Fétis ízelítő kezdőknek – 1. rész

Az előzmények

Amióta a Szürke ötven árnyalata trilógia bestseller lett az egész világon, a nőknek még jobban felkeltette az érdeklődését a fétis témaköre.

A fétisizmus és “dominaság” nem arról szól, hogy lakkban, bőrben, latexban parádézunk, és hímnemű lényeket ütlegelünk össze-vissza, ha valaki nem tudná.:-)

Ebben a sorozatomban erről szeretnék bővebben írni Nektek, és tapasztalataimról.

A fétisizmus mögött komoly pszichológia áll. Professzionális kultúrája az 1.800-as évekre tekint vissza. A szexuális fétisizmust mint pszichológiai koncepciót Alfred Binet vezette be 1887-ben; a kifejezést Sigmund Freud 1927-as, a szexuális fétisizmusról szóló esszéje vitte át a köznyelvbe.

A lakk, bőr, lánc, és egyéb “domina” szereléseket Szapphó hozta be a köztudatba, aki először viselt ilyesmit i.e. VIII. – IX. században.

Jómagam kedvelem az ilyesmit, színpadon és magánéletben egyaránt.

Azonban nem gondoltam volna, hogy oktatás szinten is lenne erre igény, mígnem egyszer egy tanítványom, nevezzük Mistress Majestic-nek, felvetette egy Burlesque tanfolyam alkalmával, mi lenne, ha ezt oktatnád is Alma, professzinális szinten…

Domina továbbképzés indul

Kérdése elgondolkodtatott, de mivel akik ismernek, tudják, fél gőzzel nem szoktam semmit sem csinálni, úgy döntöttem, akkori tudásommal a fétisizmus tekintetében nem vágnék bele mások oktatásába, ezért nekiálltam Európában professzionális dominákat és stúdiókat keresgélni, ahol tanulhatnék…

Pár nap keresgélés után meg is találtam Londonban a helyet, ahol tanulhatok, az egyik leghíresebb Domina kezei között, aki évtizedek óra ezzel foglalkozik.

Fel is vettem vele a kapcsolatot, foglaltam a repjegyet, és elindultam Londonba pár napra, hatalmas izgalommal.

Bőröndömben kizárólag fekete lakk, latex, bőr ruhák, cipők és kellékek rejtőztek, és csak remélhettem, nem most fogják a reptéren kinyittatni…ekkor vettem meg a kis piros könyvet, amiben leírtam tapasztalataimat, és azóta is vezetem. Számos izgalmas témát és tapasztalatot tartogat, amit megosztok Veletek a közeljövőben a sorozat keretén belül.

Hogy mi történt pontosan Londonban? A következő bejegyzésből kiderül!

Mindig is izgatott ez a témakör? Esetleg van benne tapasztalatod?

Írd meg nekünk!

Tetszett a cikk, hasznosnak találtad? Nyomj egy LIKE-ot!

Betekintenél privát életembe még jobban? Kövess az Instagram -on!

Kövess a Bloglovin’ -on, hogy minden alkalommal kapj értesítést, ha új bejegyzést írok! Csak 3 perc és nagyon könnyű regisztráció, hogy első kézből értesülj az újdonságokról! Legyél mindig képben!

Follow on Bloglovin

2 válasz
  1. Tamás Mohl
    Tamás Mohl says:

    a cikk nagyon tetszik, kár, hogy kevesen vallják ezt a nyíltságot és engedhetik meg maguknak rejtett vágyaik megélését!

    Válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bejegyzésemben a Fétis tanfolyam alapötletéről írtam, hogyan született, most pedig nézzük, mi is történt Londonban, azon a bizonyos […]

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük