Barion Pixel

Ingyenes, online előadás Pirner Almával

Teljesedj ki nőként:

fejtsd meg, mit jelent számodra a nőiesség és tanuld meg megélni!

- Konkrét tippek, amelyekkel már 1.000+ nőből vált absolutely woman -

A modern világ kihívásai közepette sok nő érzi úgy, hogy elveszett: a közösségi média, a társadalmi elvárások és a mindennapi rohanás közepette nehéz megtalálni és megélni a nőiességünket. Nehéz, de nem lehetetlen! Tarts velünk ezen a lényegre törő előadáson, amely lerántja a leplet a mai sémákról és segít tisztán látni, illetve újratervezni saját magad!

INGYENES, de regisztrációhoz kötött

2024. 01. 14.
09:00 - 10:30

ONLINE 100% élő adás, kérdezési lehetőséggel

A nőiesség nem pusztán egy fogalom:

ez egy érzés, egy állapot, egy életmód.

A legtöbb nő elveszik a sok információban, amit a közösségi média pörgős világában lát: folyamatosan összehasonlítgatjuk magunkat másokkal, meg akarunk felelni egy ideálnak, és ezáltal elveszítjük – vagy rosszabb esetben soha meg sem találjuk önmagunkat.

És ha nem tudod, mit jelent számodra a nőiesség, értelemszerűen nem is tudod megélni. Háttérbe szorítod saját magad, ezáltal lehetetlenné téve, hogy értékes emberi kapcsolatokat és egy jól működő párkapcsolatot alakíthass ki.

Ezen az előadáson azonban nem csak válaszokat kapsz, hanem konkrét tippeket is, amelyekkel felfedezheted, megélheted és fejlesztheted a nőiességedet. 

Olyan tippeket és technikákat, amelyekkel már 1.000+ nőből vált absolutely woman! 🙋‍♀️

Az előadást tartja:

Pirner Alma

Holisztikus egészség coach, nőiesség mentor, író, párkapcsolati tanácsadó, az Absolutely Woman alapítója

„Több mint két évtizede foglalkozom nők életvezetésével, a testi-lelki jóllétükkel. Jómagam édesanya, feleség és vállalkozónő vagyok, aki számos szerepben állt helyt naponta. Ez persze nem azt jelenti, hogy el kell férfiasodni, vagy feministává kell válni Alfanőként, sokkal inkább azt, hogy meg kell találnod az egyensúlyt a férfi és női energiáid között, és aszerint váltani, amit az adott szerep megkövetel.”

2024. 01. 14. 09:00 - 10:30

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Tévhitek

Meg fogsz lepődni, mennyire sokféleképpen értelmezhetjük a nőiességet. Az előadáson felfedezzük a leggyakoribb tévhiteket és azokat a valódi értékeket, amelyek a nőiesség középpontjában állnak.

Alappillérek

Megismerheted a nőiesség alapvető pilléreit, amelyekre érdemes odafigyelned és amelyek segítenek abban, hogy ki tudj teljesedni.

Gyakorlati tippek

Kapni fogsz olyan tippeket, amelyekkel nem csak a nőiességedet, de önmagadat is fejlesztheted, így teremtve meg a hosszú távú boldogságot és egyensúlyt.

FONTOS: Az előadás végig élőben zajlik majd, a végén pedig a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz (és mások kérdéseiből is rengeteget tanulhatsz).

Regisztrálj, hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.

Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot. A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, visszajátszást, az AWMN Lifestyle Kft. tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Ezért érdemes regisztrálni:

Megismered a nőiesség valódi jelentését, amely mélyen a lényedben rejtőzik.

Megtapasztalod, hogyan érezheted magad teljesnek és kiegyensúlyozottnak nőként.

Megtanulod, hogyan engedheted el a társadalmi elvárásokat és hogyan teremthetsz egy boldog, harmonikus életet.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.

2022 © Copyright – Absolutely Woman®
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.