LIFE DETOX KIHÍVÁS #11

Tudatosság és együttműködés

7 válasz
 1. Bozai Mária
  Bozai Mária says:

  Nagyon örülök ennek a kihívásnak ez nagyon közel áll hozzám. Tènyleg úgy nèznek az emberek ha így viselkedsz mintha a marsról jöttèl volna.

  Válasz
 2. Sára
  Sára says:

  Kedves Alma! Ez is egy fantasztikus nap lesz. 🙂 Sokat jelent egy mosoly, egy köszönés, egy kérdés mindannyiunknak. Férjem szokott időnként rám szólni, hogy ne legyek már annyira nyitott és közlékeny az emberekkel. Ugyanis az esetek többségében nem tudok szó nélkül elmenni még ismeretlen emberek mellett sem. 😀

  Válasz
 3. Arwen***
  Arwen*** says:

  Én ezt naponta gyakorlom: tanár vagyok 🙂 Nagyrészt fiúk járnak ebbe a szakgimnáziumba, úgyhogy a testbeszédem, a jelenlétem a tanári attitűdöm fontos része: a megközelíthetőséget sugároznom kell, de ugyanakkor azt is, hogy jelen vagyok, és a vezetés az enyém. Nagyon jó, hogy fölhívtad rá a figyelmet!

  Válasz
 4. Hedda
  Hedda says:

  Folyamatosan ez járt az eszemben, amit hallottam. Mindig ilyen vagyok, de ezen a napos semmi nem jött össze. Felvettem az olaszos (no problemo) mentalitást és mosolyogtam mindenkire!

  Válasz
 5. Zita
  Zita says:

  Ez a kihivás nem gond, ilyen vagyok,ezt gyakran büszkeségnek vélik, .Örülök hogy ezt irtad, alkor nem kell megváltoznom.Köszönöm

  Válasz
 6. Kàrpàti Beatrix
  Kàrpàti Beatrix says:

  Sziasztok! A legnehezebb tulajdonsàgom, hogy hajlamos vagyok elègedetlenkedni ès a maximalizmusom miatt zúgolódni. Ma nem tettem!!!!
  Szuper volt!

  Válasz
 7. H. Hajni
  H. Hajni says:

  Szia Alma!
  Alapjáraton ilyen vagyok, sokszor úgy néznek rám mint egy ufóra!! 😂
  Köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy nem járok rossz úton!🙏

  Válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük