Hogyan találd meg a nagy Ő-t?

Ezt a bejegyzést most kifejezetten azoknak írtam, akik még nem találták meg a párjukat, de szeretnének egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élni. Remélem, segít majd Nektek, hogy bevonzzátok azt, akire igazán vágytok!!! Bár már írtam a témában korábban is a blogon, ebben a bejegyzésemben a legfontosabb dolgokat gyűjtöttem össze.

1. Engedd el!

Képtelenség úgy nyitottan és boldogan gondolni a következő párkapcsolatunkra, hogy az exedet szidod, miközben a Facebook oldalát nézed, hogy épp kivel van, és mit csinál. Nagyon fontos, hogy az új kapcsolatodat tiszta lappal kezdd, és ehhez fontos, hogy megbocsáss az előző párodnak, és valóban elengedd őt. Bármit is tett, nincs értelme rá haragudnod, vagy éppen bosszúért kiáltanod. A harag rombol, a szeretet épít. Nem kell egyetértened azzal, amit tett, vagy éppen megértened azt, elegendő az is, ha csupán őszintén úgy döntesz: megbocsátok az előző páromnak. Ha egy új kapcsolatodban is az exedet szidod, és róla beszélsz, rendkívül romboló hatással lesz a párkapcsolatodra, hiszen így még mindig az exedre fókuszálsz az új párod helyett.

2. Légy harmóniában önmagaddal!

Már többször is írtam Nektek: két boldogtalan emberből nem lesz egy boldog pár, és ha Te magad boldogtalan vagy, nem fogsz tudni bevonzani egy boldog férfit. Melyik kiegyensúlyozott, boldog férfi akarnak egy boldogtalan nőt magának, vagy akár fordítva? Így első lépésként legjobb, ha magadat teszed rendbe. Ha úgy érzed, nem vagy most harmóniában önmagaddal, nézd meg ezt a workshopunkat, sokat fog segíteni!

3. Légy reális!

Sokan irreális elvárásokat támasztanak leendő partnerükkel szemben. Mielőtt úgy döntesz, hogy Neked csak egy 190 cm magas, kisportolt, 30 éves dúsgazdag üzletember felel meg, és nem fogsz csak úgy leállni beszélgetni mindenféle férfiakkal, nézz magadba. Te magad kisportolt vagy, tökéletes alakkal? Dúsgazdag? Sikeres? Vajon egy általad felállított tulajdonságokkal rendelkező férfi éppen rád vágyna? Ha nem, két lehetőséged van: vagy változtatsz magadon, vagy megelégszel egy kevésbé tökéletessel, akivel ettől még nagyon boldog lehetsz.

4. Légy pozitív!

A negatív gondolkozás jellemzően nem túl célravezető, így itt sem ezzel segítesz magadon. Vigyázz, hogy ne programozz be magadba olyan dolgokat, amiket valójában nem akarsz! Ha azt mantrázod, hogy „én úgy se találok egy normális férfit”, vagy éppen azt, hogy „minden férfi egy hazug disznó”, meg hogy „én senkinek se kellek”, sajnos éppen azt vonzod be, amitől a legjobban félsz: egyedül maradsz. Gondold át, hogy miért nem igazak a fenti állítások, pl. keress olyat, aki boldog párkapcsolatban él egy boldog férfival, és mondd magadnak azt: „Ha a barátnőmnek sikerült, nekem is sikerül, én is találok egy normális férfit.” Vagy az is jó lehet, hogy a negatív állításodat egyből felülírod magadban egy pozitívval.

5. Cselekedj!

Persze szuper dolog az előbb említett pozitív gondolkozás, és nagyon jó, hogy elképzeled magadat leendő párod karjaiban, és hiszel benne, hogy megtalálod a nagy Ő-t. Azonban ha az irodában nem találtad meg a párodat, és esténként a vacsorát is házhoz rendeled, akkor maximum az ételfutár fog becsöngetni, és nem a szőke herceg… Szóval irány olyan helyekre, ahol van lehetőséged új emberekkel, férfiakkal megismerkedni. A pozitív gondolkozás nagyszerű tud lenni, ha nem feledkezel meg a cselekvésről sem!

Ha úgy érzed, jól jönne némi extra segítség a nagy Ő megtalálásában, gyere a valamelyik workshopunkraLégy az erotika istennője, és Kerülj harmóniába a benned rejlő istennővel! 🙂

 

2 válasz
 1. Vad Alexa
  Vad Alexa says:

  Kedves Alma,
  Mi van akkor ha találkozol a nagy Ő-vel es 2 hónapig odavan érted majd bejelenti, h nem szerelmes…
  És ha már ez a második harmadik nagy Ő ráadásul?
  Hogyan tovább? Kilépni? Vagy várni, h hátha majd az lesz?
  Amikor magabiztos vagy es kiegyensúlyozott majd jön vki az életedbe mint egy forgószél átsöpör rajtad…hogyan lehet a sokadik eset után is pozitívan hozzáállni? És nem azt hinni, h vmit biztosan rosszul csinálok?!
  És miért van az, h minnél jobban akarsz vkit annál inkább eltaszítod?
  Létezik az, h 2 hónap után ha egy ffi azt érzi nem szerelmes ez még változzon?
  Plz help!
  Köszi
  Alexa

  Válasz
  • Pirner Alma
   Pirner Alma says:

   Kedves Alexa, nehéz ezt így ismeretlenül megmondani. Ha ez a sokadik eset, érdemes elgondolkozni, hogy miért vonzod be újra és újra ugyanazt a szituációt.
   Amire így ismeretlenül is tudok válaszolni, az vonzás-taszítás kérdésed. Minél jobban akarsz valakit, annál inkább ott a görcs, és birtoklás utáni vágy. Ilyenkor a másik úgy érezheti, megfullad a kapcsolatban, nincs tere, nincs levegője. Egy boldog párkapcsolatban két szabad ember van, akik nem azért nincsenek mással, mert az tilos, hanem azért, mert nem akarnak. Ha szeretnél beszélgetni velem erről, skype konzultációt tudsz kérni, úgy sokkal jobban tudok segíteni. http://www.absolutelywoman.hu/ingyen-konzultacio/

   Válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük