Barion Pixel

KIHÍVÁS ÉS MENTORPROGRAM #2022

...több mint – Bikini Body Kihívás

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni!

TÁPLÁLKOZÁS + EDZÉS + MOTIVÁCIÓ + KIHÍVÁS + MENTORÁLÁS

Életmódváltást, fogyást, feszesítést illetve életmód- és forma megtartást segítő teljeskörű mentorprogram, mely átformálja a gondolkodásodat és hozzáállásodat az egészség tudatossággal kapcsolatban. Kihívás, ami a testedet célozza, de tartósan hat a lelkedre is, így boldogabb, kiegyensúlyozottabb, önbizalommal teli Nő leszel általa!

Egészséges életmód, energikusság, fittség, karcsú, feszes forma…

A fizikai célok mellett pedig ott van a motiváció folyamatos fenntartása is. Kihagytam valamit? Hát persze: ezek pedig a LELKI CÉLOK.

 • Hisz sugárzó, ragyogó NŐ akarsz lenni.
 • Büszke, energikus, csinos.
 • BOLDOG.
 • Tele önbizalommal.


Lehet, hogy ehhez csak izmosodnod kell, és az is előfordulhat, hogy sok plusz kilótól kellene megválnod. Talán Anyaként vágsz bele, és most még el sem tudod képzelni, lesz-e erre időd, és hogyan lehetsz majd újra magabiztos a fürdőruhádban…

Talán pont azért olvasod most ezt, mert sosem voltál még teljesen elégedett a testeddel és tartós változást szeretnél.

Hidd el, ha valaki, akkor én tudom, mit érzel. 16 évet töltöttem színpadon táncosként, ahol folyamatos nyomásnak voltam kitéve hétről-hétre. Minden percem a nélkülözésről, kalória számolásról, önsanyargatásról és a lemondásokról szólt.

Amikor visszavonultam és megszületett a kisfiam, tudtam, hogy ez nem egy fenntartható állapot, és nem fogok tudni úgy élni, hogy minden percemet edzőteremben töltöm, a gondolataim pedig kizárólag az étel és a külsőm körül forognak.

Biztos voltam benne, hogy van más megoldás, amivel elfoglalt nőként idő és költséghatékonyan meg tudom őrizni a formám. Boldogan és kiegyensúlyozottan, úgy, hogy egy hosszú távon is fenntartható életvitelt alakítok ki.

Tudom, hogy rengeteg szerepben szeretnél helyt állni,

de közben magadat sem szeretnéd elhanyagolni. Lehet, hogy eddig te álltál a listád utolsó helyén, de már kezded érteni, hogy ha te nem vagy jól, nem vagy egészséges és elégedett, akkor ez kihat a környezetedre is.

Motiváltnak maradni és megőrizni az elért alakot! Amíg tart az első lendület és látványosak a változások, az ember csak egyre jobban és jobban akarja… Majd elér egy célt, és hirtelen mintha eltűnne ez a kitartás, ráadásul nincs is, ami visszahozza…

A család vagy a munka elvonja a figyelmet, a közös étkezéseken sem akarsz kívülálló lenni, jönnek a stresszes napok és a problémák, végül úgy vagy vele “ez a kis falat bűnözés csak nem árt meg”, ennyit én is érdemlek. Szinte mindenki így csúszik vissza a lejtőn.

Jelenleg NEM LÉTEZIK olyan életmódváltó program az országban, ami a felsorolt problémákon ilyen komplexen és összetetten segítene, holisztikusan megközelítve az egészségedet, elégedettségedet és az önszeretetedet. Büszke vagyok rá, hogy a szakértőimmel közösen létre tudtuk ezt hozni, és évről-évre egyre több nőt tudunk elindítani azon az úton, amiről már soha többé nem kell letérniük.

Jönnek a kibillenések, és rettegsz, hogy vissza ne szedd a leadott kilókat, vagy hogy el ne tűnjenek a tónusos, izmos, feszes formáid?

Mivel jó pap(NŐ) is holtig tanul, biztos, hogy rengeteg hasznos és új információt, tudnivalót ad majd a program. Akkor is, ha korábban már összeszedtél némi tudást az életmódváltással kapcsolatban.

magadra pedig sosem marad időd, miközben arra gondolsz, “ jó feleségnek, jó anyának, jó munkaerőnek kell lennem, de közben hová lettem én ebben az egészben?”

aki csinos, izmos és karcsú, annak biztosan más dolga sincs csak az edzés és a diéta, ebből áll az élete, Te viszont nem ilyen vagy, neked erre nincs ennyi időd.

Viszont sokszor vagy csalódott és elkeseredett, amikor a tükörbe nézel… valahol mélyen tudod, hogy ez a te felelősséged, senkit nem hibáztathatsz, és csak te tudsz tenni azért, hogy ez máshogy legyen.

Emellett félsz, hogyan fogod megőrizni az egészséged, ha elindulsz a lejtőn lefelé. A felelősségérzet is arcul csap olykor-olykor, mi lesz a körülötted élőkkel, ha veled történik valami.

a nálad vékonyabbakra, izmosabbakra, csinosabbakra és a párodra is, ha egyre többször akad meg a tekintete más nőkön.

De még jellemzőbb az, hogy önigazolást keresel: mindent rá akarsz fogni a genetikádra, aztán azzal hárítasz, hogy bizonyos kor fölött már minek a szenvedés, a legtöbben úgyis így néznek ki, nem vagy sem modell, sem színésznő, felesleges ez az egész!

PEDIG BIZTOS VAGYOK BENNE,

hogy legbelül… szeretnéd SZERETNI a tested.

Igazából szeretni, nem csak belenyugodva abba, ami van. Az elfogadás a legtöbb esetben KAMU, és nem más, mint beletörődés.

Itt az ideje, hogy TEGYÉL A TESTEDÉRT, TEGYÉL ÖNMAGADÉRT! Formálj olyan testet, amit szeretni tudsz! Benned is ott van az érzés, milyen jó lenne egyszer és mindenkorra LEZÁRNI ezt a harcot a külsőddel és a kilókkal, és olyan megoldást találni, ami HOSSZÚ TÁVON MŰKÖDIK, és még élvezed is.

Számtalan életmódprogram van, ami csak a személytelen sablonos dolgokról szól.

Kapsz pár videót és egy mintaétrendet, vagy csak táplálék-kiegészítőket akarnak neked eladni életmódprogramba csomagolva. Netán fogyókúrát hirdetnek, amivel lehet meg is szabadulsz pár kilótól, de ahogy abbahagyod, vissza is jön legalább annyi, ha nem több, mert hosszú távon képtelenség őket tartani.

A Bikini Body Kihívás és Mentorprogramom, mely az Absolutely Woman Methodra épül, teljesen más oldalról közelíti meg az egészségtudatosságot és a BOMBA formát. Ha úgy döntesz hogy belevágsz, 90 napon át a VIRTUÁLIS TRÉNERED és MENTOROD leszek. Szakértőimmel pedig minden támogatást megadunk Neked, ami a sikeredhez szükséges!

MENTORÁCIÓ

A program vezetett, minden héten találkozunk virtuálisan, segítek a fejlődésedben, a haladásodban és abban, hogy tudd, min legyen az adott héten a fókusz. A HÉTINDÍTÓ LIVE-ok által folyamatosan motivált tudsz maradni, és lépésről-lépésre haladsz, élvezve az utadat!

MOZGÁS VIDEÓK

Lehetsz teljesen kezdő, vagy haladó is az életmódváltásban, megtalálod a videók között a számodra megfelelő mozgásformákat és nehézségi szinteket, legyen szó akár jógáról, táncról, súlyzós vagy edzőtermi edzésről, esetleg HIIT tréningről, TABATA-ról, pilates tréningről vagy hasizom regenerálásról. Így személyre szabottan érheted el az alakoddal, életmódoddal és az önbizalmaddal kapcsolatos céljaidat!

ÉTRENDEK

Többféle étrendből válogathatsz, amikkel kedvedre kísérletezhetsz. Vannak, akik imádnak főzni, mások szeretik az egyszerűbb megoldásokat vagy éppen a húsmentes recepteket keresik. A repertoárban biztosan megtalálod a neked tetsző megoldást, mely nem önsanyargatáson és lemondáson alapul, mégis eléred vele a kívánt eredményt.

FŐZŐISKOLA

Egészséges, egyszerű receptek és menüsor, mely kedvet csinál az otthoni sütéshez-főzéshez. Az az étel, amit szeretettel és minőségi alapanyagokból készítesz, a legjobb, amit magadért tehetsz.

HOLISZTIKUS SZEMLÉLET

Nem csak egy TEST VAGY! A holisztikus szemléletű program a lelki szempontokat is figyelembe veszi. Sajnos a legtöbb program csak a testre koncentrál, nem foglalkozik az érzésekkel és gondolatokkal, melyek összefüggenek a külsőnkkel és az elért sikerekkel.

ZÁRT KÖZÖSSÉG

Mert EGYÜTT mindig könnyebb haladni, egy olyan közösségben főleg, ahol szeretnek és elfogadnak téged. ZÁRT FACEBOOK CSOPORTUNKBAN folyamatos a kapcsolattartás és a támogatás, hogy érezd, nem vagy egyedül!

KÉRDEZZ - FELELEK

Természetesen nem maradhatsz megválaszolatlan kérdések nélkül. Lehetőséged van feltenni kérdéseidet a program alatt, melyek általam, vagy a probléma szakértői által hamar megválaszolásra kerülnek.

LEGYEN TIÉD A FŐDÍJ

Ha folyamatosan fotókkal is dokumentálod a változásod a zárt közösségben, exkluzív VIP-fotózást nyerhetsz! Ráadásként a komplett szépítő csapatom is a segítségedre lesz, hogy mesés képek készüljenek életed legjobb formájáról!

El tudod képzelni, milyen érzés lesz, amikor végérvényesen megoldódik az életedben a külsőddel kapcsolatos aggodalom?

Őszintén válaszolj! Mi 3 hónap az életedből? Megérdemelsz ennyit?

Azt gondolom az egészségnél és elégedettségnél nincs fontosabb, és tudod miért? Mert ezeket nem lehet pénzért megvenni. Vagy beleteszed az energiát, vagy nem, de akkor minden úgy marad, ahogy eddig és nem is várhatsz már eredményt mint eddig.

A döntés a Te kezedben van, te pedig okos NŐ vagy és tudod, hogy a legjobb befektetés, ha önmagadba fektetsz. Ne is kételkedj abban, hogy megérdemled-e, hogy vajon sikerülhet-e, inkább hunyd be a szemed, és lásd magad három hónap múlva úgy, ahogy még soha. Milyen érzés?

Milyen végre büszkének és elégedettnek lenni, hogy „IGEN, MEGCSINÁLTAM!”

Miért hallgass rám?

Hiteles mentorod leszek mind a 90 napban:

A tudásom mellett rengeteg személyes tapasztalatból is építkezem, így született meg az ABSOLUTELY WOMAN METHOD, mely a program alapja.

3 éves korom óra életem része a tánc, klasszikus balettel kezdtem. Megtapasztaltam minden mozgásformát, amit csak lehetett, 14 évesen már Fit-Kid versenyző voltam, 21 évesen pedig megalapítottam a Dollhouse Stúdiókat, azóta foglalkozom immáron 19 éve mozgással, oktatással és az egészséges életmóddal.

A fitness után aerobik oktató, sportedző, pilates, jóga és stretching oktató diplomát is szereztem a rúdtánc és táncoktatói végzettségek mellett, majd később a légtorna oktatói edzőképzést is elvégeztem. Ami ennél is fontosabb talán (mert nem csak a diplomák számítanak), az a saját életem.

Várandósságom alatt is szuper fitt voltam, 6 évvel a kisfiam születése után pedig jobb a formám 40 évesen, mint valaha. Nehogy azt gondold, hogy nélkülözök, vagy állandóan fogyókúrázom és sanyargatom magam, élvezem az életet és a nekem megfelelő ételeket úgy, hogy közben tartom a formám.

Mottóm: A Testem a templomom, ezért csak olyat és csak azt csinálok vele, ami 100%-ig egészséges. 

Kipróbáltam és a saját bőrömön tapasztaltam meg rengeteg módszert, és mára megismertem többezer nőtársam problémáját, amikből tanulva egyre hatékonyabbá tudtam tenni a módszerem.

A Táplálkozás – Beállításnál “Alkalmazott Táplálkozástudományi Nagykövet” tanúsítványt szereztem, majd integrál – táplálkozástudományt és holisztikus life – coachingot tanultam egy New Yorki egyetemen (IIN) ahol 2020. szeptemberében diplomáztam, ezután pedig nemzetközi egészség coach lettem. (IAHC)

Szeretném veled megosztani azt a módszert minden részletre kiterjedően, amivel nekem is sikerült megtartani, majd visszanyerni szülés után az alakomat, sőt még tovább tökéletesíteni az elfoglalt családi élet, gyermek és munka mellett.

Rajtam kívül ráadásul még Magyarország kiemelkedő szakértőitől is tanulhatsz a program alatt

Bartha Ákos

élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, a Táplálkozás – Beállítás alapító tulajdonosa

Veganeeta

Árvai Anita Vegán Chef, VeganeetaHome vegán étterem tulajdonos

Májer Krisztián

fitness edző és életmód tanácsadó

Kun Zoltán

stresszkutató, teljesítmény mentor

Pölös Zsófia

LoveYourBelly és Pilates oktató, a szülés utáni regeneráció szakértője

Péntek Enikő

aerobik edző

Barcza Zsuzsanna

dietetikus

Szollár-Kaczur Beatrix

Táplálkozástudományi szakember, hormonegyensúly tanácsadó

Dunai Szilvia

személyi edző

Fekete Tímea

gerincjóga, flow, ashtanga, aerial és yin jóga oktató

Bartha Ákos

élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, a Táplálkozás – Beállítás alapító tulajdonosa

Veganeeta

Árvai Anita Vegán Chef, VeganeetaHome vegán étterem tulajdonos

Májer Krisztián

fitness edző és életmód tanácsadó

Kun Zoltán

stresszkutató, teljesítmény mentor

Pölös Zsófia

LoveYourBelly és Pilates oktató, a szülés utáni regeneráció szakértője

Péntek Enikő

aerobik edző

Barcza Zsuzsanna

dietetikus

Szollár-Kaczur Beatrix

Táplálkozástudományi szakember, hormonegyensúly tanácsadó

Dunai Szilvia

személyi edző

Fekete Tímea

gerincjóga, flow, ashtanga, aerial és yin jóga oktató

Bikini Body Kihívás és Mentorprogram

A program teljes időtartama alatt vezetett mentorációban és iránymutatásban részesülsz.

#1

Edzésvideók mindenkinek

Rengeteg stílusban választhatsz mozgásvideókat edzettségi szintedtől és hangulatodtól függően. Napi 30 percnél több időt nem vesz igénybe a mozgás, már ennyivel is komoly eredményeket tudsz elérni.

#2

Választható étrendek

Többféle étrendből választhatsz személyiségtípusodtól és ízlésedtől függően. Van, aki inkább szabálykövető és gyors eredményt akar, és van aki szeret lépésről-lépésre lassan de biztosan haladni, itt mindenre megtalálod a megoldást.

#3

Kérdezési lehetőség

Lehetőséged van kérdezni, ezáltal a programot még jobban személyre tudod szabni magadnak, hiszen nem általános, mindenkire vonatkozó, szabályokat kell követned.

#4

Nem leszel egyedül

A közösség ereje és támogatása elsöprő energiákat szabadít fel, úgy érzed nem vagy egyedül. Mindig van kihez fordulni, ha úgy érzed, alábbhagyott a motivációd.

#5

Lélekápoló

A lelked is ápolva van. Kezelve lesz az érzelmi evésed, az ételhez való hozzáállásod, hitrendszered és a hozott családi mintád is.

#6

Tájékozott leszel

Rengeteg valós információra és tudásra teszel szert, melyek által megérted az összefüggéseket és a miérteket. Megtanulsz egyedül is jó döntéseket hozni és elutasítani a félrevezetést és a befolyásolást.

#7

Összehozza a családot

Ha szeretnéd be tudod vonni a családodat és gyermekedet is a programba, így tudsz tenni az ő egészségükért is.

#8

Szakértői csapat lesz melletted

Magyarország elismert szakértőitől is rengeteget tanulhatsz, akik szintén támogatnak majd a program alatt.

#9

Kedvezmények

Kedvezmény lehetőségeket kapsz partnereinknél, melyekkel rengeteg pénzt tudsz megtakarítani.

#10

Életreszóló szemléletmód

3 hónap alatt elsajátítasz egy teljesen más szemléletet, melyet tovább tudsz vinni életed végéig, ezzel megoldva a külsőddel és egészségeddel kapcsolatos problémákat és aggodalmakat.

#11

Személyreszabott életmód

A digitális táplálkozási és edzési napló segítségével egy folyamatos önreflexiós és önismereti folyamatban fejlődsz, ezáltal egy tökéletesen kifinomult és személyre szabott életmód fog létrejönni a három hónap alatt.

Azért fog neked segíteni ez a program, mert:

Mit mondanak korábbi résztvevőink a programról és saját átalakulásukról?

Videós interjúk

A 2021-es Bikini Body Kihívás győztese

Domján Bartus Diána

A 2020-as Bikini Body Kihívás győztese

Skuballa Adrienn

A 2019-es Bikini Body Kihívás győztese

Szaladják Linda

2019-es Bikini Body Kihívás résztvevő

Zsiga Alexandra

Előtte-utána visszajelzések

Nekem ez a program jóval többet adott, mint azt, hogy megszabadultam néhány kg-tól. 34 évesen 3 gyermekes anyaként ott tartottam, hogy a hétköznapi feladatok elvégzése is sokszor kínszenvedés volt… Orvostól-orvoshoz mászkáltam, hogy kiderüljön miért vagyok extrém fáradékony, hullott a hajam csomókban, folyton gyomorproblémák, sav, puffadás, szorulási problémák gyötörtek, pánikrohamok, depresszió, ingerlékenység, falási rohamok, alvásproblémák, hátfájdalmak gyötörtek…. Semmi nem derült ki azon kívül, hogy inzulinrezisztenciám van, meg némi D-vitamin hiányom. Orvosok szerint sportolni kéne… De hogyan, ha nem volt hozzá energiám?! És itt most nem a lustaságra gondolok!

Ekkor jött velem szembe az interneten Alma Bikini Body programja Elolvastam, és úgy döntöttem „nincs mit veszteni alapon“ belevágok, de úgy, hogy valóban betartom, és úgy csinálok mindent, ahogy a programban van!
 Mert különben mi értelme van?! A célom az volt, hogy energikusabb legyek, illetve az inzulinintolerancia tünetein javítsak, és fogyjak néhány kg-t, mivel folyamatosan csak híztam.
 Az elejétől úgy álltam a programhoz, hogy akármilyen nehéz is lesz, betartom! Őszintén, a táplálkozás/étrend rögtön működött szinte 100%-osan, mert nagyon szuperül összerakott recepteket és étrendeket kaptunk! Sosem éheztem!
Skuballa Adrienn
El voltam minden tekintetben “veszve”. Életközepi válság, egy szenvedős párkapcsolat, amiben elveszett az önbizalmam, reményvesztett, csalódott voltam. Új lendületre, új célokra vágytam, és nem igazán “tetszettem” önmagamnak, így a magányosság gondolatára is kivert a víz. Elhatároztam, hogy 2019 számomra a VÁLTOZÁS éve lesz. Aztán szembejött velem a Bikini Body Kihívás. Nem tudtam, mit is várok… Csak azt gondoltam, minden jobb, mint amiben most vagyok. Azt hiszem, hogy ha valaki kimerült, akkor egy személyes hangvétel és egy pozitív “löket” elég. Nekem elég volt a személyes megszólításod és eldöntöttem, hogy belevágok.

Olyan örömmel kezdtem bele a programba, hogy magam is meglepődtem, milyen jól veszem a “furcsa újdonságokat”. A legnehezebb mégis az időbeosztás, azon belül is az énidő betervezése volt. A vásárlás, főzés, a boltokban eltöltött – eleinte – 2x annyi idő és a mindennapi edzés komoly kihívás. Sokat segített, hogy mindez meg volt támogatva egy bíztató közösséggel és egy olyan oktatási segédanyaggal, ami segít értelmezni a hogyan, mit, mikor, miért együnk, ill. mozogjunk kérdéseket.

A program további szuper mellékhatásai, hogy több, mint 10 kilótól megszabadultam, 21 éve voltam ugyanennyi…  Ezzel jár az is, hogy elkezdtem megismerni, megszeretni magam, a fontossági sorrendek átértékelődtek az életemben, elkezdtem élvezni a rendszeres mozgást, sokkal tudatosabban vásárolok. Magamon is meglepődök, mennyi vagányság költözött belém. Mindenképp megérte a befektetett pénzt, nyilván tudatosabban és célzottabban rákészül az ember, ha anyagi áldozatot vállal. Én is komolyan vettem, és a program közben egyszer sem jutott eszembe, hogy nem érné meg.Hálás vagyok Alma neked azért is, mert olyan szemlélettel ruháztál fel, ami miatt komolyan vesznek, ha életmódváltásról beszélek!
Körtvélyesi Anna
A Bikini Body Kihívás előtt valami teljes kiégettséget éreztem, mindenből és mindenkiből elegem volt, de legfőképp magamból és abból a zsírbörtönből, amit én építettem fel magam köré... Valami fókusz kellett, valaki, aki vezet, mert egyedül – már szinte mindent kipróbálva – ötletem sem volt, hogy hogyan kezdjem el. Így legfőképp azért döntöttem a program mellett, hogy valamilyen rendszert vigyek az életembe, és mert Alma azt ígérte, semmit sem kell csinálni, csak követni az instrukcióit és amilyen testi és lelki fáradtság akkor az életem része volt, nem is tudtam volna nagyon energiát tenni bármibe is.

Így nem okoskodtam, nem kerestem kifogásokat, egyszerűen csak felvettem a pitbull álarcomat és belefogtam. A programtól mínusz kilókat vártam és útmutatást, s mindkettőt meg is kaptam, de végül legnagyobb meglepetésemre sokkal többet is, mint amire számítottam. Mert ugyan centiméterekben és kilókban is bőven volt mérhető az eredmény, de az a fajta változás, ami bennem zajlott le, sikeressé tette az életmódváltásom, amit a program végével, nem hogy nem volt kedvem abbahagyni, de nem is értettem, hogy élhettem eddig ilyen mindennapi elvek nélkül, s ezek mentén a prioritásaim is megváltoztak. Sokkal fontosabb lett az energikusság, az egészség és a feszesség, míg eddig folyamatosan a mérleget bámultam és próbáltam minél kevesebbet enni és pusztán a ruháimban jól mutatni. Ebben a programban az is szuper, hogy sosem éheztem, és a vércukorszintem folyamatos közel egy szinten tartásával megszűntek a falási rohamaim, a sóvárgás és a félreevészet.

A mindennapi mozgás is az életem részévé vált, a gyakorlatsorokat azért imádtam, mert húsz perc alatt úgy kikészültem, mint azelőtt egy órás aerobiktól sem, és az elnyújtott zsírégető hatásuk pedig egyszerűen zseniális! A BBC többszörösen is többet adott, mint az ára, legfőképp a szemléletváltás okán s hogy a program lezárultával is minden itt maradt a hétköznapjaimban. A közeli barátnőim mikor meglátták a fotókat azonnal ők is akarták! Köszönöm, hogy soha többé nem kell harcolnom a kilóimmal, elmondhatatlanul felszabadító érzés! Hála Neked Alma.
Ritschl Rita
A fő célom a Bikini Body programmal a fogyás volt, de ennél sokkal többet nyújtott nekem ez a program. A három hónap alatt sikerült elérnem a program elején kitűzött súlyt és mellesleg – ami számomra nagyon fontos volt – végig tudtam szoptatni a kisbabámat.

Sokkal pozitívabb lettem, gördülékenyebbek lettek a mindennapjaim, szokásommá vált a rendszeres mozgás, szóval egy percre sem bántam meg, hogy jelentkeztem. Csak ajánlani tudom minden nőnek, aki vágyik arra, hogy fitten és egészségesen éljen testileg, lelkileg.
Pipicz Szilvia

Még több átalakulást látnál a program korábbi résztvevőitől?

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni!

Válassz a 2022-es Bikini Body Kihívás és Mentorprogram csomagjai közül:

Alap csomag

br. 65.000 Ft vagy két részletben 2x br. 32.500 Ft
 • Örökérvényű hozzáférés a 2022-es Bikini Body Kihívás online programjához
 • Virtuális mentoráció, közösségi élmény és napi szintű kapcsolattartás hétindító bejelentkezésekkel
 • Kérdezz-felelek előadások

Motivációs csomag

br. 95.000 Ft vagy két részletben 2x br. 47.500 Ft
 • Örökérvényű hozzáférés a 2022-es Bikini Body Kihívás online programjához
 • Virtuális mentoráció, közösségi élmény és napi szintű kapcsolattartás hétindító bejelentkezésekkel
 • Kérdezz-felelek előadások
 • AW Étrend-kiegészítő csomag
 • WOMAN POWER motivációs és önmegerősítő kártyacsomag
  Mi az a WOMAN POWER kártyacsomag?

ALL IN csomag Almával

br. 145.000 Ft vagy két részletben 2x br. 72.500 Ft
 • Örökérvényű hozzáférés a 2022-es Bikini Body Kihívás online programjához
 • Virtuális mentoráció, közösségi élmény és napi szintű kapcsolattartás hétindító bejelentkezésekkel
 • Kérdezz-felelek előadások
 • AW Étrend-kiegészítő csomag
 • WOMAN POWER motivációs és önmegerősítő kártyacsomag
  Mi az a WOMAN POWER kártyacsomag?
 • 2 alkalmas speciális egyéni Bikini Body online konzultáció Pirner Almával
 • Bikini Body Motivation találkozón és előadáson való részvétel Pirner Almával
limitált

Bővebben a csomagok tételeiről

A Bikini Body Kihívás 2022 tagsági oldalára belépve eléred az összes fitness videót, étrendet, írásos és videós tudásanyagokat és hanganyagokat, illetve a hétindítók, kérdezz-felelek és masterclassok is visszanézhetők a tagsági oldalon keresztül örökre. Esetleg később kezdenéd a programot, bármilyen oknál fogva lemaradsz vagy később visszatérnél és újra kezdenéd? Megteheted!

A program vezetett, ezért minden héten találkozunk virtuálisan, segítek a fejlődésedben, haladásodban és abban, hogy tudd, min legyen az adott héten a fókusz. A HÉTINDÍTOK által folyamatosan motivált tudsz maradni és lépésről-lépésre haladhatsz, élvezve az utadat!

Természetesen nem maradhatsz megválaszolatlan kérdések nélkül, lehetőséged van feltenni kérdéseidet a program alatt, melyek megválaszolásra kerülnek, havi egy alkalommal a zárt Facebook csoportban, mely visszanézhető később a program weboldalán is.

Gyorsítósávba kapcsolnál és megtámogatnád egészségedet minőségi étrend-kiegészítőkkel? A csomagod 3 terméket tartalmaz, melyek egymás jótékony hatását is tovább erősítik.

 • A Beauty-Meal shake egy étkezés helyettesítő, kollagén és növényi fehérje shake, rosttal, myo-inositollal és C-vitaminnal.
 • A Slim&Shine kapszula az anyagcserédet fokozza, ezáltal támogatja a fogyásodat, emellett a hajad, bőröd, körmöd egészségében is segít.
 • Az Inner Balance kapszula pedig a belső egyensúlyodért és az idegrendszered támogatásáért felelős az izom regeneráció mellett.
 • A csomaghoz ajándék AW SHAKERT is kapsz!


Minden termékünk, glutén, szója, tejtermék, tojás, cukor, mesterséges adalék, színezék és aroma mentes!
Magyarországon gyártott termék, Bartha Ákos élelmiszerbiológus és táplálkozás-kutató szakértelmével kifejlesztve.

Ha szeretnéd, hogy kizárólag csak veled foglalkozzak, és teljesen személyre szabjam a programot neked, akkor imádni fogod a Bikini Body online konzultációs lehetőséget velem.

2×30 percben tudod igénybe venni, a program első felében, hogy segítsem az elindulást és a program végén, hogy támogathassalak a további utadon. A teljes figyelmem a tiéd, rávilágítok a számodra leglényegesebb pontokra, melyekre érdemes odafigyelned és EXTRA lendületet adok neked a sikerhez.

Mivel a konzultáció online történik, a világ bármely pontjáról igénybe tudod venni a lehetőséget a program ideje alatt.

Motivációból soha nem elég, főleg a program vége felé, amikor már fogytán az erő. A személyes találkozási lehetőség alkalmával részt vehetsz egy előadáson, melyre kizárólag az ALL IN csomag megvásárlói jogosultak, lehetőséged van könyv dedikálást igénybe venni, közös fotót készíteni, és természetesen kérdezni is tőlem.

Az előadás Budapesten kerül megrendezésre, 2022. május 14. szombaton 17:00-tól.

Külföldön élsz vagy nem tudsz személyesen eljönni? Sebaj! Az előadás teljes anyagát megkapod online!

Kérd a limitált darabszámú 30 lapos WOMEN POWER motivációs és önmegerősítő kártyacsomagot is!

Mi is pontosan ez a WOMAN POWER kártyacsomag?

Motivációból soha nem elég, nem beszélve a pozitív megerősítésekről!

 • 30 lapos nőies inspirációs kártyacsomag, önmegerősítő mondatokkal és motivációs idézetekkel.
 • Prémium minőségben, 10×15 cm méretben előállítva, 300 g/m2 papírra nyomtatva.Ez az motivációs kártyacsomag segít, hogy minden nap emlékezz arra, miért is kezdted el ezt a programot. Csak húzol egy kártyát, és már olvashatod is a napi inspirációs idézetet vagy önmegerősítő mondatot.

A cselekvésre és az önszeretetre buzdító kártyákat elhelyezheted egy jól látható helyre az íróasztalodra, Vision-boardodra, de akár be is keretezheted. Igazi éke lesz az asztalodnak, és mindig emlékeztet arra az irányra, amerre menni szeretnél, és arra, hogy miért is csinálod!

A WOMEN POWER kártyacsomag megrendeléséhez válaszd a MOTIVÁCIÓS vagy az ALL IN csomagot!

Vezetett mentorprogram, melyben csak a kivilágított úton kell végigmenned

Milyen tartalmak várnak rád a 2022-es Bikini Body Kihívás és Mentorprogramon?

Több mint 70 mozgás videó, különböző szinteken és stílusokban

Jóga, Pilates, Saját testsúlyos edzés, Edzőtermi edzés, TABATA, HIIT Tréning, Dance Aerobik és Exotic Dance Cardio, Kettlebell, Súlyzós edzés, Nyújtás, Hasizom regenerálás…

Hétindító ÉLŐ mentorációk

13 db csoportos ÉLŐ hétindító mentoráció minden hétfőn (visszanézhető, ha nem tudsz élőben jelen lenni).

Táplálkozás és életmód útmutatók

A helyes táplálkozás alapjai

1 hónapos CLEAN EATING és Vegán étrend receptekkel, bevásárlólistával

SPORTTÁPLÁLKOZÁS – Low carb és izomtömegnövelő étrend

Egészséges smoothie, saláta, édesség receptek és szakácskönyv

Egészséges receptek gyerekeknek

Tökéletes harmóniában a testeddel kézikönyv

Miből mennyit? tananyag – pontos mennyiségi meghatározásokkal

Mit mivel helyettesítsünk – alternatív megoldások

Hogyan vegyük rá a párunkat az életmódváltásra

Az alvás és a hízás kapcsolata

Női hormonrendszerünk működése – az ösztrogén túlsúlya

Az egészséges mikrobiom – mi a kapcsolat a bélrendszer és az egészséged között?

...és még sok más érdekes, hasznos és izgalmas anyag.

VEGANEETA Főzőiskola

Árvai Anita Vegán Chef és étterem tulajdonos bevezet az egészséges, egyszerű receptek elkészítésébe, mely kedvet csinál az otthoni sütéshez-főzéshez. Az étel, amit szeretettel és minőségi alapanyagokból készítesz, a legjobb, amit magadért tehetsz.

Közös főzésünkben, mely alkalmával egy teljes menüsort mutatunk be, bebizonyítjuk, hogy megfér a vegán és a húsevő egymás mellett, sőt, inspiratív beszélgetésünkből rengeteget tanulhatsz a főzésről és az alapanyagokról.

3 db Hózáró Kérdezz – Felelek,
ahol felteheted aktuális kérdéseidet.

Támogató zárt Facebook közösség, ahol napi motivációt kapsz, illetve felteheted rövidebb kérdéseidet

(Nem feltétele a programhoz való csatlakozásnak.)

Szakértői interjúk

Bartha Ákos

Női hormonrendszer, a menopauza összefüggése a táplálkozással

Bartha Ákos

Gyulladáskeltő és gyulladáscsökkentő táplálkozás, milyen hatással van a gyulladás a szervezetre, fogyásra, immunrendszerre és mit tehetünk ellene

Kun Zoltán

A hízás és a stressz kapcsolata

Kun Zoltán

A fogyás és az alvás összefüggései

Kun Zoltán

A hosszú távú fiatalság és fittség elengedhetetlen “kellékei”

Kenyeres Adrienn

A hajszövetanalízis és a vérvétel fontossága

Szakértői MASTERCLASSOK és inspirációs beszélgetések

Az evés lelki eredete – leszámolás az érzelmi evéssel

Pékáru, tejtermék, cukor....a sokat hallott mumusok – Jogos-e a feketelista, és mi van mögötte?

Stresszkezelés a munkában és home-officeban

Nők és a ketogén diéta

Mélyponttól a misszióig – minden okkal és céllal történik

...és még sok más érdekes, hasznos és izgalmas anyag.

EXTRA ajándékok a program mellé:

Shop kedvezmény

10%-os Kuponkód az Absolutely Woman Shopban

Hozzájuthatsz kedvenc étrend-kiegészítőidhez a program teljes időtartama alatt. Ezek hatékonyan támogatják a fogyásodat, egészségedet, regenerációdat, anyagcserédet és a belső békédet is.

Napló

DIGITÁLISAN kitölthető ONLINE napi edzési és étkezési napló

Nyomon tudod követni a fejlődésed. Semmi nem lesz, ami a diétád betartását akadályozná vagy ami elkerülné a figyelmedet! Vezesd minden napod online és dokumentáld a változást. Ha szeretnéd, akár ki is nyomtathatod és lefűzheted.

(Az „ALL IN” csomag megvásárlóinak kielemzem a naplóját az egyéni konzultációkon.)

Motiváció

SPOTIFY zenei lista

Ezzel a zenei listával segítek neked motiváltnak maradni, felpörgetni az energiaszintedet és megtámogatni az edzéseidet.