5 dolog, amit soha ne mondj egy nőnek

Ezzel a cikkel most a férfi rajongóimnak szeretnék néhány ötletet adni, hogy mi az, amit egyetlen nő sem akar hallani. 😉

1. Teljesen olyan vagy, mint az exem. / Szerencsére egyáltalán nem vagy olyan, mint az exem.

Őszintén? Teljesen mindegy, milyen az exed, minket nem érdekel. Te szeretnéd, ha az exünkhöz hasonlítgatnánk? Az ex maradjon ex, tudni sem akarunk róla.

2. Ne aggódj, én szeretem, ha egy nőnek nagy a feneke/ gömbölyű / husi stb.

Ha egy olyan nőnek mondod, akinek még nincs rendben az önértékelése, akkor ha eddig esetleg nem is aggódott ezen, most már fog. Ha pedig olyannak mondod, aki ezeken már túl van, és szereti a testét, nem fogja érteni, hogy neki miért is kéne aggódnia? Elég, ha szimplán megdícsérsz minket.

3. A legjobb csajok/feleségek mindig szőkék/vörösek/feketék/magasak stb.

Ne általánosíts! Szeretünk úgy gondolni magunkra, mint egy unikumra, egy különleges személyre, aki nem a legjobbak között van, hanem a legjobb. Legalábbis Neked éppen most az. Általánosítgatás helyett éreztesd, hogy mennyire különlegesek vagyunk!

4. Annyira örülök, hogy Te nem vagy egy akkora (valami extra gáz jelző), mint a többi nő!

Mi nők azért összetartunk, és a többi nő szidását sem szeretjük hallgatni. Ha ilyet mondasz, az nyílván valamilyen rossz tapasztalatra épül, amibe Te önként mentél egyébként bele, és nem is tudtál még túllépni rajta. A múltbeli sérelmeiddel meg ne velünk akard megbeszélni az első randin, vidd máshova, és ide érkezz tiszta lappal!

5. Most tényleg ez a divat?

Igen, ez, ha nem ez lenne, nem vennénk fel. Igen, értjük, hogy Te legszívesebben tűsarkúban meg testre feszülő miniruhában látnál minket egész nap, de ha egyszer most a bővebb, lezser blúz a divat, garantáltan be fogunk szerezni egyet. Sőt, megértjük, hogy szerinted teljesen jó volt a hajunk eddig is, és nem érted az új színt/fazont, de nem is kell, hogy megértsd. Mi sem szólunk bele az autószerelésbe, meg a fociba.

Egyetértetek a fentiekkel? Szerintetek mi az, amit utálnak még hallani nők? 😀

 

1 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük