Minden rendben, épp csak szex nincs…

A fenti probléma régóta működő párkapcsolatokban gyakoribb, mint hinnéd, szóval ha a cím alapján magadra ismertél, nyugi, nem vagy egyedül. És nyugi, mert meg lehet ezt oldani, bár nem könnyű, és nagyon kell akarni. A száraz és szomorú tény azonban az, hogy ha nem próbálsz meg tenni valamit, jó eséllyel egyedül maradsz. Egyszerűen azért, mert egy kapcsolat így nem működik. És ezt Te is tudod, ezért nyomaszt ez a helyzet.

Miért nem szexelünk?

Több éve együtt élő párok remekül össze tudnak csiszolódni. És éppen ez a melegágya annak a langyos posványnak, amiben hajlamos az ember kényelmesen elhelyezkedni, és észre sem venni, hogy a kapcsolata lapossá, unalmassá és szexmentessé válik.

A várandósság, a kisbabás időszak szintén híres intimitásgyilkos: fáradtak, kimerültek vagyunk, dúlnak a hormonok, a libidó pedig a béka feneke alatt. Telnek a hónapok, és egyszer csak rájövünk, hogy azt sem tudjuk, mikor szexeltünk utoljára. És ettől megijedünk, teljes joggal.

Szex nélkül a kapcsolatod legfeljebb baráti, lakótársi kapcsolat. A mindennapok gyakran teljesen rendben vannak: nincs vita, veszekedés, jól megvagytok együtt, még beszélgettek is, sőt, szülőként is remekül működtök együtt. Csak éppen este az ágyban Ő az egyik irányba fordul, Te pedig a másikba, és megint rághatod magad, hogy nem történik semmi. Ez valójában ijesztő: ha veszekedtek emiatt, akkor legalább foglalkoztok a problémával. Ha már ez sincs meg, akkor beletörődtetek, innen pedig sokkal nehezebb kimozdulni. A szomorú tény az, hogy a szextől is le lehet szokni. Minél kevesebbet csináljátok, annál kevesebb igény jelentkezik rá, annál nehezebb kezdeményezni, hangulatba kerülni. De hogy valami jó hírt is mondjak, minél jobban az életetek, mindennapjaitok részévé válik újra, annál nagyobb a lendület, és sokkal könnyebben egymásra tudtok hangolódni.

Te akarod?

Neked van hozzá kedved? Akkor miért is vársz arra, hogy Ő kezdeményezzen? Miért nem mászol rá? Nem valószínű, hogy lelök magáról.

Csábítsd el, kotord elő a fiók mélyéről a régi szexi fehérneműket, vagy vegyél egy újat, lejts egy érzéki táncot, lepd meg zuhanyzás közben, a lényeg, hogy cselekedj!

Ha a vággyal nincs gond, akkor bocs, de egyszerűen lusta vagy. Változtass ezen, legyél NŐ, jelezz neki egyértelműen, mit akarsz, ne arra várj, hogy olvasson a gondolataidban. Lehet, hogy ezt nem most hallod először, de a férfiak ilyesmit nem tudnak. Ők az egyértelmű kommunikációból értenek.

Nincs kedved? Neki nincs? Miért nincs? Beszélgessetek! De tényleg. Ez a probléma nem fog megoldódni, ha nem foglalkoztok vele, sőt, igazából egyre súlyosabb lesz, és egyre nehezebbé válik a megoldás megtalálása. Tárjátok fel az okokat, és az alap problémát kezeljétek – ha kell, külső segítséggel! Rengeteg jó módszer van erre és szakember, vágyfokozó, és még sorolhatnám. Mindenkinek saját felelőssége, hogy felturbózza a libidóját, nem várhatod el ezt a másiktól. Tisztában vagy vele, hogy téged mi hoz lázba? Ha igen, LÉPJ! Ha nem, KÍSÉRLETEZZ!

Egy igen izgalmas, igazi SEX DRIVE TURBÓ összefoglalót ajánlok neked, ha esetleg van kedved egy kicsit tenni azért, hogy jobb legyen. Minden kezdet nehéz, de szerintem remek alap ez az ingyenes összeállítás Neked, hogyan vágj bele! Kíváncsi vagy? Nézd meg a részleteket ITT!

 

Boldog Párkapcsolatot,

Alma

 

0 válasz

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük