Egyéni mentorprogram

Fókuszban a nőiesség!

Minden Nő más és más, azonban egy biztos, mindannyian vágyunk arra, hogy nőként tekintsenek ránk, és megélhessünk nőiességünket párkapcsolatunkban és a szexben egyaránt.

Személyre szabott megoldást nyújtok a céljaid eléréséhez

A különbözőségek miatt nincsenek bevett, általános receptek arra, hogyan hozd ki a nőiességedből és szexualitásodból a legtöbbet. Egyedi és személyre szabott tematika mentén segítelek, teljes mértékben a tapasztalataimra és a Te igényeidre támaszkodva.

Mi ez a program? Ha tovább olvasol, minden kiderül…

Lépések és folyamatok a személyes mentorációk során

A mentorprogram egy általános nőiesség és szexuál coachinggal indul, ahol feltérképezzük és elemezzük kiinduló helyzetedet. Fontos ez a fajta önvizsgálat a továbbiakhoz, hiszen innen derül ki, honnan indulunk.

Ezt követően tervezzük meg lépésről lépésre a stratégiát. Ebben szerepelnek majd a pontos mérőszámok és célkitűzések, napi, heti és havi feladatok. Ezek a mérföldkövek a sikered alapfeltételei.
Vannak, akiknek inkább lassabb, tapasztalati úton történő tanulásra van szükségük, tágabb határvonalakkal. Mások számára pedig a szigorúbb ellenőrzések válnak be: a stratégia teljesen egyénfüggő, én is Rád szabom.

A mentorációk segítségedre lesznek, hogy tisztábban lásd önmagad, könnyebben kit tudd fejezni, mire vágysz, és képes legyél olyan kapcsolatban élni, megélve a szexualitásodat, melyről mindig is álmodtál.

Miért nehezebb a női kiteljesedés útja személyes mentorációs program nélkül?

Sokféle információból kell kiszűrnöd mindazt, ami Neked szól. Nincsenek mérföldkövek és személyre szabott feladatok. Nincs konkrét ellenőrzés, visszajelzés, hogy miként haladsz. Mindig, mindenre egyedül vagy, szakmai segítő nélkül.

Neked ajánlottak a személyes mentorációk, ha…

Fontos számodra a jelenlét, az élő, közvetlen és valódi kapcsolat. 

Nagyon egyedi a helyzeted, amiért 100%-os figyelemre van szükséged. 

Teljesen személyre szabott programban szeretnél részt venni. 

Folyamatos motivációt és figyelmet igényelsz, ami lendületben tart.

Szereted a szuper hatékony folyamatokat.

Gyárfási Katalin
Tovább olvasom
“Az 5 órás coaching alatt olyan eredményeket értem el, amire legoptimistább álmaimban sem gondoltam. Felfedeztem azt az irányt, hogy mi kell nekem ahhoz, hogy fejlődni tudjak. A kérdéseiddel mindig tovább tudtál lendíteni, hogy képes legyek a következő lépcsőfokot is megmászni. Fantasztikus volt a hétköznapokban is használni azokat a pratikákat, amiket Tőled tanultam. Nagyon köszönöm!”
Bíró-Szigeti Szilvia
Tovább olvasom
“Számtalanszor elgondolkoztam, hogy ha Te mindazon nehéz eseményeket nem élted volna át (és túl), akkor mindezen erőből, tapasztalásokból, tanácsokból nem részesülhettünk volna. Ezáltal a mi életünket gazdagítod, miközben végig mentél olyan dolgokon, amit senki sem kívánna másnak.”

Ezeken a területeken tudok személyes mentoráció útján segíteni

Ahogy fent is írtam: olyan témákban vállalok egyéni mentorálást és tanácsadást, amin én magam már keresztülmentem.
Hiteles segítőd szeretnék lenni, amennyiben úgy döntöttél, a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból Nőként!
Természetesen nem kell előre eldöntened, melyik témával szeretnél kiemelten foglalkozni a mentorprogram során, az első alkalommal megbeszéljük, honnan érdemes elindulni és milyen területeket szeretnél fejleszteni.

Ha pedig pontosan tudod, melyik életterületedre szeretnél fókuszálni, rögtön a tettek mezejére is léphetünk.

#1

SEXPERT - Szexualitás felfedezése és megélése

Rohanó világunkban a rengeteg női szerepben zsonglőrködés mellett sokszor háttérbe szorul szexualitásunk, idővel ellaposodik, megszokottá, sőt, akár unalmassá is válik. De nem kell ennek így lennie!
Ahol a figyelem, ott az energia, és itt az ideje, hogy igazi SZEXISTENNŐVÉ válj a párkapcsolatodban.

 • Ha nem tudod, miként találj vissza a partneredhez és a szexhez.
 • Ha azt érzed, nincs időd, energiád arra, hogy megőrizd a tüzet.
 • Ha egyáltalán nem tudod, mitől lehetne kiegyensúlyozottabb, boldogabb szexuális életed és párkapcsolatod.
 • Ha felfedeznéd, fejlesztenéd, megélnéd a szexualitásodat.
 • Ha egyedülálló vagy, és szeretnéd jobban megismerni önmagad és szexuális igényeidet.
#2

Nőiesség megélése

Nagyon sok nő nem meri megélni nőiességét, vagy már szinte teljesen tönkretették az önbecsülését. Sokaknak gondot okoz úgy a karrierépítés, hogy közben feleségek és/vagy anyák is lehessenek. A nőiesség coaching során feltérképezzük az akadályokat, és megoldást találunk rá, hogy minden női szerepedben ki tudj teljesedni. Nem ritka, hogy az alapoktól szükséges elkezdenünk az építkezést, ám ez sem jelent problémát, ugyanis a személyre szabott konzultáció esélyt jelent a sikerre!

 • Nem tudod, hogyan élvezd ki a női létet, nem találod magad a női szerepekben?
 • Nincs hozott családi mintád, amelyre építkezhetnél a nőiességed megélésében?
 • Padlón van az önbecsülésed, és nem tudod, hogyan építhetnéd újjá?
 • Előtérbe helyeznéd a női energiáidat és megtalálnád női minőségedben a harmóniát?
 • Nőiesebb külsőre vágysz, de nem tudod, hogyan kezdj bele?
#5

Önbizalom

Az ÉLETED múlik az önbizalmadon. Az önbizalom kulcsa a magabiztosságnak, a sikereknek, de sajnos igen keveseknek adatik meg, hogy megfelelő mértékben rendelkezzenek vele. Míg sok nőnél a hozott családi minták szólnak közbe, másoknak a párkapcsolatai teszik tönkre az önbizalmukat. Persze, lehet gyakorolni, de az sokszor olyan lesz, mint egy furcsa tánc: egy lépés előre, majd kettő hátra a környezet miatt… Azonban ez az egész életedre kihatással van.

 • Az önbizalom fejleszthető, és én segítek Neked ebben a folyamatban.
 • Megtanítalak, hogy végre magad irányítsd az életed, és a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból.
 • Életed legjobb befektetése lesz, ha acélosítod a magadba vetett hitedet, hogy bármit elérj, amit csak akarsz!
 • Felfedezzük az erősségeidet, melyekre támaszkodhatsz és “gyengeségeidben” is megtaláljuk a mögöttes erőt.
 • Álmaidból célokat varázsolunk a megfelelő stratégiával.

Alapelveim a mentoráció kapcsán

Nem vagyok sem terapeuta, sem pedig orvos. Ha szükségesnek érzem szakértők bevonását, akkor megteszem, professzionális segítséget ajánlok Neked a témában.

Nem vállalok el mindenkit. Az „INTRO CALL”-on, azaz bemutatkozó híváson kiderül, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, megtaláljuk-e a közös hangot.

Számomra nagyon fontos, és a sikerhez is nélkülözhetetlen, hogy Te is akard, és tényleg mindent megtegyél az eredményért. Nélküled nem megy!

Patkós Alexandra
Tovább olvasom
“Hogy a női világnak Almára szüksége van az megkérdőjelezhetetlen! Ebben azért vagyok olyan biztos, mert én magam is 22 éve nőkkel dolgozom és nőknek kínálom a tudásom. Alma komplex szemlélete, tapasztalata és tudása a női lélekről, létezésről és boldogulásról egyedülálló.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem és tanulhatok tőle. Üzleti és személyes kérdésekben páratlan iránytűként szolgál a vele töltött konzultáció. Könnyed stílusa és közvetlensége nagyon felgyorsítja az oldódást és a problémák hamarabb megfogalmazhatóak.

Nagyon szeretem a sokszínűségét, az alaposságát és a humorát. Élettapasztalata, párkapcsolati értékrendje és üzleti érzéke példaértékű, küldetése, amit a nőkért tesz számomra igazi társadalmi szerepvállalás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Alma tanításait, gondolatait aki úgy érzi, hogy kicsit is megrekedt vagy bizonytalan a női szerepekben, a mai ellentmondó értékrendekben és minden életkorban szeretné önmagát, önmagáról alkotott képét reálisan látni. Közelebb kerülni ahhoz a nőideálhoz akivé válni szeretne.”

Hallgasd meg, mit mondanak mentoráltjaim a program után:

Teljesedj ki nőként, legyél elégedett magaddal kívül-belül, élj minőségi, kiegyensúlyozott életet!

Az Absolutely Woman

Mentorprogram

Mennyibe kerül?

160.000 Ft (AAM)

Összesen 4 alkalom

4×1 órányi konzultációval

(Amennyiben KFT-ként szeretnéd igénybe venni a programot, kérlek jelentkezz e-mailben: pirneralma@absolutelywoman.hu)

Fontos
tudnivalók

Ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett mentorációs alkalmat, az időpontod sajnos elveszett.

4 alkalmas bérlet vásárlása esetén 12 heted van a felhasználásra. Amennyiben több időre van szükséged, egyeztessünk róla előzetesen.

Miután megvásároltad a bérletet, maximum 3 héten belül meg kell kezdened a mentorprogramot.

Időpont egyeztetés az ONLINE időpontfoglaló rendszerünkben lehetséges.

Rugalmas vagyok a helyszíneket illetően: kávézókban, közösségi irodában, szép időben akár parkban is találkozhatunk. Skype-os és ZOOM-os mentorációra is lehetőséged van, mindez megbeszélés kérdése.

15 perces INGYENES INTRO CALL, ha először jelentkezel mentorprogramra!

Mielőtt belevágnánk a közös munkába, lehetőséged van igénybe venni egy 15 perces INGYENES INTRO CALL-t, ahol megismerkedünk egymással, és beszélgetünk kicsit a téged foglalkoztató legfőbb nehézségekről, megoldandó feladatokról, hogy tisztább képet kapjak, tudok-e segíteni Neked.

Szerintem egy közös együttműködés a szimpátián is alapul, így semmilyen kockázatot nem kell vállalnod és fejest ugranod egy csomag megvásárlásába, mielőtt nem győződsz meg arról, hogy valóban én vagyok a megfelelő ember, aki segítséget és támogatást tud nyújtani Neked.

A 15 perces INGYENES INTRO CALL-t az alábbi gombra kattintva tudod kérni, én pedig 4 munkanapon belül felveszem veled e-mailben a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

Jelentkezés

Eljött a kiteljesedés ideje!

Eljött az idő, hogy kihozd magadból ami benned rejlik – Nőként, Anyaként, Vállalkozóként, Feleségként, harmóniában önmagaddal, magabiztosan.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel, mentorprogrammal szolgáltatásommal kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.
Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!