Egy éjszakám Pirner Almával…

IGEN, valóban VELE töltöttem azt az éjszakát…hogy történt e bármi olyan ami először eszetekbe jutott erről, az kiderül az írás végére.

Az előzmények nem túl érdekesek: ismerjük egymást egy ideje (nyilván én még jobban szeretném őt! 🙂 ) Ausztráliába utaztam, ő is ott turnézik most 3 hónapig, írtam neki hogy egy városban vagyunk. Kedves volt a messzire szakadt magyarral és meghívott a szombat esti show-jára.

Először egy Night Clubban

Férfi vagyok, jóval 20-on túl, de night clubban még soha sem jártam…pláne nem egy olyan híresben mint a Crazy Horse. De mindent el kell egyszer kezdeni, ezért belevetem magam a forró ausztrál éjszakába. Az első meglepetés a hely előtt ér. Hihetetlen mennyire más kultúrája van itt az éjszakai életnek mint kis hazánkban: A bejárat fölött Alma neve áll kivilágítva, plakátjai a kirakatban, és őt és a klubot hirdető rádióreklámokat is sokszor lehet hallani kint. A világbajnoki címe és egyéb sikerei miatt itt ő az éjszakai élet királynője.
Az őrség a bejáratnál mosolygós, kedves…minden betérőnek jár az itt kötelező “hogy vagy?” a köszönés mellé. Hamar érkezem, bent még nincsenek sokan. Leülök, rendelek (normál árú normális italt, nem 10.000 forintos ásványvizet mint amiről itthon lehet hallani a hasonló klubokkal kapcsolatban)A hely rövid időn belül kezd megtelni és feltűnően sok csajbanda érkezik, úgy látszik itt nem csak a legénybúcsúk résztvevői kíváncsiak a showk-ra.

Showtime!

A színpadon folyamatosan történik valami, több fellépő is megelőzi még Almát. Minden lány egy táncos koreográfiával kezd és csak a show második részében vetkőzik. Vannak jobb és kevésbé látványos előadások is…rendőrnőtől a tehenészlányig van itt minden amit a tisztelt úri közönség megkívánhat. Mellettem 20 év körüli, de inkább kiskamasznak kinéző japán srácok ülnek szigorúan csak a helyi light sört kortyolgatva. Remélem rajtam nem latszik úgy mint rajtuk hogy először látunk ilyet élőben.

Do You want a Private Dance?

Álmatag tekintetű tetovált szőke lány lép az asztalomhoz…bemutatkozik, én is…nem érti a magyar nevet…még egyszer nekifutunk…most sem érti de már nem is érdekli, nem férjet keres. Táncolna nekem a vip-ban, én viszont nem ezért vagyok itt, így kedvesen nemet mondok. Nem kezelem jól az ilyen helyzeteket, többek között ezért nem voltam még vendég hasonló helyen.
10 ilyen lány is kering az asztalok között…a szebbjét viszik is táncolni, és érdekes módon a csúnyábbját is!!! Érdekes állatfaj a férfi, legtöbbjének mindig valami más kell mint amije épp van…nem is kell hogy szebb vagy jobb legyen…elég ha nem a megszokott. Így hát a molettebb, vagy idősebb hölgyek is szépen keresnek az este folyamán.

És jön Alma…

Egy hosszabb szünet közben köteleket szerelnek fel a mennyezetre, és nem sokkal később Almát is felkonferálják.
Váltok némi Crazy Horse dollárt (ezt lehet a színpadra dobni ha ki szeretnénk fejezni a hálánkat) és a színpad mellé ülök.
Elindul a Candy man című szám és Alma szinte berobban a színpadra. Először szinte meg sem ismerem a fehér tengerész egyenruhában. Hihetetlen energiával mozog, különösen az eddig látott kissé álmos produkciókhoz képest. Teljesen bejárja és uralja a teret, egyszerűen nem lehet nem rá figyelni! Eddig csak felvételről láttam néhány show-ját, de 1 méterről teljesen más érzés végignézni mit tud. Különösen mikor a koreográfia második részében (szinte már ruha nélkül) felkapaszkodik a kötelekre! Az előadás elképesztően könnyed, Alma teste pedig elképesztően kidolgozott…és ez az a látvány amit egy YouTube videó soha nem tud visszaadni!

Hihetetlenül lazán és mosolyogva csinálja a látványosabbnál látványosabb mutatványokat és közben végig tartja a kontaktust a közönséggel. Engem is kiszúr és külön mosolyt kapok…zavaromban be is dobom az összes dollárt a színpadra ami a kezemben van. A zene lassan elhalkul és Alma is visszatér a kötelek közül a földre. Ő az egyetlen akinek a show-ját tapssal díjazza a közönség…talán rajta látták egyedül a lelkesedést és hogy több ezer hasonló fellépéssel a háta mögött is élvezi amit csinál.
Izgalmas este volt, új tapasztalatokkal és élményekkel…de még is csak egyetlen dolog lesz amit sosem fogok elfelejteni, Alma pillantását ahogy abban gyönyörű pózban forogva is tartotta velem a szemkontaktust amikor felismert.

A fellépése után nagyon kedves volt és külön kijött hozzám az öltözőből hogy üdvözöljön és beszélgettünk is egy kicsit. Végtelenül boldog lehet az a férfi aki magáénak tudhatja őt…merthogy sajnos kiderült a beszélgetés közben hogy komoly párkapcsolatban él.

Történni tehát nem történt köztünk semmi, de talán gazdagabb lettem egy gyönyörű és intelligens nő barátságával. Hogy ez tényleg így lesz e azt majd eldönti az idő… 🙂

 

1 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük