10+1 dolog, amit nem tudtál Almáról

Rengeteg követővel büszkélkedhetek Facebook rajongói oldalamon, mégis azt gondolom, van jó pár dolog, amit még Ti sem tudtok rólam. Nektek szól ez a bejegyzés, meglepetésként, hűségetek jeléül, melyben beavatlak Titeket titkaimba, hogy még jobban megismerjetek.

Istennő – Kártya őrület

Minden reggelem úgy indul, hogy húzok egyet Istennő Kártyáimból, melyet jól látható helyre kiteszek a “teremtő falamra”, és üzenete végigkíséri a napomat. Ezek az ezoterikus kártyák csak pozitív megerősítéseket tartalmaznak, emiatt minden napom jól indul.

Klasszikus családmodell

12 évet éltem eddig házasságban, gyakorlatilag felnőtt életem nagy részét így töltöttem. Fontos számomra a stabil párkapcsolat és hűség, nagyon monogám típus vagyok.  Első férjemmel 2 évet, másodikkal 9 évet töltöttem. A házasság számomra nem csak egy “papír”, hanem egy szándéknyilatkozat a másik félnek, hogy el tudom képzelni az életem akár örökre vele. Hitem továbbra is töretlen, attól, hogy valami nem sikerül, még nem adom fel, remélem megtalálom a boldogságom egyszer egy férfi mellett, akivel örökre együtt maradhatok.

Kabbala és számmisztika

Nagyon érdekel az ezotéria, számmisztika, és minden ehhez hasonló tan. Végeztem ilyen jellegű tanfolyamokat, és gyakran hívom hétköznapi életemben segítségül a tanultakat.

Például autó vásárlásnál, ha a rendszám számainak összértéke 16, semmilyen körülmények között nem veszem meg az autót, míg ha 21-es, akkor azt nagyon szerencsének és sikeresnek gondolom. Új autóm vásárlásánál is ezt tartottam szem előtt, és pont 21 volt a kiválasztott rendszámának összértéke, így nem volt kérdés a vétel! (Persze az sem baj, ha megbízható és német..:-))

Hektikus zenei ízlés

Nagyon hektikus a zenei ízlésem, a mai slágerek mellett a 80-as évek zenéit, és a rock zenét is imádom. Egyik nagy kedvencem az AC/DC.

Orosz-rajongás

Kedvenc italom a vodka, de ebből is csak a prémium minőség, mint például a Russian Standard Gold. Tisztán szeretem legjobban shot-ban inni, melynek íze legjobban a friss forrásvízhez hasonlít. Képtelenség tőle másnaposnak lenni, főleg ha nem kevered.:-)

Kedvenc éttermem az Arany Kaviár, ami a klasszikus orosz konyha remekműveit vonultatja fel egy igazán családias hangulatú helyen, Mellesleg Brad Pitt és Angelina Jollie kedvence is a hely, ők is ellátogattak ide, amikor Magyarországon forgattak.

Angyalok és kékség

Egy angyalszárny medált hordok a nyakamban mindig, amit soha nem veszek le. Vallom, hogy mindig kell legyen magunkon valami kék, ami megvéd a negatív erőktől és a bajtól.

Tetoválás

Jobb alkaromon belül egy kelta szimbólum található, ami a végtelen szeretetet, egységet és örökkévalóságot szimbolizálja, és a 2013-as ausztrál utam emlékére tetováltattam, ami a 7. alakom volt, hogy ott jártam, és az eddigi legkülönlegesebb.

Kávéfüggőség

Imádom a kávézás örömét, reggel nem indulhat nélküle. Napi 4-5 alkalommal is iszom, gyakran koffeinmenteset, rizs vagy mandulatejjel. A kávézás nekem a napi rutinban és pörgésben történő pillanatnyi megállást, megpihenést szimbolizálja.

Imák és mantrák

Napjában több alkalommal imádkozom, mantrázom, és kérem a felső Énem és az égiek segítségét az életemhez, tevékenységemhez, biztonságomhoz és sikeremhez.

Testiség és szeretet

Kevés embert engedek közel magamhoz, de akiket igen, őket imádom ölelgetni, simogatni és puszilgatni. Szeretek velük testi kontaktust létesíteni, de ennek semmi köze e szexhez és a szexualitáshoz. A barátaimat mindig megölelem, és gyakran a tanítványaimat is megpuszilom, átölelem, megsimogatom.

Ez a szeretetem jele, ami lehet valakinek furcsán veszi ki magát, aki nem kedveli az ilyesfajta közeledést. Sajnos Magyarországon nem divat az ilyesmi, az emberek nagyon távolságtartóak. Remélem egyszer ez megváltozik.

+ 1

Étkezéseim és alakom megőrzése

3 óránként eszem, és hét közben hűtőtáskában hordom az előre elkészített diétás menüt.:-)

A vasárnapi nap az egyetlen, amikor azt eszem, amit csak szeretnék és megkívánok, a hét többi napján betartom a szigorú diétát.

Sajnos nálam sem csak a genetikának köszönhető a jó alak, sokat dolgozom érte.

 

Kérdeznél bármit tőlem, ami érdekel, de eddig nem volt rá alkalmad, vagy nem merted megtenni? Most itt az alkalom! Írd meg kommentben és ígérem, válaszolok!

 

6 válasz
 1. Mizerák Anita
  Mizerák Anita says:

  Szia Alma,

  Nem is tudtam, hogy a második házasságod véget ért.?Csak az volt furi, ahogy a facen olvasgatom a bejegyzéseid, mintha az “új”annyira nem hasonlítana a “régire:-)Sajnálom, de biztos így volt helyes.Remélem megtalálod a BOLDOGSÁGOT!;-)

  Ui.:Én is kv függő vagyok:)

  Puszi:
  Anita

  Válasz
 2. Szombati Alexandra
  Szombati Alexandra says:

  Szia Alma!

  Nagyon sok erőt merítek azokból a dolgokból, amiket facebook-on olvasok Tőled, elképesztő, hogy mennyire pozitív és életre való vagy! 🙂 Igyekszem követni a példádat és sajnálom, hogy a többség nem ilyen beállítottságú Magyarországon 🙁
  180 km-re vagyok Budapesttől, de ha közelebb lennék, tuti járnék az edzéseidre is 🙂
  Sok puszi!
  Szandi

  Válasz
 3. Lili
  Lili says:

  Nagyon jó kis titkokat osztottál meg magadról. köszönjük. A klasszikus családmodellel kapcsolatban: ha a jövendőbeli férjedről kiderülne, hogy nem lehet gyermeke akkor mit tennél? Idegen donor vagy örökbe fogadás Nálad szóba jöhetne? (Persze van olyan, hogy csak magát blokkolja az ember és szervileg nincs is baja… de ha úgy tűnik nem lehet neki) nagyon érdekel a véleményed! Te egy nyitott, spirituális és egyáltalán nem átlag ember vagy. köszönöm előre is. puszika

  Válasz
  • Pirner Alma
   Pirner Alma says:

   Nálam szóba jöhetne, de ami a legfontosabb, hogy Ti döntsétek el, Nektek mi a legjobb opció. Amiben biztos vagyok, hogy a párommal megbeszélve döntenénk el ezt, és nem csupán az én döntésem lenne, legalábbis ha számítanék a páromra, mint apa. Érdemes minden lehetségeset megpróbálni, több orvost, terapeutát stb., hogy kiderítsétek, biztosan nem lehet-e gyereke. Aztán ha nem, közösen kell meghoznotok egy olyan döntést, ami mindkettőtök számára egy ideális megoldás lehet, ha együtt szeretnétek felnevelni a majdani gyermeket. Nagyon drukkolok Nektek! 🙂 Legyen csodás napod!

   Válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük