely által igazán maximalizálhatod a nőiességedet, boldog és kiegyensúlyozott leszel.

Az EXOTIC DANCE GODDESS TRÉNING ára: egyszeri 34.490Ft – örök hozzáféréssel

Na ez hogy hangzik? Egyszeri befektetés az egészségedbe, nőiességedbe és magabiztosságodba. Nincs havidíj és örökre tiéd a teljes anyagom!

Beszéljünk kicsit az idő fontosságáról:

Szerintem minden igazi nő, legalábbis akikkel én találkozom, és az én oldalamon nézelődnek, kivétel nélkül szexisebbek, nőiesebbek, magabiztosabbak és csinosabbak akarnak lenni. Készek változtatni, mint ahogy Te is, hiszen azért vagy itt.

A halogatás nem az én műfajom, én csak a “fogadd el vagy változtass” szigorú elvét ismerem, amit komolyan is veszek. Remélem Te is hasonlóképpen vagy vele, ezért készen állsz arra, hogy belevágj végre, és ne halogass!

gyik

Gyakori kérdések és válaszok

A tréning bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható videós online edzésprogram. A videókat egy erre kialakított zárt oldalon fogod elérni, ahol saját felhasználónévvel és jelszóval fogsz tudni belépni.

Lejjebb görgetve az oldal alján töltsd ki a megrendelő űrlapot, majd kattints a megrendelés gombra! Ezután fizesd ki a tréning árát bankkártyáddal!

Bankkártyás fizetés, így azonnal tudsz is fizetni a Barion biztonságos fizetési felületén. A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Az EXOTIC DANCE GODDESS tréning videóit és a hozzá járó bónuszokat online, egy zárt felületen fogod tudni elérni, ahová felhasználónév és jelszó megadásával fogsz tudni bejelentkezni. Az egyedi hozzáférésedet e-mailben fogjuk elküldeni neked a sikeres fizetés után.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is. Egy másik e-mailben pedig az edzés videókhoz és a bónuszokhoz való hozzáférésedet fogod megkapni.

Igen, természetesen bárhonnan megvásárolhatod a tréninget, hiszen online formátumban fogod elérni a tartalmakat.

Megrendelés

Szerezd meg még ma az EXOTIC DANCE GODDESS tréningemet, és legyél erős, legyél szexis, igazi nő, és érezd jól magad a testedben!

Kérdésed van az megrendeléssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne az megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

A bankkártyás fizetési tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.