Barion Pixel
Iratkozz fel, és megajándékozunk az alábbi tréninggel!

EXCLUSIVE INGYENES VIDEÓ TRÉNING PIRNER ALMÁVAL

Tartsd kézben a női szerepeidet!

Te is szeretnél minden szerepedben jól teljesíteni? Dolgozó nőként, barátnőként, feleségként, vagy anyaként egyaránt helytállni? És persze, mindeközben megőrizni a józan eszedet. Ez ám a kihívás! Készültem neked egy videó tréninggel, ahol megmutatom, én hogyan csinálom.

Őrületesen nehéz dolgod van, hisz számtalan területen szeretnél bizonyítani. És tudom, hogy közben a nőiességedet is meg akarod őrizni. Szeretnél kiegyensúlyozott, békés – és főleg boldog lenni. Sajnos legtöbbször mégis te kerülsz a sor végére. Miközben egyre feszültebb vagy a rengeteg teendő és a hatalmas nyomás miatt.

Én is voltam ott, ahol most te jársz, felőrölt az egyensúlyozás a különböző női szerepeim között. De mára már van egy jó hírem:

Igenis meg lehet találni az örömteli egyensúlyt nőként a hétköznapokban.

Pirner Alma vagyok, My Body & Life Balance specialista, egészség coach és nőiesség fejlesztő mentor, az Absolutely Woman alapítója. Az elmúlt 19 évben rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem, melyek által megértem a nők kihívásait, nehézségeit, és segítséget tudok nyújtani nekik, hogy harmonikusabb életet élhessenek, ezért alapítottam az Absolutely Womant, mely jelenleg az ország egyik legnagyobb női közössége.

És most legújabb tréningemmel téged is támogatni szeretnélek a kiegyensúlyozott élet kialakításában!

Erről lesz szó az “Örömteli egyensúlyban Nőként a hétköznapokban” 5 részes videó tréningen:

A tréning mellett bepillantást nyerhetsz az életembe is napi vlogokon keresztül. Így nem csak üres tippeket, hanem valódi, a gyakorlatban is használható megoldásokat sajátíthatsz el, amiket akár azonnal megvalósíthatsz!

Kovács Orsolya
Kovács Orsolya
nemzetközi stílustanácsadó - YURKOV
Tovább olvasom
"Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló."
Pálmai Anna
Pálmai Anna
színművésznő
Tovább olvasom
"Pirner Almát megszeretni egy pillanat műve volt. Ez a találkozás hosszú évekkel ezelőtt történt, rengeteg dolog változott azóta az életemben és körülöttem, de Ő azóta is az egyik legfontosabb viszonyítási alap, ami a mindenkori testi-lelki egyensúlyomat illeti. Fixen időről-időre Almához fordulok segítségért és tanácsért, ha elakadok. Abban különbözik Ő minden más bombanőtől, coach-tól vagy trénertől, hogy önazonosságának ereje és kiegyensúlyozott aurája párosul egy elképesztően vicces és közben tekintélyt parancsoló személyiséggel."

Legyél az a nő, aki lenni szeretnél! Iratkozz fel, és találkozunk a tréningen!

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni!

Ahol már találkozhattál Pirner Almával és az Absolutely Womannel:

Iratkozz fel hozzánk és megajándékozunk az alábbi tréninggel!

Örömteli egyensúlyban Nőként a hétköznapokban
5 napos videó tréning

Hová küldhetjük?