Barion Pixel

Ismerd meg az alábbi tréningemet, melyet most 40%-os kedvezménnyel szerezhetsz meg!

Fogyás, önbizalomnövelés és nőiesség fejlesztés a legszexibb zsírégetéssel

EXOTIC DANCE CARDIO TRÉNING

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt kedvezményesen megrendelni a tréninget!

A legszexibb zsírégetés, mely az önbizalmadat is fejleszti

hogy közben észre sem veszed, ráadásul még a nőiességed és testtudatod is fejleszted. A legtöbb nő olyan sportot, mozgásformát keres, amit élvez. Hiszen amit élvez, az fog igazán működni. A mai elférfiasodott világban minden nő szeretne egy kicsit nőiesebb lenni, külsőleg és belsőleg egyaránt.

Élni azokkal a kis apróságokkal, ami miatt jó nőnek lenni, tudni, hogyan kell szépen tartani magunkat, hogyan mozogjunk légiesen, hogyan ringassuk, tekerjük úgy a csípőnket, hogy az igazán természetes, belülről jövő, és persze érzéki legyen. Hogyan sétáljunk, mozogjunk szépen és kecsesen.

kecsesek és magabiztosak, vágyakozva nézed, vajon ő mit tudhat, amit te nem? És érzed magadban az egyre csak feszítő vágyat, hogy milyen jó lenne ezt megtanulni! Láttad már, milyen teste van a táncosoknak? Tökéletes, szép, szálkás izmok, feszes combok és lapos has, de nem férfiasak. Gyönyörű, méltóságteljes tartás, lágyság, szenvedélyes erő, és olyan irányítás a testük felett, amit sehol máshol nem tapasztalhatsz.
de azt nem, hogyan is kezdj bele, teljesen kezdőként, aki lépésről lépésre szeretne az alapoktól haladni. Nyugi, a nők nagyrésze ugyanúgy érez, mint te, nekem pedig van egy tökéletes megoldásom a problémádra.

Hidd el, ismerem a problémádat

Nem tudod, hol és hogyan kezdd el, mi a megfelelő sport számodra, időhiányban szenvedsz, és érzed belül, olyan jó lenne egy kicsit a benned rejlő igazi nagybetűs NŐT is fejleszteni, felszínre hozni.

Talán nem volt előtted tökéletes női minta, gátlásos vagy,

aki nem meri igazán használni a testét, nőiességét a mindennapokban, de érzi, hogy olyan jó lenne magabiztosabbnak lenni.

Talán soha nem voltál túl nőies típus, de szeretnél fejlődni,

esetleg egy férfi vette el az önbizalmadat, vagy olyan élethelyzetben vagy, amikor nem az „érzéki és csábító nő” a legfontosabb szereped, mégis annyira hiányzik.

Talán mindig is szerettél volna megtanulni táncolni,

de valahogy soha nem szakítottál rá időt, azonban mégis mindig ott motoszkál a gondolat, mi lenne, ha… mert soha nem késő.

Esetleg szeretnél felszabadultabb és felhőtlenebb lenni

az ágyban és az életben egyaránt, és ismered a mondást: a tánc a vízszintes vágyak függőleges kiteljesedése.

Igen, tudom, bekúszik a fejedbe a gondolat, hogy nekem erre nincs időm, nincs pénzem, vagy akár az, hogy szerinted te nem is tudsz táncolni.

És egyáltalán hogyan lehet a tánccal fogyni?

AZ EXOTIC DANCE CARDIO TRÉNINGEM A NULLADIK LÉPÉSTŐL SEGÍTI AZ UTADAT A NŐIESEBB TESTHEZ, A FESZESEBB ALAKHOZ ÉS MAGABIZTOSSÁGHOZ.

Képzeld el, milyen érzés lesz

Miért hallgass rám?

Én leszek a virtuális személyi edződ 

Egész életemben táncoltam.

Klasszikus balettel kezdtem 4 évesen, majd jött a jazzbalett, jazztánc, megismerkedtem a latin amerikai és klasszikus páros táncokkal is. Belekóstoltam a táncos aerobikba, majd jött a revü és egzotikus tánc rúdtánc mellett.

Több, mint 30 éve része a tánc az életemnek.

18 évesen pedig a legnőiesebb műfaj mellett tettem le a voksomat, ez pedig a revü, Burlesque és egzotikus tánc volt. Állhattam a Moulin Rouge színpadán szóló táncosként 3 éven át, bejártam az egész világot Ausztráliától Kanadán át showműsoraimmal.

Megkaptam az egzotikus tánc világbajnoki címet is,

ami szó szerint megkoronázta a pályafutásomat. A zene és a tánc az életem.

18 éve pedig azon dolgozom,

hogy ezt más nőknek is átadhassam a programjaimban. A tánc formálta az alakomat annyi éven át, adott tökéletes tartást, magabiztosságot, nőiességet, testtudatot, szép izomzatot és rugalmasságot, mely még a mai napig az egyik kedvenc mozgásformám.

Az EXOTIC DANCE CARDIO TRÉNINGEM azért egyedülálló, mert:

Azért fog neked segíteni, mert:

Az EXOTIC DANCE CARDIO, egy moduláris felépítésű tréning,

VIDEÓNKÉNT 20 PERCES BLOKOKKAL, MELYEK KÉT RÉSZRE VANNAK OSZTVA.

Először 10 percben megtanítom neked az adott mozdulatokat testrészekre osztva, elmagyarázva részletesen azokat, hogyan kell szépen kivitelezni, mire kell odafigyelned, majd következik a második 10 perces rész, amikor zenére gyakorolunk egymás után ismételve a mozdulatokat, megállás nélkül, hogy rutinná váljon, és létrejöjjön a zsírégetés.

Bármikor megállíthatod, visszajátszhatod a betanítás részt, hogy csak akkor lépj tovább, amikor már jól megy az adott mozdulat. Amikor pedig megvan a rutin, jöhet a szórakoztató rész, a zenére gyakorlás, ameddig csak jól esik!

5 kategóriából választhatsz, mindegyikben 1-1 videót találsz betanításra és zenére gyakorlásra:

1. Exotic Dance Cardio alap csípőmozdulatok

Csípőkörök, csípőnyolcasok, tolások, dobások minden irányba zárt és nyitott alapállásban is.

2. Exotic Dance Cardio alap karkíséretek, érzéki testsimítások

Combsimítások, varázslatos karmozdulatok és érintések, melyek vezetik a férfiak tekintetét.

3. Exotic Dance Cardio alap séták

Hogyan járj szépen magas sarkúban, hogyan fordulj meg, hogyan menj a tánc közben előre, hátra, oldalra.

4. Exotic Dance Cardio izolációs technikák és TWERK

Popsitolások, rázások, hullámok, mellkas körök.

5. Exotic Dance Cardio talaj mozdulatok és koreográfia

Hogyan kerülj le szépen a talajra, és állj fel onnan, milyen mozdulatokat csinálj, hogy az érzéki és szép legyen.

3 szuper hasznos Bónuszt is kapsz az Exotic Dance Cardio Tréningem mellé!

Nőnek lenni szerintem egy nagyon komplex dolog, jó nőnek lenni, aki tele van önbizalommal és igazán elsöprő a kisugárzása, pedig művészet. A női lét és a női test annyira összetett, hogy a táncos zsírégetést szeretném megtámogatni még egy pár hasznos bónusszal is, melyek segítenek a fogyásban, tudatosabb életmódban, jobban megérteni és megszeretni a saját testedet, kihozni belőle a maximumot, hiszen ez a lényege az életnek.

Bomba forma – Edd magad szépre életmód eBook Almától

Írtam neked egy nem szokványos “szakácskönyvet” a kedvenc, könnyen elkészíthető szuperegészséges receptjeimmel. Leírom, mire figyelj oda, hogyan kezdj bele lépésről lépésre az életmód váltásba. Bevásárló listát is kapsz, hogy könnyebben be tudd szerezni az alapanyagokat.

Női testalkat típusok, mert nem mindegy, mik az alapok – Te melyikbe tartozol?

Nagyon fontos megállapítani, honnan indulunk, figyelembe véve a testalkatunkat, genetikánkat, hiszen ha egy idealizált álomképet kergetünk, soha nem leszünk elégedettek. Ha viszont pontosan tudjuk, mi az alap, azt is tudjuk, hogyan lehet azt formálni, tökéletesíteni. Segítek megállapítani, Te melyik típusba tartozol, leírom az 5 testalkat típus jellemzőit, és azt is, hogyan és milyen mozgásformával kell fejlesztened magad.

20 perces EXOTIC DANCE CARDIO tréning a garantált zsírégetésért

Ha jól mennek már a mozdulatok, és bírod a 10 perces zenére gyakorlást is, ideje tovább lépni, duplázzuk meg az időtartamát a zsírégetésnek! Mit szólsz egy 20 perces tánctréninghez zenére? Hiszen ismersz már minden mozdulatot, megtanultad, ideje gyakorolni, még komolyabban venni a zsírégetést! Én pedig csinálom veled a mozdulatokat a videón, nem kell mást tenned, mint leutánoznod!

Mennyit ér és mennyibe kerül az Exotic Dance Cardio Tréningem?

Egy biztos, ilyen tréning, mely ennyire az alapoktól mutat és tanít meg mindent, és otthon is végezhető, nincs még egy a “piacon”. Hogy mégis segítsem a döntésed, leírom az én áraimat, elvégre velem, tőlem fogsz tanulni itt is, csak virtuálisan.

Magánórák velem már egyáltalán nem elérhetőek, ritkán tartok táncos workshopokat kizárólag Clubtagoknak.

 A probléma csak az, hogy ott nem tanítok alapokat, csak koreográfiát. Ha nem tudod az alapokat, nem fogod tudni követni, hiszen kimaradt a nulladik lépés, és nem is azt fogod látni a tükörben, amit szeretnél.

Az EXOTIC DANCE CARDIO TRÉNING ára: 20.900 Ft helyett most kedvezményesen, egyszeri 12.540 Ft – örök hozzáféréssel

Na ez hogy hangzik? És tudod miért teszem? Mert nekem annyit adott a tánc az életemben, hogy ezt muszáj veled is megismertetnem! Egyszeri befektetés, mert nincs havidíj, és örökre a tiéd a teljes anyagom!

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt kedvezményesen megrendelni a tréninget!

gyik

Gyakori kérdések és válaszok

A tréning bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható videós online edzésprogram. A videókat egy erre kialakított zárt oldalon fogod elérni, ahol saját felhasználónévvel és jelszóval fogsz tudni belépni.

Lejjebb görgetve az oldal alján töltsd ki a megrendelő űrlapot, majd kattints a megrendelés gombra! Ezután fizesd ki a tréning árát bankkártyáddal!

Bankkártyás fizetés, így azonnal tudsz is fizetni a Barion biztonságos fizetési felületén. A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Az EXOTIC DANCE CARDIO tréning videóit és a hozzá járó bónuszokat online, egy zárt felületen fogod tudni elérni, ahová felhasználónév és jelszó megadásával fogsz tudni bejelentkezni. Az egyedi hozzáférésedet e-mailben fogjuk elküldeni neked a sikeres fizetés után.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is. Egy másik e-mailben pedig az edzés videókhoz és a bónuszokhoz való hozzáférésedet fogod megkapni.

Igen, természetesen bárhonnan megvásárolhatod a tréninget, hiszen online formátumban fogod elérni a tartalmakat.

Megrendelés

Szerezd meg még ma az EXOTIC DANCE CARDIO tréningemet, és élvezd a legszexibb zsírégető mozgásformát!

Kérdésed van az megrendeléssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne az megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

A bankkártyás fizetési tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.