LIFE DETOX KIHÍVÁS #9

Felejtsd el az olajban sült ételeket

15 válasz
  1. Hedda
    Hedda says:

    A zöldségchips-ről eddig nem tudtam ezt, de megnéztem a kalóriatartalmát és magasabb volt, mint a krumplié.
    Egy tévhittel kevesebb.

    Válasz
  2. Judit Anna
    Judit Anna says:

    Szia Anna.
    Én már közel egy éve nem használok olajat. Helyette kevés kokuszzsirt használok. Szerintem így jobb az ételek íze.
    Udvozlettel: Judit

    Válasz
  3. Donatella
    Donatella says:

    Köszönöm az infót.
    Ezt én se tudtam, mostmár nem fogok nyugodtan ilyeneket nassolni.
    Alma a gyümölcsökről mit gondolsz mint nasi?
    Köszönöm a válaszod 😊

    Válasz
    • Pirner Alma
      Pirner Alma says:

      Attól függ, milyen mennyiség… A gyümölcs nagy mennyiségben alapvetően a magas fruktóz (gyümölcscukor) tartalma miatt nem jó, mert a szervezetben úgy viselkedik, mint a legrosszabb zsír…tehát én napi 1-2 db gyümölcsnél nem ajánlok többet, az is inkább banán, a keményítő és a rost tartalom miatt, és minél zöldebb, annál jobb, illetve a bogyós gyümölcsök az alacsonyabb fruktóz, de magas antioxidáns és színanyag tartalom miatt, ami a női hormonrendszerre nagyon pozitív hatással van.

      Válasz
  4. Edit
    Edit says:

    Szia Alma! Ennek a kihívásnak nagyon örülök! Már több éve nem használok étolajat! Amit korábban abban sütöttem, azt azóta kókusz zsírban sütöm! És minden nagyon finom!! Mindenkinek ajánlani tudom! 😊👍Nem akartam dicsekedni. Sajnos még vannak ezen kívűl bőven hiányosságaim! 😕 Kitartás mindenkinek!! 😊😘

    Válasz
    • Pirner Alma
      Pirner Alma says:

      Dicsekedj nyugodtan, miért ne tehetnéd, ha valamire büszke vagy?:-) Az nem rossz dolog. Ez is sok esetben magyar hiányosság,hogy panaszkodni szívesebben panaszkodunk, mint amennyire merünk dicsekedni. Úgyhogy HAJRÁ!

      Válasz
  5. Klaudia
    Klaudia says:

    Sziasztok!

    Zöldségleveshez is a hagymát kókusz zsírral dinsztelitek meg? Tojásrántottához, sütikhez is azt használtok?

    Válasz
  6. M.Erika
    M.Erika says:

    Ez a kihívás nekem se gond szerencsére, bár én szoktam olivaolajat használni kis mennyiségben a főzéshez. A családom bánatára csak nagyon ritkán csinálok rántott dolgokat, így nekik az az első, ha étterembe megyünk.

    Válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük